Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Због чега су нам ударили санкције? Зато што је цео свет (буквлано) препознао хрватску независност а ми смо радили против тога, слали војску и на сличне начине испод жита учествовали у рату и буктали га. Ne znas. Srbiji su uvedene sankcije zbog "agresije na Bosnu" koje nije bilo, laz obicna, na sudu dokazano. "слали војску" Kada i gde je Srbija slala vojsku nakon povlacenja preko Albanije un prvom ratu? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Ne znas. Srbiji su uvedene sankcije zbog "agresije na Bosnu" koje nije bilo, laz obicna, na sudu dokazano. "слали војску" Kada i gde je Srbija slala vojsku nakon povlacenja preko Albanije un prvom ratu? Srbija je slala vojsku u Hrvatsku i Bosnu, i tu je poginuo otac mog dobrog druga. NASILNO MOBILISAN, naglasavam, iako su upisali "dobrovoljac". Ti ocigledno nemas nikakvog dodira sa realnoscu otkad si pobegao na razvijeni i civilizovani Zapad da bi nas odatle trolovao. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Srbija je slala vojsku u Hrvatsku i Bosnu, i tu je poginuo otac mog dobrog druga. NASILNO MOBILISAN, naglasavam, iako su upisali "dobrovoljac". Ti ocigledno nemas nikakvog dodira sa realnoscu otkad si pobegao na razvijeni i civilizovani Zapad da bi nas odatle trolovao. Ti izgleda ne znas gde si ziveo. Slalo je predsednistvo JUGOSLAVIJE a ne Srbija. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Ti izgleda ne znas gde si ziveo. Slalo je predsednistvo JUGOSLAVIJE a ne Srbija. Mozemo se igramo nazivima do sutra... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Рат у Југи је почео мало раније него што ти памтиш. Само је активиран кад је постало јасно да нисмо чували братство и јединство као зеницу ока... Него, где је и кад тачно Слоба помињао велику Србију (ма шта тај појам за тебе значио)? Значио је да је избегавао да прихвати независну хрватску да би сви Срби живели под Београдом, у истој држави. Ti izgleda ne znas gde si ziveo. Slalo je predsednistvo JUGOSLAVIJE a ne Srbija. Тада се Србија звала Југославија јер су остале земље Југославије биле у рату против те исте "југославије". Нисмо деца.. батали. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Значио је да је избегавао да прихвати независну хрватску да би сви Срби живели под Београдом, у истој држави. Тада се Србија звала Југославија јер су остале земље Југославије биле у рату против те исте "југославије". Нисмо деца.. батали. Srbi su tada vec ziveli "pod Beogradom, u istoj drzavi".Zvala se Jugoslavija i formirana je posle prvog svetskog rata. A koje su to "zemlje Jugoslavije" bile u ratu protiv te iste drzave? To se zove gradjanski rat sto ti pominjes a ne napad Srbije na ne znam koga. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Srbi su tada vec ziveli "pod Beogradom, u istoj drzavi".Zvala se Jugoslavija i formirana je posle prvog svetskog rata. A koje su to "zemlje Jugoslavije" bile u ratu protiv te iste drzave? To se zove gradjanski rat sto ti pominjes a ne napad Srbije na ne znam koga. I kod balkanskih plemena se nadje nesto gradjansko... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Srbi su tada vec ziveli "pod Beogradom, u istoj drzavi".Zvala se Jugoslavija i formirana je posle prvog svetskog rata. A koje su to "zemlje Jugoslavije" bile u ratu protiv te iste drzave? To se zove gradjanski rat sto ti pominjes a ne napad Srbije na ne znam koga. Kaда цео свет призна одређене државе као независне, то више није грађански рат. Хрватска је призната од стране УНа 91 године. Самим признањем Хрватске и Словеније, СФРЈ Југославија је престала да постоји. Не знам стварно шта ти ту није јасно. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Kaда цео свет призна одређене државе као независне, то више није грађански рат. Хрватска је призната од стране УНа 91 године. Самим признањем Хрватске и Словеније, СФРЈ Југославија је престала да постоји. Не знам стварно шта ти ту није јасно. Tebi izgleda nije poznato da se JNA nakon priznanja povukla iz hrvatske? I da su od tada iskljucivo Srbi iz Hrvatske se borili ( plus dobrovoljci iz Srbije, Bosne, Crne Gore ,Rusije ) i da Srbija nikada nije poslala ni jednog vojnika? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Tebi izgleda nije poznato da se JNA nakon priznanja povukla iz hrvatske? I da su od tada iskljucivo Srbi iz Hrvatske se borili ( plus dobrovoljci iz Srbije, Bosne, Crne Gore ,Rusije ) i da Srbija nikada nije poslala ni jednog vojnika? Ajde ne bilbijaj, covece... Cujes li da su bili mobilisani ljudi? Cujes da je mog druga Vladimira otac poginuo na taj nacin? Mobilisani i upisali su im da su satro "dobrovoljci", ali oni to nisu bili. A pritom licno poznajem dosta ljudi koji su imali istu pricu, uz tu srecu da su se zivi i zdravi vratili, zato te price ostavi za neko drugo mesto. Cak i u mojoj porodici su stizali pozivi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Cujes ti da su bili mobilisani ljudi? Cujes da je mog druga Vladimira otac poginuo tako? Mobilisani i upisali su im da su satro "dobrovoljci", ali oni to nisu bili. A pritom licno poznajem dosta ljudi koji su imali istu pricu, uz tu srecu da su se zivi i zdravi vratili, zato te price ostavi za neko drugo mesto. Alo jarane, JNA je mobilisala i slala trupe iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne u Hrvatsku. Jesi li ti u stanju to da ukapiras? A sve to pre priznanja Hrvatske. Nakon priznanja JNA se povukla. Mehanizacija, topovi, municija je dobrim delom prebaceno u Bosnu tako da ni srbe u bosnio bnije naoruzao Milosevic vec hrvatska. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Alo jarane, JNA je mobilisala i slala trupe iz Srbije, Crne Gore, Makedonije, Bosne u Hrvatsku. Jesi li ti u stanju to da ukapiras? A sve to pre priznanja Hrvatske. Nakon priznanja JNA se povukla. Mehanizacija, topovi, municija je dobrim delom prebaceno u Bosnu tako da ni srbe u bosnio bnije naoruzao Milosevic vec hrvatska. Ja sam cuo da su ostali da "brane srbstvo". Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Ja sam cuo da su ostali da "brane srbstvo". Ma sta si ti cuo tvoja je stvar. Cinjenice su nesto drugo. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Ma sta si ti cuo tvoja je stvar. Cinjenice su nesto drugo. Ljudi koje ja znam su bili tamo posle priznanja 1991. ... Mozda nisu bili zvanicno. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 19, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 19, 2013 Ljudi koje ja znam su bili tamo posle priznanja 1991. ... Mozda nisu bili zvanicno. Da, posle priznanja mesec-dva dana jer JNA nije imala tehniku iz Zvezdanih Staza da se "prebaci" iz Hrvatske. A ako su ostali nakon toga znavci da su bili dobrovoljci pod komandom lokalnih snaga. Njih ytamo Srbija nije slala po zadatku sigurno. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука