R.Žiskar Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Северна Кореја успешно тестирала атомску бомбу 12.02.2013, 12:10 Фото: EPA Северна Кореја је у уторак званично изјавила да је успешно тестирала атомску бомбу велике разорне моћи, преносе западни медији, позивајући се на Централну телеграфску агенцију Кореје. Агенција каже да су биле предузете потребне безбедносне мере. „Тестирање нуклеарног оружја је спроведено као одбрамбена мера наше националне безбедности и суверенитета у светлу непријатељских акција Сједињених Држава, које ометају право наше Републике да лансира научни сателит“, - преноси новинска агенција ДНРК. Баш ме занима каква ће бити реакција оних који су годинама држали Северну Кореју у изолацији. Наиме, углавном се понашају насилнички према онима који не могу да узврате... Ламех је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Северна Кореја успешно тестирала атомску бомбу Баш ме занима каква ће бити реакција оних који су годинама држали Северну Кореју у изолацији. Наиме, углавном се понашају насилнички према онима који не могу да узврате... Njima su slali filharmoniju da ih zabavi .... Sada ce da im posalju "navijacice" ... .... a inace Koreanci umiru od gladi, nemaju struje .... a Kina ubi od unvesticija u Koreji ..... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 И шта ће они сад са том атомском бомбом? Да се заштите као од ваздушних напада или бомбардовања са носача? Не могу да мрдну са копна, немају морнарицу немају авиацију, могу играти коло око ње, или је бацити на Јапан, или Кореју. Иван 123 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 И шта ће они сад са том атомском бомбом? Да се заштите као од ваздушних напада или бомбардовања са носача? Не могу да мрдну са копна, немају морнарицу немају авиацију, могу играти коло око ње, или је бацити на Јапан, или Кореју. Čekaj, ne reče li Južna Koreja da će napasti budu li isprobali nuke? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Čekaj, ne reče li Južna Koreja da će napasti budu li isprobali nuke? Не знам, јесу ли рекли? Можда чекају да буду сигурни да кад их нападну да ће их онеспособити за вијека, ако не учине из прве, јер ови ће лудаци из Пјонгјанга гађати Сеул одмах. Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Čekaj, ne reče li Južna Koreja da će napasti budu li isprobali nuke? Što se tiče snaga Severna, Južna Koreja. Bez saveznika onako 1 na 1. Mislim da je Severna jača. Međutim ovako je već druga priča. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Ali uopšte ne shvatam u koliko napdaš neku zemlju sa ciljem da je njenu teritoriju pripojiš svojoj semlji, koja je svrha atomske bombe. U ovim novijim ratovima čisto sumljam da će je iko iskoristiti. Danas A bomba služi po meni samo da ulije strah kod protivnika. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 И шта ће они сад са том атомском бомбом? Да се заштите као од ваздушних напада или бомбардовања са носача? Не могу да мрдну са копна, немају морнарицу немају авиацију, могу играти коло око ње, или је бацити на Јапан, или Кореју. Јеси ли исто то питао остале који поседују атомску бомбу? Да ли ће да играју коло око ње и шта ће им? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Јеси ли исто то питао остале који поседују атомску бомбу? Да ли ће да играју коло око ње и шта ће им? Остали имају ресурсе да је употребе, првенствено мислим на носаче авиона, или авиобомбардере што могу океан да прелете. Не знам само како Кореја мисли да употреби ту бомбу против САД? Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Не знам само како Кореја мисли да употреби ту бомбу против САД? Oni planiraju da pošalju pomoću ove rakete što im služi za satelit. A isto planiraju da Amerikanci ne inervenišu isključe svu odbrano raketni štit itd i samo sede i gledaju kako raketa dolazi. Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Не знам, јесу ли рекли? Можда чекају да буду сигурни да кад их нападну да ће их онеспособити за вијека, ако не учине из прве, јер ови ће лудаци из Пјонгјанга гађати Сеул одмах. Ja sam negde pročitao da su rekli to. Postoji rizik i za novi full scale rat, koji će naravno biti kraj Severne Koreje, ali videćemo šta će se zbiti. A jesi li znao da Kina vraća u Severnu Koreju ljude koji pobegnu iz nje u Kinu? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 То би било оно што је Вида Огњеновић у "Кући мртвих мириса" назвала: "дување у националну прдаљку..." Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Сигурно их дрогирају оваквим клиповима ЛОЛ Иван 123 and Милан Ракић је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 То би било оно што је Вида Огњеновић у "Кући мртвих мириса" назвала: "дување у националну прдаљку..." Pa i ja ne verujem da bi napali zbog testa, ali opet, lansiranje nuklearke na Jug bi bilo samoubistvo, valjda nisu toliko ludi, a sile se i jedni i drugi. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Фебруар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Остали имају ресурсе да је употребе, првенствено мислим на носаче авиона, или авиобомбардере што могу океан да прелете. Не знам само како Кореја мисли да употреби ту бомбу против САД? Слажем се ја са тим што ти кажеш али је питање у основи значило: да ли је то што Северна Кореја сада поседује атомску бомбу много већи проблем од тога што исту ту бомбу поседују Америка, Русија, Кина, Француска, Израел и остали? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука