Александар Милојков Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Удружење атеиста Србије одложило скарадну трибину-провокацију после појављивања образових плаката на улицама Србије. Након што су атеисти Србије најавили трибину“Растко Немањић – просветитељ Од мита до стварности?” плакатом на којем се лик Светог Саве налази на геј застави дугиних боја уследила је оштра реакција како на српском интернету ( пре свега на самој фејсбук групи атеиста Србије) тако и ван њега. Недуго после најављене трибине забрањени патриотски покрет Образ је плакатима позвао српски народ да "брани образ светитеља Саве". Потом је уследила кукавичка реакција атеиста Србије отказивањем саме трибине на којој је требао говорити Мирко Ђорђевић тзв. верски аналитичар. Обавештење – “Растко Немањић – просветитељ?”Постед он 03.02.2013. бy УО Атеисти Србије Обавештавамо све заинтересоване да је трибина “Растко Немањић – просветитељ? Историја једног мита” одложена за пролеће услед непредвиђених околности.Намеравали смо да овој теми, као и свим осталим темама, приступимо објективно, критички и аргументовано, али смо проценили да за то нема услова због упадљиве намере једног дела јавности да трибину искористи у непримерене сврхе и наметне другу, за друштво у целини споредну тему.Будући да смисао трибине није сензационалистичко скретање пажње на приземна питања својствена домаћој естради и жутој штампи, одлучили смо да на овај начин ускратимо сваку прилику за даље злоупотребе.Извињавамо се свим учесницима, гостима и целокупној јавности због одлагања трибине. Истовремено, уверавамо добронамерне да ће се трибина на ову тему сигурно одржати у најскорије време, чим се смире непотребно узбуркане страсти које ометају рационалан и смирен увид у значајне моменте наше прошлости и садашњости. http://ateisti.com Извор: http://www.vidovdan.org/index.php?option=com_content&view=article&id=40581:2013-02-03-21-47-30&catid=48:vesti&Itemid=103 nedeljko, коЖељ њацИ , Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Чисто за ради информације. Без острашћених коментара било које врсте, молим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Steta,bas me zanimalo sta bi rekli. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Деда Мирко је, ваљда, болестан. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Чисто за ради информације. Без острашћених коментара било које врсте, молим. Znaš i sam da se to neće desiti, samo da se nakupe ostražćeni sa obe strane i vide ovo. Verovatno sad spavaju ali će sutra ovde da se puca. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Znaš i sam da se to neće desiti, samo da se nakupe ostražćeni sa obe strane i vide ovo. Verovatno sad spavaju ali će sutra ovde da se puca. Не брини. Кључеви су код мене. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Жао ми је због тога, најискреније. Да се све одржало у миру, дошло би шест људи плус говорници и једном за сва времена би се ставила тачка на ту глупост од организације. Овако, највероватније да је и отказано због одсуства било каквог интересовања (ко може озбиљно да схвати те ликове?), али су им ови из Образа дали повод да сад још и жртве испадну. Стварно крај каквом се нисам надао, заиста сам се надао да видим ту трибину, и колико ће људи да је посети, и каква би то интелектуална дебата била, са каквим аргументима и каквим закључцима. Добро, надам се да ће једном стварно и да је одрже и да коначно ставе катанац... Milan Nikolic, Таша, Gordana . and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Verovatno sad spavaju ali će sutra ovde da se puca. Да није одраз наше сурове реалности, сад би пуко од смеха, толико ми је симпатична ова твоја реченица. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Лепо што је одложено. Још лепше ће бити да се никада и не одржи. bgpj, Титаник and мирођија је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Њима је изгледа сваки светитељ и хришћанин геј. Па јел је Јелена Карлеуша њихов председник или шта је у питању? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 3, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Па јел је Јелена Карлеуша њихов председник или шта је у питању? Није. Али очигледно је да размишљају као Карлеуша. Мислим, користе се њеном тактиком. Кад немаш талента, кад си уметнички дудук онда распали по скандалима и глупостима и ето ти реклама и популарност. bgpj, Иван 123, мирођија and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 greengrin R.Žiskar, zuti car, DYNABLASTER and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Потом је уследила кукавичка реакција атеиста Србије отказивањем саме трибине на којој је требао говорити Мирко Ђорђевић тзв. верски аналитичар. Ne vidim šta je tačno kukavički u odlaganju? Nije valjda da je junaštvo da treba da izigravaju glinene golubove svakakvim 'braniteljima' ako im nije garantovana bezbednost i pored pretnji koje su dobili (ovo govorim generalno, ne samo za ovaj slučaj). https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Жао ми је због тога, најискреније. Да се све одржало у миру, дошло би шест људи плус говорници и једном за сва времена би се ставила тачка на ту глупост од организације. Овако, највероватније да је и отказано због одсуства било каквог интересовања (ко може озбиљно да схвати те ликове?), али су им ови из Образа дали повод да сад још и жртве испадну. Стварно крај каквом се нисам надао, заиста сам се надао да видим ту трибину, и колико ће људи да је посети, и каква би то интелектуална дебата била, са каквим аргументима и каквим закључцима. Добро, надам се да ће једном стварно и да је одрже и да коначно ставе катанац... E sada jos da pokusas da posmatras stvari ovako: I ovi sto su najavili tribinu a i ovi sto su najavili protest ( Obraz ) rade isti posao za istog nalogodavca. U "talu" su, sto bi se reklo. Ja sam jos pre godinu-dve kada su trebali da uhapse onog Obradovica rekao sta ce se desiti. I to se upravo desilo pre neki dan. Ponistena je presuda njmu a mislim i ostalima. Covek ce pre ili kasnije da se voza u dzipu nekog "drugara" kao i Ceda. Koga takodje isti finansiraju. Gordana ., Милан Б, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 E sada jos da pokusas da posmatras stvari ovako: I ovi sto su najavili tribinu a i ovi sto su najavili protest ( Obraz ) rade isti posao za istog nalogodavca. Ja sam jos pre godinu-dve kada su trebali da uhapse onog Obradovica rekao sta ce se desiti. I to se upravo desilo pre neki dan. Ponistena je presuda njmu a mislim i ostalima. Covek ce pre ili kasnije da se voza u dzipu nekog "drugara" kao i Ceda. Koga takodje isti finansiraju. Капирам логику, ал ови су тотално небитни да би се било ко око њих цимао. Зато и не контам због чега би било ко лепио те плакате. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука