Jump to content

Провокација атеиста Србије одложена услед реакције "Образа"

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ни мало. Има дана, схватићеш и сам.

Па шта имам да схватам, кад ми илуминати заправо то креирамо... Као и слетање на Месец нпр...

Подели на овим сајтовима

Ко неки од клипова оца Јоила. :)))

Како овде "севају" братске варнице... К`о у целиву љубави...

Подели на овим сајтовима

E sada sam dobio ideju da napravim Gay olovku ....

У свих 8 боја :) Да питамо Зуба Зеленог као графичара да уради pattern?

Подели на овим сајтовима

E sada sam dobio ideju da napravim Gay olovku ....

Ustvari ALGBT olovku...

Ош` имати у Италије тржиште... Како стоји твоја покрајина са потенцијалним купцима оловке?  :))  :))  :))

Подели на овим сајтовима

Ош` имати у Италије тржиште... Како стоји твоја покрајина са потенцијалним купцима оловке?  :))  :))  :))

Odlicno ... to je dosta popularna polna orijentacija ovde ...

:))  :))

Bojim se samo da ne pomisle da sam njihov pa da posle bude per aspera ad astra ....

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Odlicno ... to je dosta popularna polna orijentacija ovde ...

:))  :))

Bojim se samo da ne pomisle da sam njihov pa da posle bude per aspera ad astra ....

Могу ти рећи... Ти онако разбацан, међу њима малим талијанцима-кикирезима... Могу мислити...  :))  :))  :))

Подели на овим сајтовима

Могу ти рећи... Ти онако разбацан, међу њима малим талијанцима-кикирезима... Могу мислити...  :))  :))  :))

Pazi ... ovi ovde prvo pucaju pa onda pitaju ko ide ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

E sada sam dobio ideju da napravim Gay olovku .... Ustvari ALGBT olovku...

Уз слоган "Шарајте где год хоћете и на начине на које хоћете. Живела слобода, живела једнакост" "Доле гумице"!

Подели на овим сајтовима

Та поменута група око које је све овде и почело "удружење атеиста Србије" - вера у другом облику, "ја верујем да то не постоји, ја верујем у науку, ја верујем...." но није то битно, се финансира из иностранства и сваки облик њиховог деловања се финансира из иностранства од стране ГЕЈ ЛОБИЈА. Треба само мало анкетирати и схватити колико заправо има оних који за себе кажу да су "атеисти" а да при том нису геј. Поменути лоби има велике суме новца које слива у све државе у свету како би промовисао тај нови систем """вредности""", а са циљем да се човечанство суноврати у бездан - овако сликовито речено. 

A realno udruženje AS ima manje prihode od Udruženja rekreativnih ribolovaca "Pastrmka"... :)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Нема везе, смејте се. Кад вам постане јасно, биће касно.  :sossos:  Није још време. И ја сам се смејао, па ми више ништа није смешно. Најлакше је уперити прстом и смејати се. Онако хришћански право  :jtl2jq:  А ево ово што ви радите је управо доказ да су акције поменутог лобија ефективне.  :75:  Но добро. Свакоме треба честитати на успешно обављеној мисији.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...