vinston Написано Јун 28, 2009 Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 vinstone,razocarao si me komunistickom demagogijom koja je i za tvoje komentare zaista "down"ako je tako, shat da ti kazem. ne izvinjavam se za svoje vidjenje stvari. ali shta ti do down znachi, jga slab sam ja sa slengom...Komunista nisam, demagog josh manji. nemam potrebu da osnujem. kada bih imao zelju da manipulishem ljudima i uzimam ljudima kesha zbog blagoslova onda bih tako i postupio. Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 ?????? ?? ?? ??????? ????? ????????? ???????? ?? ????? ?? ?????????? ??? ????? ?????? ????????? ?????? ???? ??? ? ??? ?? ???? ???, ??? ??? ???? ????? ??? ?????? ??????? ?????????? ????? ???????, ??????, ??????...?????? ??? ?? ?? ?????, ??? ?? ?????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Синђелић1809 Написано Јун 28, 2009 Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 p.s. ako postoji glup topik to je ovaj...tj. da li se moze spasiti neko van crkve....mislim da je krajnja drskost tj. pisati o tome?????? ?? ????? ?????????, ?? ????? ???? ?????? - ????? ??????? ??????? http://www.eparhija-prizren.com/default.asp Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Синђелић1809 Написано Јун 28, 2009 Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 ?????? ?? ?? ??????? ????? ????????? ???????? ?? ????? ?? ?????????? ??? ????? ?????? ????????? ?????? ???? ??? ? ??? ?? ???? ???, ??? ??? ???? ????? ??? ?????? ??????? ?????????? ????? ???????, ??????, ??????...?????? ??? ?? ?? ?????, ??? ?? ?????. ????????? ??. ???? ?? ? ?????? ??????????? ????????? ? ???????? ????http://www.scribd.com/doc/15635041/Vizija-Prepodobnog-Grigorija-o-Strasnom-Sudu ?? ???? ??? ?? ??????? ?? ??????? ?? ???? ???? ???? ???? ? ?????, ??? ???? ?????? ? ??????? ????? ???? ???? ???? ???? ??????? ??? ?? ?? ??????????? ???????? (? ??? ?? ???? ?????? ???? ?????????) ? ?????????? ?????? ???? ?? ??? ???????? ? ??????? ?????? ? ??????? ?????? ??? ?????? ??????? ???? ???? ???????? ??? http://www.eparhija-prizren.com/default.asp Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 Зна ли неко како се зове овај текст на грчком? Одакле је преведено? Није ништа наведено, тако да не знам да ли је текст аутентичан. Ко је превео? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 28, 2009 Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 ??? ?? ???? ???? ?? ???? ???? ????? ?? ??????? ?????? ?? ?????????? ???? ????? ????????, ???? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ????? ??????????. ?? ?? ??????? imaš je u biblioteci Svetosavljahttp://www.svetosavlje.org/biblioteka/Smrt/StrasniSud.htm Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 28, 2009 Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 crkvu je chovek napravio da bi mogao da kontrolishe narodom.samo ne znam cemu onda sluzi drzava клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
vinston Написано Јун 28, 2009 Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 crkvu je chovek napravio da bi mogao da kontrolishe narodom.samo ne znam cemu onda sluzi drzava crkva i drzava su uskopovezane institucije...interesantan grafit po kraju gledam skoro svakodnevno "mi glasamo crkva odluchuje" Ti,budalo!Zamišljaš da ja cvetam da bih bio viđen?Cvetam zbog sebe,jer mi to pričinjava zadovoljstvo,ne zbog drugih!Moja radost se sastoji u mom postojanju,mom cvetanju! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 ??? ?? ???? ???? ?? ???? ???? ????? ?? ??????? ?????? ?? ?????????? ???? ????? ????????, ???? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ????? ??????????. ?? ?? ??????? imaš je u biblioteci Svetosavljahttp://www.svetosavlje.org/biblioteka/Smrt/StrasniSud.htm ???? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ??????. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 ?????? ?? ?? ??????? ????? ????????? ???????? ?? ????? ?? ?????????? ??? ????? ?????? ????????? ?????? ???? ??? ? ??? ?? ???? ???, ??? ??? ???? ????? ??? ?????? ??????? ?????????? ????? ???????, ??????, ??????... ????????1809, ???? ????? ????????? ???????? ? ??????. ????? ?? ?? ?????? ?? ???: ?????????? ???????? ????. ?????? ????? ? ????, ??? ????? ? ???????. ???? ?? ???????? ? ??????? ?? ??, ?? ????????: "????? ?? ????? ?? ?????". ????????? ? ???? ?? ?? ???? ??????, ?? ?? ????? ????????. ?????? ? ??????? ??????? ????? ?????? ? ?????????. ???????? ? ??? ????? ??????, ???????????? ?????????, ????? ?????? ??????. ?????? ?????????? ???? ??????? ???????, ???? ??? ???? ???? ?? ?????????, ?????????? ???????????, ? ????? ?? ???????? ?????????, ???? ???? ????? ???? ???? ?????. ????? ???????? ????? ?????? 25. ????? 944. ?????? ? ??????? ?? ? ????? ??????? ???????. ?? ????? ????? ????? ? ??????? ????? ?? ???????? ?? ?????? ?????????????. ???????? ?????? 26. ???? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marija Написано Јун 28, 2009 Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 ??? ?? ???? ???? ?? ???? ???? ????? ?? ??????? ?????? ?? ?????????? ???? ????? ????????, ???? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ????? ??????????. ?? ?? ??????? imaš je u biblioteci Svetosavljahttp://www.svetosavlje.org/biblioteka/Smrt/StrasniSud.htm ???? ?? ???? ?? ?? ?????? ? ??????. ne piše Svetlana ali meni ej dovoljno što je na sajtu Svetosavlja, ako sumnjam u administratore Svetosavlja u šta ?u i koga ?u i kome ?u onda verovati Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Светлана Написано Јун 28, 2009 Гости Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 Ма добро, али текст није Светог Григорија Богослова. Мислим, од почетка се види, јер пише 9. век, ал рекох може бити и грешка при куцању. У сваком случају, треба увек да се стави ко је и одакле нешто превео. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 28, 2009 Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 p.s. ako postoji glup topik to je ovaj...tj. da li se moze spasiti neko van crkve....mislim da je krajnja drskost tj. pisati o tome?????? ?? ????? ?????????, ?? ????? ???? ?????? - ????? ??????? ???????radi se o tome da je ovo jos jedno ukalupljivanje Bozje slobode Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 28, 2009 Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 crkvu je chovek napravio da bi mogao da kontrolishe narodom.samo ne znam cemu onda sluzi drzava crkva i drzava su uskopovezane institucije...interesantan grafit po kraju gledam skoro svakodnevno "mi glasamo crkva odluchuje" "zamena teze", tako to filosofija objasnjava taj deo demagogije клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јун 28, 2009 Пријави Подели Написано Јун 28, 2009 nemam potrebu da osnujem. kada bih imao zelju da manipulishem ljudima i uzimam ljudima kesha zbog blagoslova onda bih tako i postupio. vec uradjeno, zove se sajentologija клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука