Александар Милојков Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Водитељ: Постоје и другачија истраживања... Да, да. У стилу, реци ми ко ти је финансијер и казаћу ти каква ти је наука. Milan Nikolic, obi-wan, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 jasno je da je kontriranje cloudkingov jedini motiv da bude na ovom forumu, znaci ako si ateista onda treba da negiras sve sto kazu vernici pa makar i nemalo veze sa pamecu... a za ovakve stvari pamet ni ne treba, ovo i budala moze da razlikuje sta je dobro a sta ne, tj. prirodno i neprirodno... obi-wan, zuti car, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Пропаганда је управо оно што либерални талибани желе да спроведу у дело Izvini kada kažeš : "liberalni talibani " na koga tačno misliš i u kom kontekstu koristiš reč " talibani " ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Koji "vi"? Milojkov je koliko znam pisao o tome da nije protiv odrzavanja parade... Ми који смо били против одржавања параде и који смо као аргументацију износили где све то води. Не сећам се како је Милојков тамо писао, стварно. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 zvini kada kažeš : "liberalni talibani " na koga tačno misliš i u kom kontekstu koristiš reč " talibani " ? На квазилиберале, који су од свега овога направили идеологију коју желе, по сваку цену, свима да наметну, као универзално важећу. Зато су талибани (у менталном смислу). školarac, obi-wan and RYLAH је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Ми који смо били против одржавања параде и који смо као аргументацију износили где све то води. Не сећам се како је Милојков тамо писао, стварно. Колико се сећам, писао сам да сам против било каквог насиља над тим људима. Писао сам да се парада не треба на силу спречавати, већ да се против ње треба борити игнорисањем, празним улицама и сл. RYLAH and Milan Nikolic је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Trebalo je da odlegdas klip koji sam postavio... ovako bzvz prosipas... A to sto je neko mator ne znaci da nije u sluzbi propagande... naprotiv... Можда ми је нешто промакло. Хвали се собом и својим животом и прича колко је све то супер, за својих 19 година колико је на овом свету. Реци ми шта сам то погрешно сконтао? То што је неко матор за мене значи да може да процени одређене ствари. А што се осталог тиче, да сам ја то теби рекао, ти би мени рекао да падам у параноју и да свуда видим заверу. Изгледа да то не важи кад ти кажеш да неко шири пропаганду (што додатно имплицира да је у служби некога ко ту пропаганду подмеће, што већ подразумева целу заверу). Врло је могуће да јеси у праву, пропаганде има свуда, ал ти доказа за то немаш ни један. Са друге стране, не верујем да му је било пријатно да фактички пљује по својој мајци и тој другој жени, које много воли, зато што су му ускратиле оца који му је касније доста фалио. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Sto se tice usvajanja,ja ne vidim zasto bi gejevi mogli da usvajaju decu,niti niti da je to dobro vaspitanje i okruzenje za decu,jer ako jeste,mora da se objasni zasto jeste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Sto se tice usvajanja,ja ne vidim zasto bi gejevi mogli da usvajaju decu,niti niti da je to dobro vaspitanje i okruzenje za decu,jer ako jeste,mora da se objasni zasto jeste Психологија је објаснила зашто није. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Wlof Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Психологија је објаснила зашто није. Shvatam ja da nije,ali mnogi drugi neshvataju pa zato i trazim objasnjenje od drugih koji misle da jeste Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александар Милојков Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Shvatam ja da nije,ali mnogi drugi neshvataju pa zato i trazim objasnjenje od drugih koji misle da jeste Не очекуј да ћеш добити објашњење. Идеологија то не трпи. Код ње постоји само ПОКЛИЧ! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Психологија је ту јасна: здраво узрастање детета захтева мушки и женски узор. izvini ovo je teska glupost... a sa mnom ce se sloziti mnoga deca koja su odrasla u normalne ljude a koja su rasla i bez muskog i bez zenskog "uzora" u prihvatilistima... ili deca koja s rasla bez oca... ili deca koja su rasla bez majke... oces sad svima njima da kazes da je njhovo odrastanje bilo nenormalno? Ili da su oni odrasli u drugacije ljude nego mi ostali koji smo imali oba rodtielja i danas smo zlatni i savrseni? DankaM је реаговао/ла на ово 1 пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 На квазилиберале, који су од свега овога направили идеологију коју желе, по сваку цену, свима да наметну, као универзално важећу. Зато су талибани (у менталном смислу). vidis, po tome se nista ne razlikuju od vas fundamentalista koji po svaku cenu zelite da namtnete religijske pojmove morala kao jedine ispravne... svako ko se drzne tome da se usprotivi je bolesnik, izdajica, taliban... itd... a sve su samo razlicite strane istog novcica пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Ideja je to kojoj se Bunel oštro suprotstavlja, pri čemu želi naglasiti kako u svemu tome ne želi kritizirati homoseksualne osobe koje uvažava i za koje kaže da im, naravno, treba osigurati prava koja im pripadaju. On sam, kaže, nije homofob i nikada nije imao homoseksualne osjećaje. Ali, jednostavno smatra da homoseksualne osobe ne mogu imati pravo na dijete, jer za to nema nikakvog utemeljenja. Дакле, као особи са практичним искуством треба му веровати, да додам очити проблем (непостојећег) наталитета код таквих "парова". Bio mi je potreban neki muževan karakter i uzor koji bi bio protutežom odnosu koji je moja majka imala sa svojom ljubavnicom. Tog nedostatka bio sam svjestan od malih nogu. Odsustvo oca za mene je bilo bolno iskustvo, osjećao sam ga kao psihičku amputaciju Сасвим је јасно да таква "заједница" не може бити стабилна, нити здрава, без мајке или без оца. Zapravo, cijeli njegov život, kaže, bio je obilježen činjenicom da ga je odgojio lezbijski par i onom čežnjom za ocem s kojom je morao odrastati. Некомплетна особа, у сталном трагању за непостојећим, у непрекидном и беспотребном испитивању самог себе, у вечној и интимној патњи за родитељем који постоји а кога никада није имао. Искрено, оваквих људи и деце које је задесила таква судбина ми је дубоко жао, и нека им је Бог у помоћи. marko_13, Александар Милојков and -Владимир- је реаговао/ла на ово 3 Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука