Jump to content

Hyperdox Herman- обавезно чекирајте!

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Мало глупо питање, ал де да кликнем да му пустим поруку и где је подфорум на енглеском код нас?

https://www.pouke.org/forum/forum/94-poetryspelling-god-in-plain-english/

Не би било лоше порадити да се Православци (који пишу на енглеском и руском) прикључе форуму.

То се може урадити правећи православне постере и поруке на тим језицима путем фејсбука.

Подели на овим сајтовима

• Гости

https://www.pouke.org/forum/forum/94-poetryspelling-god-in-plain-english/

Не би било лоше порадити да се Православци (који пишу на енглеском и руском) прикључе форуму.

То се може урадити правећи православне постере и поруке на тим језицима путем фејсбука.

Ево, позивам вас да мисионарите. Слободно... због њих је и направљен тај пдф

Подели на овим сајтовима

Рекао сам пар својих пријатеља за овај форум.  Што се тиче мене ево конкретних ствари око којих могу помоћи када год будем имао времена, а то је превођење појединих текстова са српског на енглески.  Исто тако ако имате јутјуб канал, вољан сам урадити превод (subtitle) на енглеском уз постојећи тонски запис на српском.  Желео бих да то буду легални видео снимци за која имате одобрења да поставите тако да људи могу да прате на оба језика.  Имају разне теме о разговора са неким духовним лицем попут свештеника (рецимо са вама), монахем, владиком...читањем одломка књиге, снимање неке беседе, документарац о цркви, манастиру и слично. Ја немам фејсбук нити га волим користити, али рецимо те преводе можете рекламирати преко фејсбука и јутјуба.

Надам се да ће се у томе придружити браћа и сестре које говоре страним језицима.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Јок, него поп избацио оно о пријављивању оног профила па онда сајт пао. То је далеко логичније објашњење :)

Најлогичније је то да је Мирослав нешто радио на серверу, што је свакако истина :)

Подели на овим сајтовима

Јесмо. :)

Није јасно човеку одакле толико Срба одједном. 4chsmu1

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...