Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

vala kad sam pročitao lestvicu jedini put u životu sam pao u depresiju... na svu srećunije dugo trajalo i bilo je pre 10ak god

a posteri su ok  smej.gif smej.gif nesiguran joooj facenew22222222 klapklap

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Sve aluzije na držanje posta u ove dane svetle nedelje su strogo zabranjene. Ako ko čini protivno ovome, ako je mod. da se svrgne, a ako je član, da mu se izbriše (post) i da mu se da epitimija na 7 dana.

Dragi brate ti si nešto pobrkao - ovdje nije riječ o postu, nego o smrtnom grijehu koji se zove stomakougađanje i prežderavanje, a ako želiš da me svrgneš moraćeš da daš malo više argumenata... facenew22222222

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Svetla nedelja je ona koja nosi najveći eshatološki pečat na sebi, ona je nešto najbliže Carstvu Božijem.

U njoj se svaki post zabranjuje, monasi nemaju uobičajena pravila...

Post i svaki drugi podvig nije hrišćanski ideal, ono je posledica palosti prirode, u Carstvu ga neće biti. To ovih dana postaje očito. Sad se vidi šta je bitno a šta nije.

Ko si ti da sumnjaš u istinitost svetih kanona?

smajlizakojisuzamolilezene

"Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!"
soliver_mouseover.png

Подели на овим сајтовима

Прочитај молим те шта сам написала - ја не говорим о посту него о преједању. Не стављај ми у уста ствари које нисам рекла. Или можда постоје периоди када преједање није смртни гријех? smajlizakojisuzamolilezene

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Оче Ратко могу ли ја добити 2 мјесеца  smajlizakojisuzamolilezene

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Gori si od mog sveštenika - on mi vazda tutlja hranu da jedem  bliss jeeee

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...