VizantijskoPlavo Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 meni su divne destinacije gde je snimano. 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 E to vec ima smisla Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Skrivalica Kakva crna skrivalica, to je kobno po nezne decje dusice, to satire omladinu sirom sveta i na mala vrata uvodi u teski okultizam ili nesto crnje! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Sta je tu originalno, harry shit potter je sve osim originalnog, susta suprotnost originalnosti... to je kao kuran. A sta ja jos iskreno mislim o tom "delu" nije za forum, tako da cu se zadovoljiti predjasnjom izjavom. Ajde reci čega je kopija Harry Potter? Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 kad trolujete bar dajte neki hint, ovako ovo citaju ljudi sirom neta Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Ajde reci čega je kopija Harry Potter? bolje da si me pitao cega nije lol Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 kad trolujete bar dajte neki hint, ovako ovo citaju ljudi sirom neta Sada cu malo da se nasalim: ... i sire! Sada cu malo da se nasmejem sopstvenoj fori da bih i drugima nagovestio da ocekujem da se nasmeju: ahaha! Sada cu da stavim emotikon od raznih interpunkcija koje formiraju nakrivljenu grimasu: : ) Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 bolje da si me pitao cega nije lol Reci čega je kopija,manje ćeš da pišeš Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Uci decu pogresno eto sta, to je shund, svet epske fantastike je jedinstven svet gde se zna red, a ne mambo dzambo new age, ali dobro ja sam paranoicni teoreticar zavere stvarno ne podnosim harry pottera kao ni Blur Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Preterujete. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Reci čega je kopija,manje ćeš da pišeš Spelovi na latinskom su mnogo cooliji u Dungeon Keeperu nego kod Hari Potera! DK je tri dana ranije izasao! Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Uci decu pogresno eto sta, to je shund, svet epske fantastike je jedinstven svet gde se zna red, a ne mambo dzambo new age, ali dobro ja sam paranoicni teoreticar zavere stvarno ne podnosim harry pottera kao ni Blur Ok,znaci da zaključimo da je HP vrlo originalna ideja u svakom pogledu. Spelovi na latinskom su mnogo cooliji u Dungeon Keeperu nego kod Hari Potera! DK je tri dana ranije izasao! Muka mi je više od latinskog Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 pa teski kich da, ali ipak se ne zaustavlja samo na kichu, ima tu jos zaveroloskih elemenata Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 pa teski kich da, ali ipak se ne zaustavlja samo na kichu, ima tu jos zaveroloskih elemenata Nj,nj,nj,nj,nj,nj :0102_laugh: Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јул 21, 2013 Пријави Подели Написано Јул 21, 2013 Koliko ja vidim ovde niko nije pročitao nijednu knjigu o Hariju Poteru... Mene su te knjige motivisale i privukle me da čitam i neke druge stvari... Gandalf Sivi је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука