Gandalf Sivi Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Da li ste čitali Harry Potera, i kakvi su vaši utisci? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Фебруар 11, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Niko? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 nisam niti imam zelju, Harry Potter mu dodje nesto kao pandan jednoj knjizi koju citaju i postuju milioni ljudi... Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sherlock H. Написано Фебруар 11, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 11, 2013 Evo ja cu. Jesam, mnogo puta. I citao knjige i gledao filmove. Uglavnom, sto se tice knjiga, mogu da ih citam milion puta a da mi ne dosade. YOKA and pahulja је реаговао/ла на ово 2 Domine, adiuva incredulitatem meam! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Фебруар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Uglavnom, sto se tice knjiga, mogu da ih citam milion puta a da mi ne dosade. I ja, danas sam opet po ko zna koji put počeo da čitam Kamen mudrosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иринеј Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Само првих пет делова ... шта знам мени се свидела књига , филм није 0702_read Бог свагда пребива у Својој слави: нити Га славословље увеличава, нити Га хула умањује... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
modran1458 Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Па нисам читао књигу.Прије Хари Потера има много тога важнијег да се прочита.Кад дође то на ред рећу свој мишљење. @modran1458 Instagram #modran1458 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Фебруар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Само првих пет делова ... шта знам мени се свидела књига , филм није I mene se više sviđa knjiga, a dobra su mi i prva tri filma, ostali su bzvz... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аурор Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 I mene se više sviđa knjiga, a dobra su mi i prva tri filma, ostali su bzvz... Ova scena mi je najdraža iz trećeg: http://www.youtube.com/watch?v=jN7WehRgSCI Da ne pričam da sam sve knjige čitao više puta i sve filmove gledao više puta. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Sta mislite kad bi demoni postojali kakve bi filmove forsirali? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Фебруар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Ova scena mi je najdraža iz trećeg: I meni Аурор је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Фебруар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Sta mislite kad bi demoni postojali kakve bi filmove forsirali? Vjerovatno akcione, ili nešto sl. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Imam negde po folderima 5 filmova Harija a imam i Hobita i Prsten u pdf -u. Omiljeno stivo za ovaj zimski period animal-smiley-075 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gandalf Sivi Написано Фебруар 12, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Hobita Da li Vam je problem da mu pošaljete Hobita? Hvala Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Фебруар 12, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 12, 2013 Sta mislite kad bi demoni postojali kakve bi filmove forsirali? Романтичне комедије. DankaM, VizantijskoPlavo, pahulja and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука