Ленка* Написано Март 18, 2013 Пријави Подели Написано Март 18, 2013 srcee си, много ти хвала. Пробаћу неки дан па јавићу како је "испало" Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Штрумпфета Написано Март 19, 2013 Пријави Подели Написано Март 19, 2013 http://www.designsponge.com/2011/09/diy-project-leather-envelope-phone-case.html Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 U susret 1. aprilu , male "kucne majstorije" Crveni Baron, Anette, Николa and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 U susret 1. aprilu , male "kucne majstorije" Ovo sa lukom kao jabukama je baš surovo Таша and Николa је реаговао/ла на ово 2 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Бојан Сарачевић Написано Март 31, 2013 Пријави Подели Написано Март 31, 2013 Ал' сте покварени!? gringrin Зло добра донети не може! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 Душка and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 Биљана, Рада., Ленка* and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 nana, Биљана and Рада. је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 1, 2013 Пријави Подели Написано Април 1, 2013 Ово изгледа супер лако али је поента вица у лепку којим треба намазати канап кад се заврши намотавање. То је екстра пипав посао. Правио сам ово за продају својевремено, за кинту за море... И, да, не сме да се заборави отвор за сијалицу, за замену и монтажу. Ја управо то правим (треба ми за изложбу), али ми балон стално пуца! не знам како да то ријешим! Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Umjesto balona treba uzeti PVC loptu (na naduvavanje...plažni program). Kada se ljepilo osuši i kanap primi formu, loptu izduvati. Može pomoći varjača kojom ćete je odvajati od kanapa i u isto vrijeme pritiskom izduvati . Lagano na kraju izvučete izduvanu PVC loptu kroz otvor koji je namijenjen za grlić sijalice. Биљана and R.Žiskar је реаговао/ла на ово 2 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 Ја управо то правим (треба ми за изложбу), али ми балон стално пуца! не знам како да то ријешим! Umjesto balona treba uzeti PVC loptu (na naduvavanje...plažni program). Kada se ljepilo osuši i kanap primi formu, loptu izduvati. Može pomoći varjača kojom ćete je odvajati od kanapa i u isto vrijeme pritiskom izduvati . Lagano na kraju izvučete izduvanu PVC loptu kroz otvor koji je namijenjen za grlić sijalice. Тако је, један од начина је да се узме јачи балон, можда сам ја мало пребрзо писао а и дуго је прошло од кад смо правили па нисам напоменуо. Други начин је да балон прекријеш додатно неком газом или да користиш неки танак папир, па тек онда да почнеш са облепљивањем канапом. И не заборави да лепак наносиш преко канапа а не на површину па онда да утискујеш канап. Биљана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 2, 2013 Пријави Подели Написано Април 2, 2013 RECIKLIRANJE SAPUNA Jedna od svrha reciklaže je praktična primena dobijenih proizvoda. To se, na veoma jednostavan način, može realizovati recikliranjem sapuna. Potrebni materijali i pribor za rad: - ostaci čvrstog sapuna, - rende, - drvena kašika (varljača), - šerpa, - kalupi (za kolače, pesak, kockice…), - voda, - parfem i boja za kolače (po želji), - rešo. Postupak rada Ostatke čvrstog sapuna rendati. Rendan sapun staviti u šerpu i sipati malo vode. Šerpu staviti na ringlu rešoa ili šporeta. Ringlu uključiti na 1,5-2. Smesu stalno mešati drvenom kašikom (varjačom). Kada smesa postane ujednačena, po želji dodati parfem i boju za kolače. Ujednačenu smesu skloniti sa ringle i drvenom kašikom sipati je u kalupe. Kalup treba pažljivo napuniti smesom kako pri hlađenju ne bi došlo do stvaranja rupa. Popunjene kalupe ostaviti da se sapun u njima dobro ohladi. Hladjenje može potrajati 7-15 dana, u zavisnosti od dubine kalupa. Kako se hladi, smesa se sama odvaja od ivica kalupa. Kada se ohladi, dovoljno je samo okrenuti kalup naopako i dobijeni sapun će sam iz njega ispasti. Sapune izvadjene iz kalupa potrebno je sušiti još nekoliko dana zavisno od njihove debljine. Ovako dobijeni sapuni, na radost dece, mogu se svakodnevno koristiti. Sapune su na časovima likovne kulture i ekološke sekcije izradili učenici II2 OŠ “Stefan Nemanja“ iz Niša. Autor članka: Marija Milovanović, učiteljica ЛИНК На овом линку имате доста интересантних ствари типа кућне радиности за децу и помало одрасле. Рада. and Биљана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Биљана, Олимп, Лидија Миленковић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Април 3, 2013 Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Ово је феноменално! Заиста Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Април 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Април 3, 2013 Zgodno i za putovanje i za kucu Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука