Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Није ни Финска :smiley: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 СФРЈ (фуј) или ФНРЈ (фуј, фуј) не знам како се звала тада та творевина! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Египат ? heaven У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Није СФРЈ ни ФНРЈ али Египат јесте https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/dada.gif честитам heaven Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Не би требало бити тешко питање: Прва гимнастичарка која је за један наступ добила све десетке је.... У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Ја не знам ниједну гимнастичарку! heaven А камо ли прву! https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/0102_laugh.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Нађа Команечи Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Koji narod je izmislio sport lacrosse? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Мислим да су то још Индијанци играли, само не знам који. Можда доље у Јужној Америци ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тувок Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Kanadski Indijanci, ali naravno odgovor se priznaje! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Када смо већ код настајања спортова, гдје је настао карлинг (eng. curling) ? У хришћанству нема пречица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Норвешка. И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
bilja Написано Фебруар 14, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Карлинг 0442_feel Не знам гдје је настао, али боље да није настао! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Чекај чекај Велс или Шкотска. Па на Ади (Београд) има терен и Марко Стојановић (глумац) нам је причао о карлингу, сада се присећам! И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
pokajnik83 Написано Фебруар 14, 2010 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2010 Држ'те се сада 0442_feel 1405_love Колико такмичарки је учествовало на првим обновљеним Олимпијским Играма у Атини 1896. године??? И данас, кад дође до последњег боја, Неозарен старог ореола сјајем, Ја ћу дати живот, отаџбино моја, Знајући шта дајем и зашто га дајем. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука