vinston Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 naravno da ne zivimo zajedno. a znash pomazem roditeljima koliko mogu, jer su oni mene othranili i odshkolovali, pa mogu s vremena na vreme neshto za njih da uchinim. kada vec moram da pricham privatne razloge. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 Meni u kucu ne dolazi pop. Da razjasnim stvari. Dolazi kod mojih roditelja. Cale ne voli shto mu dodje ali isposhtuje majku koja zeli njegovo prisustvo. tako da ja apsolutno nemam veze sa tim. Nadam se da je sad jasnije ?? ??????? , ??? ?? ??? ????? ???? ?????.??? ???? ?? ?????? ??? , ???? ?????? ?????????? ?????? ???? ?? ????? ?? ?? ?????? ??????????? ?? ???? ??? ??????? ? ????? ???? ???? ????? : " Pa nisam ja socijalna ustanova"???? ?????? ??????? ???? ?????? ? ????, ??? ??? ???? ???? ????? ??? ?????? ?? ???? ????? ???? , ????? ?? ?? ????? ?? ???? ??? ????? ?????? ?? ?? ??? ? ???? ?? ??? ? ????? ????.??? ?? ???? ???? ??? ???? , ?? ?? ???? ????? ?????? ????? ???? ???? ????????? ????? ?? ???? , ? ?? ????.????? ???? ?? ?? ????? ?????? ????? ????????, ? ?? ???? ??????? ????? ????.??? ???? ???? ???? ?? ????? ?? ????? ????????? ?????? ? ??? ????? ???? ?? ????????????? .???. ?? ?? ????? , ????? ? ??? ?? ?? ?? ????? ?? ????????? ??????.?????? , ?? ??????? ????? ?? (??)?? ?? ?? !????? ?? ??? ??????? ???? ?? ??? ??????????? ? ??????? ??? ????? ????????? ????????.???? , ???? ?? ?? ???? ?? ?????? ???????? ??????? ??? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 ?????? ??? ????? ? ??????!??? ????????????!????? ??? ?."????????",????????, ???????????, ????????? ?? ????? ???, ? ? ????? ????, ???? ??? ?? ????????. ??????? ?? ??????????? ?????? ??? ????? ??????, ?? ?? ????? ???? ????? ??? ?? ??????? ?? ??? ???????, ?? ???? ??? ?? ???????? ? ????, ??? ??? ???? ?????? ?? ???, ???? ?? ?? ?? ????? ???????. ????? ?? ?? ?? ? ?????? ???????? ???? ?????? ?????? ???????. ???, ????? ?? ?? ?? ?? ????? ? ?????? ? ??????, ??? ? ???????? ???? ?????????, ??? ?? ?? ???? ??? ???????? ?????????? ?? ?????, ? ??? ????? ?? ??? ????????? ???? ????????????. ?????? ??????? ?? ?????? ??? ???? ?????, ????????? ????? ?? ??? ?? ???? ? ????, ??? ?? ?? ??????? ???? ?? ?? ???? ???????? ????????? ?????? ?????????.??????????."???????" ???????? ? ????? ????? ????? ???? ? ???? ???????.????????? Nema potrebe Stojakovicu da mi persirash, nisam star niti patim od toga. Slobodno mozesh na ti, ne vredjam se :cmizdrenje:Gnev iz mene ne izbija, to se vama chini, kao i nama nevernicima se neshto drugo chini kada chitamo vashe postove, to jednostavno stvar percepcije. Ja jesam u jednini,pa mi malo teze da sve ispratim. Lichni su razlozi zbog chega se moja majka okrenula bogu, nije za javnost, chak ni najblizi ljudi u mom okruzenju ne znaju prichu, niti zelim da im ispricham. neshto moje. Ako je majka osvetljena ja sam sretan zbog nje, mozda je i ona sretna.Otac je i dalje smo i dalje nekrshteni. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 Meni u kucu ne dolazi pop. Da razjasnim stvari. Dolazi kod mojih roditelja. Cale ne voli shto mu dodje ali isposhtuje majku koja zeli njegovo prisustvo. tako da ja apsolutno nemam veze sa tim. Nadam se da je sad jasnije ?? ??????? , ??? ?? ??? ????? ???? ?????.??? ???? ?? ?????? ??? , ???? ?????? ?????????? ?????? ???? ?? ????? ?? ?? ?????? ??????????? ?? ???? ??? ??????? ? ????? ???? ???? ????? : " Pa nisam ja socijalna ustanova"???? ?????? ??????? ???? ?????? ? ????, ??? ??? ???? ???? ????? ??? ?????? ?? ???? ????? ???? , ????? ?? ?? ????? ?? ???? ??? ????? ?????? ?? ?? ??? ? ???? ?? ??? ? ????? ????.??? ?? ???? ???? ??? ???? , ?? ?? ???? ????? ?????? ????? ???? ???? ????????? ????? ?? ???? , ? ?? ????.????? ???? ?? ?? ????? ?????? ????? ????????, ? ?? ???? ??????? ????? ????.??? ???? ???? ???? ?? ????? ?? ????? ????????? ?????? ? ??? ????? ???? ?? ????????????? .???. ?? ?? ????? , ????? ? ??? ?? ?? ?? ????? ?? ????????? ??????.?????? , ?? ??????? ????? ?? (??)?? ?? ?? !????? ?? ??? ??????? ???? ?? ??? ??????????? ? ??????? ??? ????? ????????? ????????.???? , ???? ?? ?? ???? ?? ?????? ???????? ??????? ??? ?? ?????.Provocirash na finjaka. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 Пази кад не провоцирам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
И.стојковић Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 Иако рекох довиђења, драго ми је да имам разлога да опет напишем Добар дан г."Винстоне", Не бих имао ништа против да се презивам и Стојаковић, али би ми се сигурно тата љутио Шалим се наравно јер се ни ја сам не сналазим на тастатури рачунара. Драго ми је и што сам био у заблуди јер написасте: Gnev iz mene ne izbija, to se vama chini, kao i nama nevernicima se neshto drugo chini kada chitamo vashe postove, to jednostavno stvar percepcije. Али молим Вас размотрите Ваш став Otac je i dalje smo i dalje nekrshteni. Одакле се јасно види Ваш став, односно Ваша воља, што у потпуности и безусловно поштујем, као и Nema potrebe Stojakovicu da mi persirash, nisam star niti patim od toga. Slobodno mozesh na ti, ne vredjam se одакле се такође види опет Ваша воља и Ваше мишљење. Ја сам "стар" 46 година, и имам жељу и вољу да Вам персирам, без предумишљаја да ћу Вас вређати, ако Вам се обраћам "на ти", иако сам свестан да могу, а потврђен Вашом "дозволом". Да ли ћете поштовати моју вољу, или ћу ако желим са Вама да комуницирам, морати да Вам се обраћам са Ти? "Прости верник" Господе, дај ми да мирно примим све што ми данашњи дан донесе и да се потпуно предам Твојој светој вољи. Упућуј ме и помажи свакога часа у току овога дана. Управљај мојим мислима и осећањима у свим делима и речима. Не допусти да у непредвиђеним случајевима заборавим да све долази од Тебе. http://www.pravoslav...ta Filareta.htm Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 vins opet si uzburkao vode hajed ad ne generalizujemo šta ćemo sa lekarima koji uzimaju pare...a plaćeni su za to..sveštenici nemaju platu...da njih pošaljemo u preduzeća da bi mogli da hrane porodice a mi ćemo da držimo liturgiju i svetimo vodicu??!! Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 винс,искрено ти завидим што си некрштен-мене су крстили као бебу и ускраћено ми је задовољство да се крстим зато што ја хоћу то ..... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 ????,??????? ?? ??????? ??? ?? ????????-???? ?? ??????? ??? ???? ? ????????? ?? ?? ??????????? ?? ?? ?????? ???? ??? ?? ???? ?? ..... no, no ,ne zavidi nije hriš?anski 8)mudri ti bili roditelji :cheesy2: Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Јун 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 ????,??????? ?? ??????? ??? ?? ????????-???? ?? ??????? ??? ???? ? ????????? ?? ?? ??????????? ?? ?? ?????? ???? ??? ?? ???? ?? ..... no, no ,ne zavidi nije hriš?anski 8)mudri ti bili roditelji :cheesy2:????? ?????? ?? ???? ??????????? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 ????,??????? ?? ??????? ??? ?? ????????-???? ?? ??????? ??? ???? ? ????????? ?? ?? ??????????? ?? ?? ?????? ???? ??? ?? ???? ?? ..... no, no ,ne zavidi nije hriš?anski 8)mudri ti bili roditelji :cheesy2:????? ?????? ?? ???? ???????????zavideti nije u skladu sa hriš?anstvome sada o slobodi izbora to je druga tema Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Јун 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 ????,??????? ?? ??????? ??? ?? ????????-???? ?? ??????? ??? ???? ? ????????? ?? ?? ??????????? ?? ?? ?????? ???? ??? ?? ???? ?? ..... no, no ,ne zavidi nije hriš?anski 8)mudri ti bili roditelji :cheesy2:????? ?????? ?? ???? ???????????zavideti nije u skladu sa hriš?anstvome sada o slobodi izbora to je druga tema???? ?? w.a.mozart ????? ??????? ??? ?? ???? ????? ??????? ?? ????????, ??? ?? ?????? ????? ???????? ?? ????? ? ??????? ? ?? ?????? ??????? ( ??? ?? ?????? ???)? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 kako da ne kukam kada mi kradu pare krvavo zaradjene. Pa nisam ja socijalna ustanova? imaju svoje lokale, kafice, pa nek malo shteknu pare od svog biznisa. Mislim rade ljudi i zemlju i dobijaju kesh odatle, pa shto traziti od sirotinje koja je iovako bedna.Upalim s vremena na vreme svecu, kazu takav obichaj.dobro bre vinstone covece :cheesy2:ko ti bre krade, pa zar ti sam ne das, pa zar se nimalo ne pobunis da nemas, a kad vec pitas sto se ne dogovoris, ti nas ovde optuzujes da smo ovce ...cak i u ovom dusegubnom i nastranom Beogradu nemaju svestenici kafice i prostitutke da im igraju u krilu, stvarno brate, upljuva nas do ociju mocartnadam se i da se prekrstis kad palis svecu, da odu malo djavo i nesreca da prosetaju ruku pod ruku hitrim koracima клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 29, 2009 Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 utata,utata.....vinston pali svece....... mocart mocart mocartsad je gotov, provalio ga :cheesy2: клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Настасија Написано Јун 29, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 29, 2009 Мислим да реч ''завидети'' може се превести у прижељкивати, и да је w.a.mozart употребио у позитивном смислу. Он би желео да је сам одлучио, у томе да то не припада родитељима, већ лично он сам да се цео предао Богу. Зато и каже да му је ускраћено то задовољство, и у праву је, ВЕЛИКО је задовољство сам желети Крстити се. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука