RYLAH Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Zena treba da bude vrat na kome glava,muskarac stoji...zena stub kuce..muskarac glava...i glava okrece vrat.. Crveni Baron је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Zato među savršenim ženama nema pobožnih (koje poštuju baš sva suluda pravila, kao Ihtusovke). Ja prvi neću pobožnu za ženu. Ove...ove su ti najvece vestice, kloni ih se greengrin http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Znaci da zakljucimo ... Oduzimanje prava glasa i pravci kretanja: kuhinja-veseraj-spajz. Po potrebi moze da skokne i do TV-a da promeni kanal. Не, брате, доста да им се одузме право да се запошљавају, гласају, и да возе кола. Остало ће саме да сконтају. Воле оне да буду корисне, па ће да нађу своје место у том новом систему. Оно место које их је одувек красило и где су најсрећније. Ми им само помажемо да то схвате. Crveni Baron and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Znaci da zakljucimo ... Oduzimanje prava glasa i pravci kretanja: kuhinja-veseraj-spajz. Po potrebi moze da skokne i do TV-a da promeni kanal. I moze da gleda samo prvi...i pink eventualno..ako si zadovoljan cistocom kuce i spremljenim obrocima..... .smeha. Срђан Шијакињић and Crveni Baron је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Zato među savršenim ženama nema pobožnih (koje poštuju baš sva suluda pravila, kao Ihtusovke). Ja prvi neću pobožnu za ženu. Теби по дифлоту свако ко је побожан је несавршен, иначе у жене се разумеш, ко мара... Crveni Baron, R.Žiskar and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Не, брате, доста да им се одузме право да се запошљавају, гласају, и да возе кола. Остало ће саме да сконтају. Воле оне да буду корисне, па ће да нађу своје место у том новом систему. Оно место које их је одувек красило и где су најсрећније. Ми им само помажемо да то схвате. Mislis u starom sistemu... gringrin Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 U mojoj kuci, zena ce imati nekoliko uloga: da radja, da obavlja svoj posao koliko je to cini ispunjenom (savrsene su vrlo obrazovane), da sopinguje, da bude gazdarica u kuci i da delimicno vaspitava decu i da mi greje krevet kad se vratim sa posla i treninga. Ja cu da obezbedjujem glavni izvot prihoda i da ucestvujem u vaspitavanju dece. Такви либерални ко ти на крају увек буду рогати. Не смеш женама толико да попушташ, кајаћеш се после. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 U mojoj kuci, zena ce imati nekoliko uloga: da radja, da obavlja svoj posao koliko je to cini ispunjenom (savrsene su vrlo obrazovane), da sopinguje, da bude gazdarica u kuci i da delimicno vaspitava decu i da mi greje krevet kad se vratim sa posla i treninga. Ja cu da obezbedjujem glavni izvot prihoda i da ucestvujem u vaspitavanju dece. A sta ako ona bude zaradjivala vise od tebe ? Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 A sta ako ona bude zaradjivala vise od tebe ? Одакле? Из кујне? drvce and Срђан Шијакињић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Душко Дугоушко Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Мени се чини да је ово у питању :-) Пријатељство међу женама: Једну ноћ супруга није дошла кући и супруг ју је упитао где је спавала, а она му одговори да је спавала код једне своје пријатељице. Супруг је назвао десет њених најбољих пријатељица, али ниједна од њих то није потврдила... Пријатељство међу мушкарцима: Једну ноћ супруг није дошао кући и супруга га је упитала где је спавао, а он јој одговори да је спавао код једног пријатеља. Супруга је назвала десет његових најбољих пријатеља, осморица су потврдила да је спавао код њих, а двојица да је још увек тамо. Јадранка-Дервента, Срђан Шијакињић, Срђан Ранђеловић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Шефе, који ти је враг? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Одакле? Из кујне? Freelancing кување. drvce, Милан Б, RYLAH and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Kazi srce sta te muci? 0203_cool Ма, пусти срцуленце, нека лапрда којешта по овој теми. i volja će tvoja stajati pod vlašću muža tvog, i on će ti biti gospodar Tako da..pobozne zenke treba da se podcine svojim muskarcima... gringrin Очигледно лечи комплексе, јадничак, док чека да дође јефтина струја, па да стави сарму да се крчка. :bla: Јадранка-Дервента је реаговао/ла на ово 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Одакле? Из кујне? Al Bundy moment RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
SHADOWS OF THE LIGHT Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Ма, пусти срцуленце, нека -smileys-327.gif" class="bbc_emoticon" title="confused1" /> лапрда којешта по овој теми. Очигледно лечи комплексе, јадничак, док чека да дође јефтина струја, па да стави сарму да се крчка. :bla: U Adamo vreme nije bilo ni struje ni sarme... greengrin al ako dobro znas da krsckas i uvijas sarmice rado cu ih degustirati....srculence emancipiovano... .smesko. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 28, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2013 Al Bundy moment Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука