pokajnik83 Написано Фебруар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Ајде, шта сте стали!!!! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 0110_hahaha klapklap klapklap Питај следећи! ko nosi titulu "trener svih trenera"? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Миљан Миљанић И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Миљан Миљанићne!jedan smoglo bi se reci stranger,inace nekad je zelo sesti na nasu klupu.Skroz opicen lik Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Сада знам, али није мој ред! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Ћиро Блажевић? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Р? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
konstantin Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Ћиро Блажевић?jeste! 319.gif 0203_coolTvoj red Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 КАко је првобитно требао да се зове ФК Ливерпул? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 _ Е П Е _ _ _ И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Jа мислио на Р... 319.gif Д? . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Нема... Даље... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 17, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Да није цепелин? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 17, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 17, 2010 Бравоооо... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 18, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 18, 2010 Mercyside red ако се не варам... И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука