Ромејац Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Ti si klasican primer publike kakvoj se ameri nadaju. Mozak na godisnjem .... Sta kazes poslao si mozak na godisnji? Nisam primetio razliku. (: Uopste nije u pitanju Koreja sverna ili juzna, podela Koreje , rezim ili ne rezim, vec plasiranje lazi da severna Koreja priprema atomski napad na Ameriku ili Juznu Koreju. Kakve veze imaju ti tvoji tuneli sa sadasnjim optuzbama Amera da Koreja planira atomski napad na Njih? Ja to da koreja priprema bilo kakav napad na ameriku citam iz Srpskih medija, americke ne citam. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Uopste nije u pitanju Koreja sverna ili juzna, podela Koreje , rezim ili ne rezim, vec plasiranje lazi da severna Koreja priprema atomski napad na Ameriku ili Juznu Koreju. Kakve veze imaju ti tvoji tuneli sa sadasnjim optuzbama Amera da Koreja planira atomski napad na Njih? Kakve lazi ? Zar nije S. Koreja koja preti da ce izazvati rat ? Tuneli su samo detalj koji razotkriva " miroljubivu " politiku komunisticke dinastije . Ostao si mi duzan odgovora . Ponavljam pitanje , da li je tvoj idejni istomisljenik Davidovic ,sa nadimkom firer , na fotografiji koju si postavio ? Justin Waters је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Kakve lazi ? Zar nije S. Koreja koja preti da ce izazvati rat ? Tuneli su samo detalj koji razotkriva " miroljubivu " politiku komunisticke dinastije . Ostao si mi duzan odgovora . Ponavljam pitanje , da li je tvoj idejni istomisljenik Davidovic ,sa nadimkom firer , na fotografiji koju si postavio ? Mani ga bilbija sad ce skroz da pobegne sa onoga sto je tvrdio pre dva posta sto ne moze da opravda niti ce da odogovir na komentare vec ce da prica o necemu levom. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Ponavljam pitanje , da li je tvoj idejni istomisljenik Davidovic ,sa nadimkom firer , na fotografiji koju si postavio ? А где је Билбија поставио Давидовића? obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 А где је Билбија поставио Давидовића? Lik misli da je Bilbija Davidovic.. a nije da nema slichnosti sa ovom default slikom Inache meni je zanimljivo... svaki put kada nam padne kvalitet politichara na vlasti ... pada nam i sansa za Kosmet. Dok je Djindjic bio.. nije bilo nezavisnosti.. Cim je Djindjic smaktnu i dosli manje kvalitetni politichari proglasili su nezavisnost. Ti manje kvalitetnije se drzali neko vreme... Dodjose josh gori... evo sad na korak od gubitka i Kosova i Eu. I to sve sa pretnjama da uspostave kontrolu nad Severnim delom. Zanimljiv sled dogadjaja. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Justin Waters Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Kakve lazi ? Zar nije S. Koreja koja preti da ce izazvati rat ? Tuneli su samo detalj koji razotkriva " miroljubivu " politiku komunisticke dinastije . Ostao si mi duzan odgovora . Ponavljam pitanje , da li je tvoj idejni istomisljenik Davidovic ,sa nadimkom firer , na fotografiji koju si postavio ? Na Baronovom avataru je Bilbija glavom i sljivovicom, nije Davidovic. Juan Valdez, Crveni Baron, Таша and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Mani ga bilbija sad ce skroz da pobegne sa onoga sto je tvrdio pre dva posta sto ne moze da opravda niti ce da odogovir na komentare vec ce da prica o necemu levom.. Necu da se , kako kazes ,manem . Zelim odgovor na postavljeno pitanje . Moze odgovoriti sa da ili ne . Istine radi , on do pre izvesnog vremena pojma nije imao kako je I zasto doslo do podele Koreje . Sticajem okolnosti relativno sam dosta upoznat sa zivotom podanika komunistickog diktatora , i takav zivot se negira pod parolom da je to Zapadna propaganda . Licemeri . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Kakve lazi ? Zar nije S. Koreja koja preti da ce izazvati rat ? Tuneli su samo detalj koji razotkriva " miroljubivu " politiku komunisticke dinastije . Ostao si mi duzan odgovora . Ponavljam pitanje , da li je tvoj idejni istomisljenik Davidovic ,sa nadimkom firer , na fotografiji koju si postavio ? A gde si procitao da severna koreja preti da ce izazvati rat? Severna koreja ce samo odgovoriti a eventualnu invaziju Amera na njih i to atomskim oruzjem. To je sve sto kaze S Koreja. Sve ostalo su lazi i dezinformacije Amera. A tuneli? Ima i Li nekakva fotografija ili sta slicno tome osim "informacija" , naravno z americkih ili proamerickih izvora? Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Na Baronovom avataru je Bilbija glavom i sljivovicom, nije Davidovic. Ja licno, lep ki upisan , samo malo retusiran u Photoshopu ... Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Zar nije S. Koreja koja preti da ce izazvati rat ? Па није. Северна Кореја каже да ће одговорити на евентуалне нападе нуклеарним оружјем. Али, кад слушаш само оно што јачи прича, онда ти и није важно... народ у Србији има сликовит назив за то, само није за форуме. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Crveni Baron Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 . Necu da se , kako kazes ,manem . Zelim odgovor na postavljeno pitanje . Moze odgovoriti sa da ili ne . Istine radi , on do pre izvesnog vremena pojma nije imao kako je I zasto doslo do podele Koreje . Sticajem okolnosti relativno sam dosta upoznat sa zivotom podanika komunistickog diktatora , i takav zivot se negira pod parolom da je to Zapadna propaganda . Licemeri . Kako zive ispricaj nam? Jedu decu komunisti u Koreji kao sto su jeli i u Rusiji? Pricali zapadni "izvori" i ove gluposti. Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bora Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 А где је Билбија поставио Давидовића? Njegov avatar frapantno lici na Davidovica kada je nacionalni stroj prekinuo tribinu u N. Sadu . Uzgred , pomozi mi , kada zelim da uzvratim odgovor pojavljuju mi se nekoliko istih citata . O cemu se radi ? Da li je moguce nekako pojasniti njegov avatar kako ne bih greskom imao pogresno misljenje . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 Na Baronovom avataru je Bilbija glavom i sljivovicom, nije Davidovic. E, moram da vam otkrijem da taj Bilbija Baron uopste ne konzumira alkohol i da sve sto pise pise iz licnih ubedjenja i pri punoj i treznoj savesti. Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Април 7, 2013 Пријави Подели Написано Април 7, 2013 E, moram da vam otkrijem da taj Bilbija Baron uopste ne konzumira alkohol Све време сам знао да са твојим човеком нешто није у реду. А сад знам и шта тачно. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука