Гости Guest - . . .- Написано Август 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2012 ја не чујем Милицу на овом горе постављеном плејеру... Кликни на плеј,тј троугао.. И појачај тон... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 И опери уши? Баш је лепо чути ово. Али некако, не изненађује ме. Као да сам имао неки предосећај у вези ње... Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Перса Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Понос наш! Браво! Клоним се људи који мисле да је дрскост храброст, а нежност кукавичлук. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sophrosyne Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Урадио сам то,него ја чујем неки говор Патријарха Иринеја и извјештај о Митрополиту из Буенос Ајреса . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Август 17, 2012 Пријави Подели Написано Август 17, 2012 Кликни на плеј,тј троугао... И појачај тон... И опери уши? Лудило мозга. Ја бих вас тужио. 0102_laugh Баба and Млађони је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Август 17, 2012 Гости Пријави Подели Написано Август 17, 2012 http://www.slovoljubve.com/sites/default/files/39/12/08/17.08.2012._kzn_milica_mandic_kratko.mp3 Перса and Sophrosyne је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 18, 2012 Пријави Подели Написано Август 18, 2012 Баш је лепо чути ово. Али некако, не изненађује ме. Као да сам имао неки предосећај у вези ње... па видели смо како се крсти...и њен тренер такође... .smesko. ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 28, 2012 Пријави Подели Написано Август 28, 2012 Pre odlaska na “Igre” Milica je dobila poseban poklon od svog trenera Dragana Jovića. Reč je o zlatnoj narukvici sa olimpijskim krugovima i 2012. godinom, od koje se ne odvaja. – Pošto sam se neposredno pre putovanja krstila u crkvi, taj poklon sam dobila od trenera za krštenje. Mnogo mi je drag jer je mi je tim gestom pokazao koliko veruje u mene. I da nisam osvojila zlatnu medalju, tu narukvicu bih uvek nosila sa sobom – kaže Milica koja s nestrpljenjem čeka da se useli u svoj novi stan. - Veoma sam srećna što ću od države dobiti svoj dom. Taj poklon mnogo znači i mojoj porodici, jer ću uskoro napuniti dvadeset jednu godinu i smatram da je sada dobro vreme da se osamostalim – zaključuje Milica. Piše: Ivana Nikolić ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Август 28, 2012 Пријави Подели Написано Август 28, 2012 И опери уши? Баш је лепо чути ово. Али некако, не изненађује ме. Као да сам имао неки предосећај у вези ње... И ти сине (καὶ σὺ τέκνον)......што би реко Гај Јулије, jeлте, у либералним круговима је баш не варе због државних награда које ће сада да покупи... Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 29, 2017 Пријави Подели Написано Јун 29, 2017 Naša tekvondo reprezentativka Milica Mandić osvojila je zlato na šampionatu planete koje se održava u Južnoj Koreji. Foto: World Taekwondo / youtubeMilica Mandić Nastupajući u kategoriji takmičarki do 73 kilograma, ona je u polufinalu savladala Holanđanku Ogink nakon dodatne runde sa 6:3, da bi u borbi za najsjajnije odličje izvrsnim nastupom pobedila domaću takmičarku, Hjeri Oh, sa 17:13. Ovo je Milici, koja je 2012. postala olimpijski šampion, prvi put u karijeri da je osvojila zlato na prvenstvu sveta. АлександраВ and AnaLaz је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука