коЖељ њацИ Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Ко га налупао? Педери, излагачи, или неко трећи? Обезвређење изложбе. Пардон обезбеђење... Иван 123, RYLAH and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Обезвређење изложбе. Пардон обезбеђење... Ето ти га сад... Саће ваљда двапут да размисли ко је мрачна сила у Србији, јер колко знам он батине од свих са којима се замерао, а много их је, није добио никад. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Bitni su Srbi i njihovo odnosno nase jedinstvo i nase misljenje o sebi samima. Sto vise imas ovakvih situacija imas vise podela medju ljudima i imas vise loseg misljenja o sebi-nama. Te ovakvi smo-te onakvi smo. Tome sluze i to rade i AS i Obraz i LDP. Nebitni su i jedni i drugi i treci ali nesrazmerno njihovoj ne-vaznosti daje im se izusetna medijska paznja. Ја никако не могу да будем ни у јединству нити да имам лепо мишљење о Младену Обрадовићу, образу и осталим "Србима" и не пада ми напамет да газим свој интегритет због њих. Ако хоћеш јединство избаци екстреме и добићеш једиснтво. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Svaki narod ima svoga Obradovica , mi imamo jednog , kod hrvata i siptara to je 99 % populacije . Kome je bolje i ko je svoje nacionalne i teritorijalne ciljeve ostvario a ko nije svi znamo . Ne da ja simpatisem obraz i likove poput obradovica ali neke stvari definitivno moramo da naucimo , recimo da bez obzira na versku i politicku opredeljnost , ako si Srbin neces da pljujes po sopstvenom nasledju nego ces da ga velicas i da se ponosis njime , da se vera , nacija , nasledje ,istorija , cast ne prodaju za 100 evra i slicne neke stvari Иван 123, Титаник, Владан Здравков Меденица and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Свети Сава је толико високо,да га ничије куђење не може понизити и ничије хваљење узвисити. Образ је само да на публицитету овој групацији, мало нас је ал смо гласни. коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Фебруар 4, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Inače, tribina nije otkazana zbog pretnji patriJota (patrljota), nego zbog problema sa govornicima. Па да, влада вирусна епидемија. Мало, мало неко добије дијареју. Ignjatije, Crveni Baron, nedeljko and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Фебруар 4, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 4, 2013 Nisam mogao da dođem zbog ispita, ali bih svakako došao . Ako na proleće ne budem imao obaveza, sigurno dolazim. Inače, tribina nije otkazana zbog pretnji patriJota (patrljota), nego zbog problema sa govornicima. Ako su vam govornici reciti i izgledaju kao onaj pedja onda stvarno imate ozbiljan problem sa govornicima Manolis, Ignjatije and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zuti car Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Атеисти Србије су најавили трибину “Растко Немањић – просветитељ Од мита до стварности?” плакатом на којем се лик Светог Саве налази на геј застави дугиних боја. Ово је изазвало оштру расправу на Фејсбуку… http://facebookreporter.org/2013/01/31/%D1%81%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B7%D0%BD%D0%BE-%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8-%D1%81%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5-%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D0%BB%D0%B8-%D0%BB/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Ne rade to samo srpski ateisti i LGBT već i straight srpski bludnici, ti su prikazali Časni Krst i Svetog Savu ovdje u društvu prostitutki: https://www.facebook.com/pages/Srpkinje-za-flertovanjeSerbian-girls-for-flirt/617164751638052 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Искрени хришћани ово игноришу. Riječi zlata vrijedne, šteta što ne važi to i u islamu. tamo nit igniorišu nit opraštaju ko mi hrišćanski cvoci. Nije niko ko mi, šta mi sve pustimo, tolerujemo, ignorujemo i oprostimo. To zato što smo mi iskreni hrišćani pa sve puštamo da se s nama svako sprda kome to na um padne i ko prije to stigne a oni neiskreni muslimani pa ništa ne dozvoljavaju i ne daju. Nekad bih rado bio bar na nekoliko dana "neiskrani hrišćan" kao oni što su "neiskrani muslimani". Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 @@zuti car, Води рачуна, сад видех јер нисам ни чито, дадох коментар на наслов а вест је стара, од 2013. Тјах. Pa kakve sad to veze ima, Sveti Sava je još stariji, iz 13. vijeka, ovdje nije riječ o tome koliko je ko star već o tome šta sve ignoruju i toleruju "iskreni hrišćani" a ne ignoruju i ne toleruju na primjer "neiskreni muslimani" da im se neko, svejedno ko otire o svetinje. Zato smo tamo gdje i jesmo. Mogli bismo se malo i priučit, ne mislite? Nejde svuda glumit mrtvog miša ili zeca. Ko si ne cijeni svoga nije u stanju cijenit ni tudje, tako je to s tim. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Glavno je izgleda ignorisat, koga ignorisat budeš ti tim prije on bude ignorisat tebe. pa se ne čudi ničemu. I odakle ti onda pravo protiv nečeg protestovat kad si taman lijepo sve navikao da pljuvat na Hrista, Svetog Savu i hišćanstvo ustvari nije ništa toliko važno nad čim bi se iko trebao nešto uzbudjivat, nije jednostavno vrijedno toga. To je naša zaluga, moja i tvoja najviše što je to tako, pogledajte na to malo s te strane, ne izgleda to baš mnogo hvale vrijedno po nas, zar ne? Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Не могу они да опљуну по Хрусту и Светом Сави. Могу само да им пљуну...под прозор. Ne mogu ni po Muhamedu. muslimani to isto kažu i znaju pa opet protestuju. Ovdje nije riječ o tome. Svi mi znamo da ne mogu i kad bi to htjeli ne znam kako. Riječ je o tome da li se mi slažamo da to rade javno, tj. da pokušavaju pljuvat po našim svetinjama jer oni ne znaju da to ne mogu. Prema onom kako se ponašamo i reagujemo mi - izgleda da nam je aposlutno to svejedno. Ali mi znamo da imamo dva načina. Praviti se da ništa ne vidimo i pravdati se izgovorima "pravi hrišćan ignoruje kad vidi da mu neko pljuje (pokušava pljuvat) po svetinjama" ili da pokaže isto tako javno da mu se to pljuvanje ili ti pokušaji pljuvanja uopšte ne svidjaju ni na ulici ni na TV ni nigdje drugdje. Ja bih radije onda to prvo jer to drugo je previše blizu zatajovanju, "ne, ne poznajem tog Čovjeka". Pravimo se tu Toše uglavnom mi, ne oni, mi se pravimo kao da ne znamo da je to naš Gospod i naš Bog. I to javno smo se poklopilií ušima i rezignovali na protest čak unapred. Radi navodnog mira da se nedaj Bože ne bi reklo kako smo fanatici ili šta? To je to. Čuj, radi Hrista, Crkve protestovat, kakva besmislica. Ko to još radi, kome je još do toga stalo i koga još to zanima? Kome je to još toliko vrijedno da će barem ustat sa stolice radi toga? Титаник је реаговао/ла на ово 1 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 па каже да не би требало да будемо ни једно ни друго јер нас Христос не шаље ни за једно ни за друго већ нам каже да будемо мудри као змије и безазлени као голубови. Е па ето, били смо мудри, Da, koliko vidim vi ste to shvatili tako da ste našli opravdanje za sve druge a za sebe i svoje ponašanje i svoju letargiju dobar igovor, to Isus Hristos na umu tada nije imao kad je o tom govorio. Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јануар 30, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 30, 2015 Теме спојене Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука