Jump to content

Tekvondo: Novo zlato za Milicu Mandić

Оцени ову тему

РАТНИК

Препоручена порука

И опери уши? :)

Баш је лепо чути ово. Али некако, не изненађује ме. Као да сам имао неки предосећај у вези ње...

Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23)

Подели на овим сајтовима

Кликни на плеј,тј троугао...
И појачај тон...
И опери уши?

Лудило мозга. Ја бих вас тужио. 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Баш је лепо чути ово. Али некако, не изненађује ме. Као да сам имао неки предосећај у вези ње...

па видели смо како се крсти...и њен тренер такође... .smesko.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Pre odlaska na “Igre” Milica je dobila poseban poklon od svog trenera Dragana Jovića. Reč je o zlatnoj narukvici sa olimpijskim krugovima i 2012. godinom, od koje se ne odvaja.

– Pošto sam se neposredno pre putovanja krstila u crkvi, taj poklon sam dobila od trenera za krštenje. Mnogo mi je drag jer je mi je tim gestom pokazao koliko veruje u mene. I da nisam osvojila zlatnu medalju, tu narukvicu bih uvek nosila sa sobom – kaže Milica koja s nestrpljenjem čeka da se useli u svoj novi stan.

- Veoma sam srećna što ću od države dobiti svoj dom. Taj poklon mnogo znači i mojoj porodici, jer ću uskoro napuniti dvadeset jednu godinu i smatram da je sada dobro vreme da se osamostalim – zaključuje Milica.

Piše: Ivana Nikolić

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

И опери уши? :)

И ти сине (καὶ σὺ τέκνον)...

...што би реко Гај Јулије, jeлте, у либералним круговима је баш не варе због државних награда које ће сада да покупи...

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

• 4 years later...

Naša tekvondo reprezentativka Milica Mandić osvojila je zlato na šampionatu planete koje se održava u Južnoj Koreji.

Milica Mandić
Foto: World Taekwondo / youtubeMilica Mandić
share_v1_pintrest_gray_ico.pngshare_v1_facebook_gray_ico.png

Nastupajući u kategoriji takmičarki do 73 kilograma, ona je u polufinalu savladala Holanđanku Ogink nakon dodatne runde sa 6:3, da bi u borbi za najsjajnije odličje izvrsnim nastupom pobedila domaću takmičarku, Hjeri Oh, sa 17:13.

Ovo je Milici, koja je 2012. postala olimpijski šampion, prvi put u karijeri da je osvojila zlato na prvenstvu sveta.

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...