Титаник Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 А да мало друже ипак не претерујеш? Мало... Ни мало. Има дана, схватићеш и сам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ни мало. Има дана, схватићеш и сам. Па шта имам да схватам, кад ми илуминати заправо то креирамо... Као и слетање на Месец нпр... Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Neko je ovde pokusao da cita Protokole sionskih mudraca, pa prolupao. Ко неки од клипова оца Јоила. Милан Ракић, Manolis and Плутон је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ко неки од клипова оца Јоила. Како овде "севају" братске варнице... К`о у целиву љубави... Ignjatije је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Како овде "севају" братске варнице... К`о у целиву љубави... Шта да радим кад се само наместило. Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 E sada sam dobio ideju da napravim Gay olovku .... Ustvari ALGBT olovku... Милан Ракић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 E sada sam dobio ideju da napravim Gay olovku .... У свих 8 боја Да питамо Зуба Зеленог као графичара да уради pattern? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 E sada sam dobio ideju da napravim Gay olovku .... Ustvari ALGBT olovku... Ош` имати у Италије тржиште... Како стоји твоја покрајина са потенцијалним купцима оловке? Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ош` имати у Италије тржиште... Како стоји твоја покрајина са потенцијалним купцима оловке? Odlicno ... to je dosta popularna polna orijentacija ovde ... Bojim se samo da ne pomisle da sam njihov pa da posle bude per aspera ad astra .... zuti car је реаговао/ла на ово 1 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Odlicno ... to je dosta popularna polna orijentacija ovde ... Bojim se samo da ne pomisle da sam njihov pa da posle bude per aspera ad astra .... Могу ти рећи... Ти онако разбацан, међу њима малим талијанцима-кикирезима... Могу мислити... Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Могу ти рећи... Ти онако разбацан, међу њима малим талијанцима-кикирезима... Могу мислити... Pazi ... ovi ovde prvo pucaju pa onda pitaju ko ide ... Милан Ракић and zuti car је реаговао/ла на ово 2 Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 E sada sam dobio ideju da napravim Gay olovku .... Ustvari ALGBT olovku... Уз слоган "Шарајте где год хоћете и на начине на које хоћете. Живела слобода, живела једнакост" "Доле гумице"! Crveni Baron, Милан Ракић and zuti car је реаговао/ла на ово 3 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Та поменута група око које је све овде и почело "удружење атеиста Србије" - вера у другом облику, "ја верујем да то не постоји, ја верујем у науку, ја верујем...." но није то битно, се финансира из иностранства и сваки облик њиховог деловања се финансира из иностранства од стране ГЕЈ ЛОБИЈА. Треба само мало анкетирати и схватити колико заправо има оних који за себе кажу да су "атеисти" а да при том нису геј. Поменути лоби има велике суме новца које слива у све државе у свету како би промовисао тај нови систем """вредности""", а са циљем да се човечанство суноврати у бездан - овако сликовито речено. A realno udruženje AS ima manje prihode od Udruženja rekreativnih ribolovaca "Pastrmka"... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Титаник Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Нема везе, смејте се. Кад вам постане јасно, биће касно. Није још време. И ја сам се смејао, па ми више ништа није смешно. Најлакше је уперити прстом и смејати се. Онако хришћански право :jtl2jq: А ево ово што ви радите је управо доказ да су акције поменутог лобија ефективне. :75: Но добро. Свакоме треба честитати на успешно обављеној мисији. zuti car је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука