vinston Написано Јул 5, 2009 Пријави Подели Написано Јул 5, 2009 ?????? ??? ?? ???????? ?????, ????? ??? ???? ??? ???? ?? ???? ?? ???? ????? ??????? ??? ????? ????? ????? ?? ?? ??, ??? ????????? ????? ?????- ???? ?? ? ?? ?? ?? ?? ???????? joj... Ima itekako veze, sa tvojom konstatacijom. Prebaci se na 15 ili 16 stramnu mislim daje tamo... to shto ti lekar trazi pare znachi da ga treba prijaviti jer on dobija platu, a trazi mito. Naravno da nije u redu. dobro to sam pro?itala sveštenik nema platu, ti tražiš od njega da do?e da ti osvešta stan, on naplati; šta je sad to, mito nije, korupcija nije ja opet kazem babe i zabe... doktor te popravlja spasava ti zivot, uchi 6 godina za opshtog i do 35 sa specijalizacijom. Sveshtenik te ne moze ubiti... a za korupciju drugi put, treba sutra da se radi... abortu se OK jel sad jasnije mozartu? Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 5, 2009 Пријави Подели Написано Јул 5, 2009 ?????? ??? ?? ???????? ?????, ????? ??? ???? ??? ???? ?? ???? ?? ???? ????? ??????? ??? ????? ????? ????? ?? ?? ??, ??? ????????? ????? ?????- ???? ?? ? ?? ?? ?? ?? ???????? joj... Ima itekako veze, sa tvojom konstatacijom. Prebaci se na 15 ili 16 stramnu mislim daje tamo... to shto ti lekar trazi pare znachi da ga treba prijaviti jer on dobija platu, a trazi mito. Naravno da nije u redu. dobro to sam pro?itala sveštenik nema platu, ti tražiš od njega da do?e da ti osvešta stan, on naplati; šta je sad to, mito nije, korupcija nije :wink: ja opet kazem babe i zabe... doktor te popravlja spasava ti zivot, uchi 6 godina za opshtog i do 35 sa specijalizacijom. Sveshtenik te ne moze ubiti... a za korupciju drugi put, treba sutra da se radi... abortu se OK jel sad jasnije mozartu? ako u?i 6g i specijalizira do 35- onda ?e te sigurno ubiti :P Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 5, 2009 Пријави Подели Написано Јул 5, 2009 sveštenik me ne može ubiti ali može spasiti nešto dragoceije od tela Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 5, 2009 Пријави Подели Написано Јул 5, 2009 abortu se OK Smiley jel sad jasnije mozartu? vidim da nisi ni citao,ali ok-verovatno si palio svece-ja sam pitao:da li bi te majka ubila da je izvrsila abortus? Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 6, 2009 Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 auuuu, dok sam se okreno oni nabili dve strane ... a ja dok povatam sta se desava moram da krenem od minus cetiri ... ajd pa posle клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 6, 2009 Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 ?????? ??? ?? ???????? ?????, ????? ??? ???? ??? ???? ?? ???? ?? ???? ????? ??????? ??? ????? ????? ????? ?? ?? ??, ??? ????????? ????? ?????- ???? ?? ? ?? ?? ?? ?? ???????? joj... Ima itekako veze, sa tvojom konstatacijom. Prebaci se na 15 ili 16 stramnu mislim daje tamo... to shto ti lekar trazi pare znachi da ga treba prijaviti jer on dobija platu, a trazi mito. Naravno da nije u redu. dobro to sam pro?itala sveštenik nema platu, ti tražiš od njega da do?e da ti osvešta stan, on naplati; šta je sad to, mito nije, korupcija nije ja opet kazem babe i zabe... doktor te popravlja spasava ti zivot, uchi 6 godina za opshtog i do 35 sa specijalizacijom. Sveshtenik te ne moze ubiti... a za korupciju drugi put, treba sutra da se radi... abortu se OK jel sad jasnije mozartu? ako u?i 6g i specijalizira do 35- onda ?e te sigurno ubiti Kakvo razmishljanje :: Shta da ti kazem, kada ti se dete razboli vodi ga kod sveshtenika, a ne u dispanzer kod doktora... Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 6, 2009 Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 specijalizacija ne traje 6 godina onda su to"ponavljači" Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Цветковић Написано Јул 6, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 Негде је покренуто питање о самоубицама, ја сам о томе писао на Видовдан.орг http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=1&t=5326&st=0&sk=t&sd=a&start=270 Можда ће мало да помогне. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 6, 2009 Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 ????? ?? ????????? ?????? ? ???????????, ?? ??? ? ???? ????? ?? ????????.??? http://forum.vidovdan.org/viewtopic.php?f=1&t=5326&st=0&sk=t&sd=a&start=270 ????? ?? ???? ?? ???????. kada me slede?i put pitaju- Ženo od ?ega si ti napravljena. ja ?u im ovo poturiti pod nos o.I.Cvetkovi? ?????? ?? ??? ?????????? ????????? ?? ??? ?????? ? ????? ?? ?????????? ???????. ?? ????? ?????, ?? ?????? ????? ???? ???? ?? ???????? ??????????? ?? ?? ?????? ?? ?????????, ??? ?? ??????????? ???? ?????? ???? ???????. ?????, ?? ?????? ?? ?? ?????? ? ????? ?????? ????????? ?? ?????????, ?? ???? ?? ???? ?? ???????, ??? ?? ??????? ????? ?????? ????? ???? ? ????????. ?????? ?? ??????? ? ????? ?? ?????????, ?? ?? ??????? ? ?????? ?????, ?? ???????? ?????????? ?? ?? ? ?????? ?????????. ?????, ????? ??? ?? ?? ? ?????? ????? ???? ?? ????? ????? ?????. ????? ?? ??? ????? ?? ?? ???? ??????? ???????? ? ?? ???? ?????? ?? ???? ?????? ???????????. ????????? ???? ???????? ? ??????, ??? ?????? ?????? ???????.- ?????????? ???? ????????? ( ? ??? ??? ??????? ?? ?????? ?????, ??? ? ??????? ?? ???? ???????), ??? ?? ????? ??????????? ????? ??????, ?? ??????? ???????? ????????????- ????????????????-??????????? ??????? ?? ????. ???? ?? ??? ???? ??????? ???????????, ??? ?? ?????? ???????? ? ?????? ?????. ??????????? ?????? ?? ????? ????????, ??? ???? ??? ???????? ???? ? ??????? ????????? ????. ????? ?? ?? ??? ??? ???? ??? ?????. ???? ? ??? ??? ?????????? ? ?????? ???? ? ????????? ????. Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 6, 2009 Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 specijalizacija ne traje 6 godina onda su to"ponavlja?i" hehe, nisi me razumela. Faks traje shest godina plus ostalo uchenje i suva specijalizacija i godine neophodne da se barem malo vremena posveti samom sebi Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 6, 2009 Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 specijalizacija ne traje 6 godina onda su to"ponavlja?i" hehe, nisi me razumela. Faks traje shest godina plus ostalo uchenje i suva specijalizacija i godine neophodne da se barem malo vremena posveti samom sebi vins dušo specijalizacija traje 4 godine, od toga dve tkz."kruženja" uostalom štto bi se lekar posve?ivao sebi a ne drugima, isto kao i sveštenik šta sveštenik ima da se posve?uje sebi, kad treba drugima i jedan i drugi su se na to zakleli ?itaj vins ono šta napišeš Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 6, 2009 Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 Faks traje 6 da se sve u roku da, a na medicini mali broj studenata postize da uchi 14 sati dnevno, te stoga malo njih i stize da zavrshi faks u roku, uvek je tu godinu dve lufta. Vec se popnesh na 8+4 godine specijalizacija. Krenuo si sa 18 na faks+12 je ukupno 30 godina. Treba imati vremena za Zenu dete, ako imash ili malo vremena da se chovek poshteno odmori, to je taj period o kojem sam prichao. ja sam okvirno rekao 35.. bivshi komshija je jedan od tih koji je uchio po 14-15 dao sve u roku i krenuo na staziranje godinu dana, pa je vojsku odradio 9 meseci(naravno u stuci na VMA) pa krenuo na specijalizaciju, a ima dete i zenu i ima preko 30 godina i ne moze sve da postigne...na vreme upravo zbog vremena koje je odvojio da da bi se malo posvetio svom zivotu. Chitaj daraga Lazarice shta se pishe, nemoj napamet da kuckash... Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 6, 2009 Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 Faks traje 6 da se sve u roku da, a na medicini mali broj studenata postize da uchi 14 sati dnevno, te stoga malo njih i stize da zavrshi faks u roku, uvek je tu godinu dve lufta. Vec se popnesh na 8+4 godine specijalizacija. Krenuo si sa 18 na faks+12 je ukupno 30 godina. Treba imati vremena za Zenu dete, ako imash ili malo vremena da se chovek poshteno odmori, to je taj period o kojem sam prichao. ja sam okvirno rekao 35.. bivshi komshija je jedan od tih koji je uchio po 14-15 dao sve u roku i krenuo na staziranje godinu dana, pa je vojsku odradio 9 meseci(naravno u stuci na VMA) pa krenuo na specijalizaciju, a ima dete i zenu i ima preko 30 godina i ne moze sve da postigne...na vreme upravo zbog vremena koje je odvojio da da bi se malo posvetio svom zivotu. Chitaj daraga Lazarice shta se pishe, nemoj napamet da kuckash... Pri?aš o mojoj struci Druga stvar neodgovaranje na pitanje te ne osloba?a odgovornosti onoga što pišeš Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 6, 2009 Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 Mislim da ti nisi doktor? jesam li u pravu? niaam nigde video znak pitanja... Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милица Написано Јул 6, 2009 Пријави Подели Написано Јул 6, 2009 Колико год да траје медицина... и једна и друга професија (као и свака трећа) уахтевају константно усавршавање и рад са људима за њихову добробит. Изгледа да Винсу нису позната исцелења нпр. у Острогу, где и муслимани долазе када лекари не успеју да помогну... Без Господа смо ништа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука