Jump to content

Да ли пушите или зашто је толико тешко оставити дуван?

Оцени ову тему

Srdjan

164 члановâ је гласало

1. 1. Да ли пушите?

• Не.
      73
    • Да.
      40
    • Запалим понекад.
      4
    • Бивши сам пушач.
      47

Препоручена порука

• Одговори 412
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

кад сам баш лоше воље (читај, пред пуцањем) запалим

то му дође неколико пута годишње

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

не....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ne.

Probala u osmom razredu,mama me uhvatila sa drugaricom,rekla da dunemo,naprasila nas...poslije toga nisam vise nikad.Niti imam zelju.

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

• Гости

Пушио сам док нисам постао свештеник. Када сам се рукоположио баталио сам их и никада више нисам запалио, нити ме привлачи. То је било пре 8 година.

Дакле, свако може да батали цигарете ако хоће и има воље. 

Подели на овим сајтовима

Била би корисна и четврта опција за гласање, "Бивши сам пушач", било би интересантније, можда и као подстицај људима који пуше стално или повремено, да виде колико је људи баталило дуван.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Била би корисна и четврта опција за гласање, "Бивши сам пушач", било би интересантније, можда и као подстицај људима који пуше стално или повремено, да виде колико је људи баталило дуван.

Хајде нека администратор дода и ту опцију, пошто мени неће.

Подели на овим сајтовима

Нисам пушач, али запалим понекад. Рецимо, на сваких сат времена. :10500:

Подели на овим сајтовима

Zapalim ponekad, ali vrlo retko. Nekoliko puta godisnje cisto iz zezanja za Novu godinu, rodjendane.... i tako.

Kao klinac sam bio redovni konzument, ali sam prestao jer mi smeta i ne podnosim.

pa ako se nargila racuna

Preko leta se desava kod komsije da zapalimo nargilu. Covek je bio nekoliko puta u Egipat i doneo nargilu i te aromaticne duvane. Mislim..... samo duvan :D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...