JESSY Написано Новембар 17, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2013 Svetlo na kraju tunelaNalaziš se usred dana koji liči na tvoju viziju pakla..Svaki plan se pretvorio u izgubljeno vreme, a svaka ideja u promašaj...A vreme kroz koje se vučeš nikako da prođe..Pričaš sam sa sobom u svojoj glavi, bodriš sebe da ideš dalje... i imaš utisak da se saplićeš..Posle svega stižeš kući, otvaraš vrata, a iza njih stoji nasmejano dete, nespretnim koracima žuri ka tebi i govori ti nešto na ushićenom dečjem jeziku.Podižeš ga visoko! Najviše što možeš! Nalet najnežnijih reči u tvojoj glavi i ne znaš koju pre da izgovoriš...A ceo dan koji je za tobom raspline se: ,,ma nije to ništa'' YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 24, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 24, 2013 YOKA and Oglo је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 27, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2013 YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 29, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2013 "Gde ima svetla, mora biti i senke, a gde ima senke, mora biti i svetla. Ne postoji senka bez svetlosti, ni svetlost bez senke. Karl Jung je u nekoj knjizi rekao nešto ovako: isto onoliko koliko smo mi, ljudi, pozitivni, toliko je senka zla. Što se mi više trudimo da budemo savršeni ljudi izuzetne dobrote, to senka sve jasnije pokazuje volju da bude mračna, zla i destruktivna. Kada čovek prevazilazi sebe kako bi postigao potpunost, senka silazi u podzemlje i pretvara se u djavola. Jer u ovom svetu prirode, to da čovek postane biće superiornije nego što jeste, jednak je greh onome da postane inferiornije biće." Ayla је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 "People are always blaming their circumstances for what they are. I don’t believe in circumstances. The people who get on in this world are the people who get up and look for the circumstances they want, and if they can’t find them, make them." \- George Bernard Shaw Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 30, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 30, 2013 Ako si od crnog vraga,što je tako, tako slatko?Ako si od samog Boga,zašto traje tako kratko?Zašto prolazi?Ako si od crnog vraga,što je tako, tako slatko?Ako si od samog Boga,zašto traje tako kratko?Zašto prolazi vrijeme ljubavi? ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 1, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 1, 2013 YOKA, Никола Поповић and Ненад Р. је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 YOKA and Драшко је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 усуђујем се да поново сањам свој сан усуђујем се да поново верујем и да се поново надам усуђујем се да поверујем да ми може бити опроштено све што је из срца потекло усуђујем се да затражим усуђујем се да верујем да имам још времена и да могу поново бити добар и достојан свог сна усуђујем се R. Willis JESSY је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Децембар 4, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 4, 2013 како ме је ово бацило некуд... Џеси драга, уметност је твоје постојање. Сањај, маштај и лети. Јер ти то разумеш JESSY, Драшко and YOKA је реаговао/ла на ово 3 Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Grlio sam je, osecao na sebi njene ruke dok smo se uspinjali. ''Lesli'', uzviknuh. ''Ne sanjam! Nisi mrtva.'' Nije poginula, nije sahranjena na padini brda, sa mnom je, blistava kao izlazak sunca. Ovo nije san, san su bili svi ovi meseci kada sam verovao da je mrtva, meseci tugovanja u samoci, u nekom alternativnom svetu. ''Bez tebe je bilo...",poceh.''Svet je stao. Nista nije bilo vazno!'' Dodirnuh jioj lice.''Gde si bila?" Nasmejala se kroz suze.''Bila sam s tobom!,'' rece.''Kada smo potonuli, posmatrala sam te ispod vode. Gledala sam te kako izvlacis telo moje iz aviona. Mislila sam da pokusavas da spases jaknu i nisam mogla da verujem kada sam videla sta si izvukao! Bila sam tu, pored tebe, ali me ti nisi video, video si jedino moje telo!". Bila je sa mnom. Posle svega sto smo zajedno naucili, kako je moguce da sve zaboravim i za privide pomislim da su stvarnost? Prva rec koju sam izgovorio pomislivsi da je mrtva bile je NE! Jedna jedina rec, suva istina. Zasto nisam poslusao? Sve bi bilo drugacije da sam odmah odbio da poverujem u laz, a ne posle toliko vremena! ''Mogao sam da ti pomognem,''rekoh, ''da sam se drzao onog sto sam znao da je istina...'' Odmahnula je glavom.''Bilo bi cudno da se nisi usredsredio na ono sto si video u nesreci. A kasnije, tuga je napravila zid oko tebe. Nisam mogla da se probijem.Da sam brze reagovala, mozda bih... ''Prokletstvo! Pao sam na ispitu! " "Nisi pao!'' Ponovo me je zagrlila. ''Bio si divan! Uprkos svemu, prozreo si sta se desava, gurnuo rucicu za gas, sam si nas izveo iz tog sveta. Zar ne shvatas? Uspeo si!'' Tako sam brzo u tom strasnom svetu njene smrti poceo da zaboravljam zvuk njenog glasa, njen lik.Ponovni susret s njom bio je kao da ponovo, ispocetka, spoznajem sta je ljubav. ''Toliko toga imam da ti ispricam!", rece Lesli.''Znam da je proslo tek nesto vise od sata, ali toliko..." ''Sata? Vuki, prosli su meseci! Tri meseca i nedelju dana!'' ''Nije, Rici, najvise sat i po!'' Pogledala me u nedoumici.''Otisla sam usred...''Uhvatila je vazduh, oci joj zasijase.''Oh, Ricarde, videla sam Ronija! Kao da nikada nije umro, bio je potpuno isti. i Haja! Haj mi je prvi prisao, rekao mi da je sve u redu, ti i ja cemo uskoro ponoovo biti zajedno, bez obzira na sve. A odmah posle nesrece, pojavila se predivna svetlost, bas kao u tvojim knjigama o smrti...'' ..... ''To je najlepse mesto koje mozes da zamislis, Rici! Da nije tebe, nikadase ne bih vratila!'' Zamislila se na trenutak.''Reci mi.Da li bi se drugacije osecao da si znao da sam dobro, da sam srecna, da sam s ljudima koje volim? ''Da sam znao da si na sigurnom i srecna, da'', rekoh.''Barem mislim'' ........ ''Da nisi toliko ocajavao,'' rece Lesli, ''mislim da bismo mogli da razgovaramo. Mogli smo da se sretnemo u meditacijama, snovima, ali te je ophrvala tuga...'' YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sir Oliver Написано Децембар 7, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 7, 2013 Ja se unapred izvinjavam, vidio sam da je ovo jako popularna tema pa reko da postavim ovde jedno pitanje jerbo puno ljudi pregledava ovo: naime, tražim jednu TV dramu. Moguće je da se zove "Kakav radostan dan" ali nisam siguran. U njoj mlađahni Branimir Brstina glumi čak 3 uloge. Jednog vojnika, jednog starijeg pisca čiji je životni poziv ispravljanje romana Dostojevskog "jer tu ima previše patnje" i još valjda nekoga, ne sećam se više... Svaka bi mi informacija dobro došla, možete je poslati porukom. Hvala "Sad je tren velikih odluka! Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš, nego 7 dana u bijedi!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 8, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 8, 2013 Jedini nas zadatak u pustolovini na zemlji je da se uzdignemo iznad mrtvih sistema - ratova, religija nacija, razarannja - da odbijemo da budemo deo njih, i ispoljimo ono najbolje u sebi. YOKA је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 9, 2013 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2013 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука