Mironosica Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 tri muskarca za 5 minuta su me potsakla da se zapitam koliko smo iskreni ne bi ih imenovala ali bi ih citirala muskarac A ja sa mojih 23 znam provereno da mi muskarci SVE RADIMO sa ciljem da se dopadnemo suprotnom polu. Samo sto mnogi to ne priznaju. muskarac B (odgovara osobi A) Кад изађеш из пубертета мало ћеш другачије размишљати, надам се. muskarac C Nije on jos ni us`o u pubertet, ka` ti kazem... ccvige i onda se ja zapitam : ko je tu najiskreniji i da li smo mi uopste iskreni ? Давидова је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 A sta ti ovde nije iskreno, konkretno gledano? Tj., sta je to tvom zenskom radaru bilo sumnjivo? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 pa nije mi delovalo iskreno kako ste reagovali na njegovu recenicu ja sa mojih 23 znam provereno da mi muskarci SVE RADIMO sa ciljem da se dopadnemo suprotnom polu. Samo sto mnogi to ne priznaju. zar to nije istina ? samo ste ga prozvali da je u pubertetu ,tj da jos nije ni usao u pubertet Давидова је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 to isto sam i ja mislio u njegovim godinama, pa sad vise ne mislim, znaci jeste istina- ali njegova Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 to isto sam i ja mislio u njegovim godinama, pa sad vise ne mislim, znaci jeste istina- ali njegova ja se izvinjavam ,ja sam zenskog pola i jos uvek mi se udvaraju SAMO muskarci :rolleyes: i znam sta su sve u stanju da urade da bi dobili ono sto zele ccvige tako da to nije samo njegova istina snoozer_11 Давидова је реаговао/ла на ово 1 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
игорсима Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 pa nije mi delovalo iskreno kako ste reagovali na njegovu recenicu zar to nije istina ? samo ste ga prozvali da je u pubertetu ,tj da jos nije ni usao u pubertet Он са својих 23 је још увек на тестостеронском шоку. А при том нити има искуства да говори у име свих мушкараца нити има памети макар да сагледа своју мисао из више углова пре него што је испали. То што ти његову мисао сматраш најистинитијом доста говори о теби. Пођи само од тога да су мушкарци између осталог и очеви... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DMK Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 to je samo njegovo razmisljanje takvo,po njemu onda musko-zenska prijateljstva ne postoje,a ja verujem u takva prijateljstva.... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 pa nije mi delovalo iskreno kako ste reagovali na njegovu recenicu zar to nije istina ? samo ste ga prozvali da je u pubertetu ,tj da jos nije ni usao u pubertet Kakvo katastrofalno rezonovanje... najiskrenije sam zgranut ovako jednostranim razmisljanjem... Ali opet, zensko je to, trebalo je da ocekujem... greengrin "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ратко :( Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Драга Петрија, не бих ни коментарисао коментар особе А да није онако ружно промувао један коментар особи с којом је пост пре тога дискутовао, тј. толико је клинац да је потпуно сувишно коментарисати га, али кажем, урадио сам то из разлога из којег сам урадио. Пет ли је, шес ли је? Особа Б Давидова је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 prepodobni muskarci oprostite ,zao mi je sta vas nisam upoznala u zivotu ,verujem da ste vi jako iskreni oprostite mi molim vas ako sam vas uvredila ali ja nisam mislila samo na musko zenski odnos 1319_womens mozda niste dobro procitali napislala sam i da li smo mi uopste iskreni ako ste pogresno shvatili ,zao mi je ,mada bi mogla da dodam jos neku obi-wanovu recenicu 1408_love није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јаков. Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Damo... Suviše je individualno pitanje, pa stoga verovatno svako od ovih ljudi je u pravu, jer govori svoju istinu. Svoje viđenje problematike. Pomenuli smo neke muškarce koji se pretvaraju (sećaš se...) a ja se zapravo pitam koliko je to pretvaranje svesno. Da li prosto čovek uđe u neku ulogu koja potom postane njegov lajt - motiv i postane zapravo njegova istinska osobina. (Ćika Gebels je bio u pravu kada je rekao da često ponavljana laž, postane na kraju istina)... JESSY је реаговао/ла на ово 1 Χριστὸς ἀνέστη ἐκ νεκρῶν θανάτῳ θάνατον πατήσας, καὶ τοῖς ἐν τοῖς μνήμασι ζωὴν χαρισάμενος... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Право питање је колико смо зрели. Зрела особа не дозвољава себи да дође у ситуацију да буде присиљена на неискреност (друго је када свесно не желиш да нешто откријеш). И ту године нису претерано битне. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Септембар 19, 2011 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 @ sico @ zvonko slazem se 1000000001010 није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Ђоловић Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 http://upodobljavanje.wordpress.com/2011/05/18/%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%bb%d0%bd%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b8/ http://upodobljavanje.wordpress.com/ https://www.facebook.com/Upodobljavanje Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
зеленизуб Написано Септембар 19, 2011 Пријави Подели Написано Септембар 19, 2011 Ćika Gebels je bio u pravu kada je rekao da često ponavljana laž, postane na kraju istina... Ма то је било некад, сад "često ponavljana laž, postane na kraju" досадна. Што се тиче "zenskog rezonovanja", или "jednostranog razmisljanja"... не бих га тако олако одбацио. Приметио сам да, рецимо, у неким "вишекритеријумским прорачунима" или расуђивању које захтева израженију интуицију жене лакше долазе до исправнијег закључка. Чак имам утисак и да су ту супериорније од мушкараца. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука