Баба Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 Jeste zato i ljudi odlaze da se mole upravo zbog toga shto nisu dovoljno chvrsti. Svako bira svoj put kako bi bio zdrav, nije bitno vazno je samo da se sachuva zdrvalje jer bez toga nemamo nishta... ???????? , ????? ?? ?? ?? ??? ????? ??????? ? ????????? ?????????? , ?? ?? ???? ????? ????????? ???????, ??????? ? ?????? ?? "???????" ?????????, ?????? ??? ???? ?? ????????? ??? ?? ? ????????????? ? ???????.?? ?????? ?????????? ???????? , ????? ?? ?????, ????? ????? ?? ?????? ? ???? (? ? ??????? ?? ? ?? ??????) ?? ?? ???????? ?? ?? ??????? ??????, ??????? ??? ????, ???? ?? ???????? ?? ?? ??????? ?????? , ??? ??? ?? ?? ??? ????? ??????, ? ?? ???? ???????? ???? ????? ???????????? ???????? ?????????? ? ???????????, ???? ???? ??????? ???? ?????? ? ?????. ??? ?? ?? ????? ??? ?????? ?????? ???? ???????? , ?? ?????? ?? ???? ??????? ???????? ????????? ??? ?? ?????? ?????? ?????????? , ?????? ???? ?? ???? ??????? ?? ?????? ????????????, ????????? ?? ???????? ? ? ???????. ??? ????? ? ???? , ?????????? ???????? , ??? ???????? ??? ????????? ???? ?? ???????????? ????????? ???????? ??? ???????? ????? , ???? ?????? ????? ????????? ???? ?? ?? ??????? ??? ??????? ??????? , ????? ? ?????? ?? ????? ?????. ???? ?????? ??????? ????????? ?? ??? ?? ???? ???? ??? ?? ???? , ??? ????? ??? ????????? ???? ???? ??? ??????? ???????? ?? ??? ??????????. ????? ???????? ?? ??? ??? ???? ???????? ?????????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 a sklop licnosti moze biti "star" i "nov" bleh bleh 319.gif u crkvi nas Hristos upgrade-uje(apgrejduje i apdejtuje),postajuci onakvi kakvima nas je Bog stvorio,kroz Hrista mi u zajednici upoznajemo,sebe,ljude oko sebe,prirodu i pre svega Njega........ girl_jumping........On je muzicar a mi smo violine 319.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 zato ja i nemam sklop ličnosti girl_jumping Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sasluzitelj Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 baki rasudjivanje ti je zaista nastimano zaista radost zivljenja je svesnost obitavanja u liturgijskoj zajednici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 ma jok-to je zbog termina kojima se služim...zato što su viševekovni i ukorenjeni u tradiciji kapadokijskih otaca girl_jumping bleh bleh 319.gif 319.gif https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/smil443643319dc3d.gif Bog neka blagoslovi onog ko izmisli ove smajlije sa šajkačama-razvesele me kad god ih vidim 319.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 zato ja i nemam sklop li?nosti bleh nabavi violinu-ima rabljenih za 200 evrona-mnogo li je bleh 319.gif 319.gif pa kad vidis da i polovno moze biti kao novo,odusevices se-nemoj samo isprobavati sa toalet papirom girl_jumping Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 zato ja i nemam sklop li?nosti bleh nabavi violinu-ima rabljenih za 200 evrona-mnogo li je bleh 319.gif 319.gif pa kad vidis da i polovno moze biti kao novo,odusevices se-nemoj samo isprobavati sa toalet papirom girl_jumping pih ovo za toalet papir si trebao ranije da mi kažeš Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 a sklop licnosti moze biti "star" i "nov" 319.gif 319.gif 319.gif u crkvi nas Hristos upgrade-uje(apgrejduje i apdejtuje),postajuci onakvi kakvima nas je Bog stvorio,kroz Hrista mi u zajednici upoznajemo,sebe,ljude oko sebe,prirodu i pre svega Njega........ 319.gif........On je muzicar a mi smo violine 319.gif ????? ?? ?? ??? ????? "??????????" , ??? ????? ????????? ?? ???????? ?????? ???????????? ??? ?? ?? ???????? ?? ???????? ? ??? ?? ?? ??? ?????? , ??????. ?????? , ????? ?? ????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 a sklop licnosti moze biti "star" i "nov" 319.gif spam spam u crkvi nas Hristos upgrade-uje(apgrejduje i apdejtuje),postajuci onakvi kakvima nas je Bog stvorio,kroz Hrista mi u zajednici upoznajemo,sebe,ljude oko sebe,prirodu i pre svega Njega........ 319.gif........On je muzicar a mi smo violine spam ????? ?? ?? ??? ????? "??????????" , ??? ????? ????????? ?? ???????? ?????? ???????????? ??? ?? ?? ???????? ?? ???????? ? ??? ?? ?? ??? ?????? , ??????. ?????? , ????? ?? ????. ?ovek lepo govori savremneim jezikom da ga svet razume 319.gif Upravo sam kum?etu koji ima 22 g. prepri?ala ovo što ej spam napisao, mali ej rekao..izvinjavam se.. sad je jasno oduševio se i rekao ?im mu stigne net i njega ?emo na forum 319.gif 319.gif Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 da pojasnim-apgrejd je nadogradnja a apdejt dopuna u smislu-podnovljivanje....tako da će pre biti apgrejd nego apdejt znam da ovo znate,ali čisto zbog ostalih.... 319.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 Ма мож и једно и друго , мислим мораће обоје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јул 7, 2009 Пријави Подели Написано Јул 7, 2009 slažem se al prvo "format all" 319.gif Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2009 Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 ih, jos kad bi bio i low level (popunjavanje nulama) format - ja bih voleo nekih stvari da se ne secam, al onda drugima ne bih bio na korist, jel na srecu dolazimo kao "embeded" (ugradjeni sa svim potrebnim) клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јул 8, 2009 Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 Prvo Beograd grad nije ni jedno ni drugo od toga shto si napisao, samo da razjasnimo na pochetku. Nemoj sad da mi kachish razne atribute da sam vam davao. Naravno da se ne krstim kada palim svecu, zashto bih to radio? pa nisam ja vernik da to radim, udjem u manastir, crkvu kao turista i razgledam enterijer, jer me fasciniraju predivne slike na plafonima. Inache palim svecu onako, hajde da gori, shto da ne. To mi je isto, kao kada prospem malo alkohola za pokoj dushe. Beograd koji ja svakodnevno poznajem je bez umerenosti, smirenja, previse buke i do kasno u noc, droge i ogovaranja na svakom koraku, napaljenim klinkama koje vise ne nose torbe u skole vec nesesere za sminku i mobilni, klinci ko izgledaju kao idoli nacizma sa TV-a, golotinja, plastika i kvarc na svakom koraku sa skandalom i natalnom kartom pod rukom. nigde kulture, vec sunda, umetnosti, vec kica, pravilnog i lepog govora, vec retorike i sine mitre logike. jedino normalno ponasanje vidjam negde potpuno drugde - sto dalje od "urbane civilizacije" ... nisam ti zakacio, vec je tako ispalo po tvojim komentarima Hvala medo na pojashnjenju, ali toliko glup nisam. Nauchih josh u osnovnoj shkoli sa koje i na koju stranu idu ujedinjeni Otac, Sin i Sveti duh. Ipak idem na malo drugachija mesta gde ima Kuture, da ne nabrajam na shta sve vec idem. Elem, slazem se sa tobom u vezi tih stvari, ja se gnusham, kada vidim klinkice, maksimalno iskvarcovane, sa shtiklama do kukova, izblajkahe, sa tri grama mozga u glavi, klince nadrogirane koji bauljaju ulicama, i mnogo mi smeta glasna muzika, shto je kod mene za vikend uobichajeno. ALi ja sam odluchio da zivim ovde i svidja mi se ma kakav da je grad. Ljudi treba da se menjaju, ali s obzirom na vreme ne vidim da ce se to desiti. E sad to je jedna vrsta ljudi koji shetaju gradom i oni nekako vishe upadaju u ochi od drugih ljudi, jer su oni zeljni isticanja i reklamiranja. Jer su to videli na "glupoj" televiziji, a roditelji suvishe zauzeti svojim karijerama da bi posvetili malo paznje svojoj deci, pa ih umesto ljubavi hrane novcem. Ipak se primecuju i oni normalni ljudi, ne mozesh sve da generalizujesh. Ti si normalan iako si u manjini prisutan si 319.gif izvini, nisam ni mislio da si glup, vec mozda malo neukost izbija iz tebe, pa reko na vreme da objasnim neke stvari, ne znam dokle dopire neznanje ... inace vala svaka ti cast sto pises Svetu Trojicu sa velikim slovima, vec sam se zabrinuo zbog onog Bog malim slovima sto stavljas idem i ja po kulturiska mestima, ali se i tamo uzima maha spontani ekcentrizam, da ne kazem idolizacija ili uobrazenost, namesto umetnosti, koja treba da oplemenjuje dusu i oko. duseguban je sto se nigde ne stimulise post i posna hrana za pocetak, ima al je skupo, ispade luksuz. sto svuda cepa TV umesto obrazovne ili lepe reci, umesto nastavnika ili kao informator u apoteci recimo. sto se u apotekama vise prodaje "botoks" kultura preparacije nego nesto zdravo i korisno. sto ce da mi ukinu pijacu i naprave staklenog monstruma gde necu moci zdravo da se hranim, vec samo onim sto mi neko izdiktira. sto imam pedeset monopolistickih radnji u krugu od sto pedeset metara koje snizavaju cenu svim privatnicima koji imaju raznovrsniju i kvalitetniju ponudu. sto je poslodavac vazniji od zaposlenog. sve naopako znas, nista na korist. nastran je uvek ko se kako krece po ulici, prosto su postale neizbezne neke stvari. pre neko jutro niko nije ni cudno pogledao nekog bolesnog muskarca sto se obukao poprilicno skaredno u zenskom maniru. kad sam se nasmejao naglas, neki su me cak i prekorno pogledali onako da budem korektan. i to su sve mame i tate, tetke i stricevi, ujaci i ujne neciji. a deci od 14 godina se daju ili kupuju igrice za racunar sa krvlju do kolena, ili barem da mozes da naseckas lika sa suprtone strane. a novine su nam tek skandalozne, cak i one koje se smatraju "kulturnim". ceo marketing se svodi na podloznost razlicitim strastima. uopste ne generalizujem, zato mi jedini u normalu predstavljaju neke druge stvari. a da ne pomislis da samo tim ocima gledam ovu nasu suvu realnost, ja je samo primam neslektivno nediskriminisuci. naravno da ima svakodnevnih multi-pozitivnih stvari kao sto je otac koji juri kolicima i za njim trojka devojcica sa loknicama koje ga vristeci radosno jure u mom drustvu vazim kao krajnji ekscentrik zbog moje pripadnost veri, tako da otpada opcija da sam "normalac", ali jeste da sam u manjini, nadam se da cu postati "vecina" клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јул 8, 2009 Пријави Подели Написано Јул 8, 2009 Osnovne stvari znam, samo shto ne iskazujem Slazem se u potpunosti sa tobom. Mi smo mala zemlja i skloni smo zapadnom uticaju. Ne mogu da kazem da sve najgore stvari dolaze odatle. Neka sloboda u izrazavanju i delovanju, iako se nama to chini potpuno nenormalnim. Smetaju i meni mnoge stvari, ali bash iz tog razloga, niti kupujem dnevne novine niti gledam televiziju. Samo mi josh to fali u zivotu. Slazem se da je skupa posna hrana, ali zashto bi trebalo u tom smislu da stimulishe? nema ni neke velike reklame za zdravu hrtanu. U svakom sluchaju mozesh neshto kod kuce da napravish, bice em zdravije em lepshe nego po pekaram da kupujesh. Ja izbegavam da se tamo hranim, osim ako nemam neku drugu alternativu. Ali i to ne radim chesto. Kada smo vec kod tog stimulisanja, nema ni akcije za ochuvanej nashe planete. Kada sam radio akciju "Sat za nashu planetu", slushao sam da od grada nisu mogli da dobiju dozvolu da se iskljuche svetla tamo gde se najvishe troshi, samo na jedan sat! Mnogo energije se ushtedelo samo u Australiji pre 2 godine, tokom tog jednog sata. Kada se radi o nechemu globalnom i velikom problemu, zashto ochekujesh ovakve "sitnice" da budu u prvom planu? Interesantna mi je bio film rekoh ti vec za njega "Supersize me". Ono shto me je zachudilo, je kako se vodila velika kampanja manijaka koji je jeo mesec dana u Meku. I naravno malo falilo da umre, ali bukvalno!!! E sad on je hteo da promovishe kako je ta hrana nezdrava, ali meni opet nikako ne ide u glavu chinjenica da ti imash izbor! Mozesh da udjesh, a ne morash. Pretpostavljam da su razni ljudi i da jednostavno nemaju dovoljno mozga da kazu sebi nemoj da idesh jer je to loshe po tvoje zdravlje. Pa je neophodno da ti neko sve to lepo nacrta!!! Z Znachi ima i kod nas izbor. Takodje mozesh da vidish i drugu stranu, samo ako trazish Zashto si se smejao tom bolesnom choveku? Chek, jel lepo upirati prstom u druge ljude samo zato shto su drugachiji? Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука