Jump to content

Мотивациони постери...али православни.

Оцени ову тему

Kako generalno ocenjujete ove postere....  

208 члановâ је гласало

1. 1. Kako generalno ocenjujete ove postere....

• 1
      16
    • 2
      5
    • 3
      10
    • 4
      6
    • 5
      77
    • јер смо тако у могућности!
      75
    • lol
      24

Препоручена порука

zahvaljujem na lepim rečim i uzvraćam istom merom  victory78 zadovoljstvo je razmenjivati radost ovde...

meni uopšte ne smeta... naprotiv-celog dana sam happy i jedino tim rečima zlatoustovim mogu da opišem šta osećam... ne mogu da nateram sebe da budem tužan i to ti je... vidim na fejsu neki napisali-danas i kosmos ćuti... oću ja-al ne ide... veliki petak uvek posmatram iz nedelje

p.s. da nisam zastranio....

45120319.jpg

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 4.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

link=topic=2869.msg418602#msg418602 date=1303474940]

victory78 slava3 :cheesy2: ekstra

razmišljam da uradim poster gde bi stavio reči sv.Jovana Zlatoustog

"Danas mi slavimo jer je Gospod naš prikovan na krst"  ali bi moždao trgnuto iz konteksta nekima smetalo

mislim da je to iz besede o krstu a i ovde se pominje

http://www.verujem.org/pdf/besmduse.pdf

ili možda... TI UMIREŠ I MENE OŽIVLJAVAŠ

Мало пре сам читала ту беседу, прелепа је. Ево га и линк: http://www.jovanzlatousti.org/zlatoustova-dela/besede/73-beseda-treca-o-krstu

You catch me every time I fall...

Подели на овим сајтовима

link=topic=2869.msg418623#msg418623 date=1303477168]

zahvaljujem na lepim rečim i uzvraćam istom merom  victory78 zadovoljstvo je razmenjivati radost ovde...

meni uopšte ne smeta... naprotiv-celog dana sam happy i jedino tim rečima zlatoustovim mogu da opišem šta osećam... ne mogu da nateram sebe da budem tužan i to ti je... vidim na fejsu neki napisali-danas i kosmos ćuti... oću ja-al ne ide... veliki petak uvek posmatram iz nedelje

p.s. da nisam zastranio....

jesi, zastranio si skroz naskroz,lud si potpuno  ekstra

ja sam sinoć na čitanju jevanđelja izridao svoje,tako da ni ja danas ne mogu da budem tužan

pogotovo onaj dio kada kaže kako se priroda pobunila kada ubiše prirodu svoju

odakle je to i može li se što od toga napraviti

ps:inače imamo danas rođendansku žurku u 18h kod druga iz odjeljenja(III raz),i kada sam ja pitao prije neki dan ,zašto baš taj dan slavi rođendan,zašto se ne pomjeri,ipak je Veliki Petak,i mali ga pita,tog druga i kaže:mi taj dan farbamo jaja,što ne pomjeriš rođendan,a mali ,inače Rus koji uči kod nas odgovara,a što vi ne pomjerite farbanje jaja  :cheesy2:

Tako, neki danas na žur a neki sa plaštanicom  slava3

"Kakvi su da su, moji su" Džizs

Apokrifno jev. po Oglu

-taj njihov svijet će te ubiti

Подели на овим сајтовима

0110_hahaha 0110_hahaha 0110_hahaha :cheesy: 4chsmu1

http://www.facebook....jovan.cakareski

Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley...

Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар

Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског!

Подели на овим сајтовима

Волфи, расплаках се од среће на ове изјаве и твоје постере!          bliss jeeee

zru algabacaju algabacaju u-eshatonu 1405_love  bliss jeeee  bliss jeeee 1405_love

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...