Jump to content

Bolja je zloća muška nego dobrota ženska??

Gerhard

Препоручена порука

Zato među savršenim ženama nema pobožnih (koje poštuju baš sva suluda pravila, kao Ihtusovke). Ja prvi neću pobožnu za ženu.

Ove...ove su ti najvece vestice, kloni ih se greengrin

Подели на овим сајтовима

Znaci da zakljucimo ...

Oduzimanje prava glasa i pravci kretanja: kuhinja-veseraj-spajz.

Po potrebi moze da skokne i do TV-a da promeni kanal.

Не, брате, доста да им се одузме право да се запошљавају, гласају, и да возе кола.

Остало ће саме да сконтају. Воле оне да буду корисне, па ће да нађу своје место у том новом систему. Оно место које их је одувек красило и где су најсрећније. Ми им само помажемо да то схвате.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Znaci da zakljucimo ...

Oduzimanje prava glasa i pravci kretanja: kuhinja-veseraj-spajz.

Po potrebi moze da skokne i do TV-a da promeni kanal.

I moze da gleda samo prvi...i pink eventualno..ako si zadovoljan cistocom kuce i spremljenim obrocima..... .smeha.

Подели на овим сајтовима

Zato među savršenim ženama nema pobožnih (koje poštuju baš sva suluda pravila, kao Ihtusovke). Ja prvi neću pobožnu za ženu.

Теби по дифлоту свако ко је побожан је несавршен, иначе у жене се разумеш, ко мара...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Не, брате, доста да им се одузме право да се запошљавају, гласају, и да возе кола.

Остало ће саме да сконтају. Воле оне да буду корисне, па ће да нађу своје место у том новом систему. Оно место које их је одувек красило и где су најсрећније. Ми им само помажемо да то схвате.

Mislis u starom sistemu... gringrin

Подели на овим сајтовима

U mojoj kuci, zena ce imati nekoliko uloga: da radja, da obavlja svoj posao koliko je to cini ispunjenom (savrsene su vrlo obrazovane), da sopinguje, da bude gazdarica u kuci i da delimicno vaspitava decu i da mi greje krevet kad se vratim sa posla i treninga. Ja cu da obezbedjujem glavni izvot prihoda i da ucestvujem u vaspitavanju dece.

Такви либерални ко ти на крају увек буду рогати. Не смеш женама толико да попушташ, кајаћеш се после.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

U mojoj kuci, zena ce imati nekoliko uloga: da radja, da obavlja svoj posao koliko je to cini ispunjenom (savrsene su vrlo obrazovane), da sopinguje, da bude gazdarica u kuci i da delimicno vaspitava decu i da mi greje krevet kad se vratim sa posla i treninga. Ja cu da obezbedjujem glavni izvot prihoda i da ucestvujem u vaspitavanju dece.

A sta ako ona bude zaradjivala vise od tebe :D?

Подели на овим сајтовима

Мени се чини да је ово у питању :-)

Пријатељство међу женама:

Једну ноћ супруга није дошла кући и супруг ју је упитао где је спавала, а она му одговори да је спавала код једне своје пријатељице. Супруг је назвао десет њених најбољих пријатељица, али ниједна од њих то није потврдила...

Пријатељство међу мушкарцима:

Једну ноћ супруг није дошао кући и супруга га је упитала где је спавао, а он јој одговори да је спавао код једног пријатеља. Супруга је назвала десет његових најбољих пријатеља, осморица су потврдила да је спавао код њих, а двојица да је још увек тамо.

Шефе, који ти је враг?

Подели на овим сајтовима

Kazi srce sta te muci? 0203_cool

Ма, пусти срцуленце, нека confused1 лапрда којешта по овој теми.

i volja će tvoja stajati pod vlašću muža tvog, i on će ti biti gospodar Tako da..pobozne zenke treba da se podcine svojim muskarcima... gringrin

Очигледно лечи комплексе, јадничак, док чека да дође јефтина струја, па да стави сарму да се крчка. :bla:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ма, пусти срцуленце, нека -smileys-327.gif" class="bbc_emoticon" title="confused1" /> лапрда којешта по овој теми.

Очигледно лечи комплексе, јадничак, док чека да дође јефтина струја, па да стави сарму да се крчка. :bla:

U Adamo vreme nije bilo ni struje ni sarme... greengrin al ako dobro znas da krsckas i uvijas sarmice rado cu ih degustirati....srculence emancipiovano... .smesko.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...