Jump to content

Америчке статистике, ни мало ружичасто

Оцени ову тему

uros

Препоручена порука

Ništa gore ne može da snađe svet od Kine kao svetske sile broj 1

Zasto?

Imaju tradiciju konc lagera sa krematorijumima?

Trgovinu robljem?

Bacali su A bombe?

Sta to ne valja sa kinejcima a sa ostalim basibozucima valja?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

А зашто ?

Preskočiću ovog puta diskusiju...

Edit:

Нису либерални неокапиталисти као Амери.

Ma nema veze sa ekonomsko-političkim uređenjem...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Sta to ne valja sa kinejcima a sa ostalim basibozucima valja?

Мислим, зато су толико економски и ојачали.

Америка ти је као лепа, дотерана, нашминкана и златом окићена проститука која заводи све живо. Али има сиду и ко се са њом "игра" и ужива на крају оболева, слаби и умире. Међутим та судбина чека и њу саму на крају. За вернике постоји још лепши опис у Откровењу.

Подели на овим сајтовима

Lol, tačno je upravo totalno obrnuto (isto kao i za 95% vaših tvrdnji) -  Ameri nemaju više kapitalizam (imaju u znatno manjoj meri) i zato slabe, a Kinezi liberalizuju tržište i jačaju zbog toga.  Nadajmo se da neće glasati za komunjaru sličnu Obami, jer ako da, ima da ih pravite od blata kad vidite koliko vam Čajnezi odgovaraju.  Mislim, nije da će išta oko toga da promeni nešto vezano za ovu jamu zvanu Srbija...  

Ali svejedno, Kinezi neće imati jaču vojsku bar u narednih 100 godina (i to ako nastave Ameri kako su krenuli), ali vidim dosta nade i mogućnosti da se vrate nazad sa te staze, a ono što je bitno -   mojoj zemlji nema spasa izgleda (da ne zvučim pesimistično).

Подели на овим сајтовима

Lol, tačno je upravo totalno obrnuto (isto kao i za 95% vaših tvrdnji) -  Ameri nemaju više kapitalizam (imaju u znatno manjoj meri) i zato slabe, a Kinezi liberalizuju tržište i jačaju zbog toga.  

Pa onda bi vi libertarijanci trebali svaki da okaci kineski barjak na kucu.

Pa oni su vasi bre?

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Америка ти је као лепа, дотерана, нашминкана и златом окићена проститука која заводи све живо. Али има сиду и ко се са њом "игра" и ужива на крају оболева, слаби и умире. Међутим та судбина чека и њу саму на крају. За вернике постоји још лепши опис у Откровењу.

Како мислипш нису капиталисти? Па управо је увођење капитализма у економији, либерализација тржишта, омогућило економски раст, иначе до тога, живјели су Маовом доктрином или били Сјеверна Кореја у великом.

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

А зашто ?

Зато што су тоталитаристи. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...