DankaM Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Ovaj tekst u Blicu je napisan zaista inspirativno Ali, nije mi jasno, ako želi seks u školama, zašto je uleteo u katedralu, go? Drugo, seksa u školama već ima, nego se svi prave ludi... Sećam se kad nam je profesorka psihologije pričala razne horor-priče "šta sve može loše da se desi pre, u toku, i posle seksa". Celo odeljenje je samo treptalo, ćutalo i kombinovano bilo bledo i crveno Mislim da pametnog pristupa seksu sa tinejdžerima i u školi baš i nema. U svakom slučaju, svima će biti neprijatno. Osim ako niste moja tetka, ginekolog, kojoj smo i brat i ja u određenim godinama bili poslati na predavanje o seksualnom vaspitanju. Onda je samo nama neprijatno "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Ali, nije mi jasno, ako želi seks u školama, zašto je uleteo u katedralu, go? Постмодерна. :P -Владимир-, RYLAH and Млађони је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Постмодерна. :P Znala sam da postoji razlog mog postmodernističkog stava No, svejedno, nisam ljubitelj performansa, pogotovo ne društveno angažovanih... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Go mladić utrčao u zagrebačku katedralu i vikao: "Seks u škole!" Боље за њега да је ставио неку заштиту на задњи трап или да се пак шуњао са истим окренутим према зиду. bosanac је реаговао/ла на ово 1 БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ratko Написано Јануар 21, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 21, 2013 Боље за њега да је ставио неку заштиту на задњи трап или да се пак шуњао са истим окренутим према зиду. Da nije on došao u katedralu zbog sexa ? bosanac је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука