Гости Guest - . . .- Написано Јануар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Хоћете ли да гледате? За кога навијате? Које је уопште ваше мишљење о овим шоу-програмима? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Ne. Ne gledam TV uopšte. A o tim šouovima mislim, Gibljenje vremena. RYLAH, Драшко, Јесењин and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 ako stignem, idem na slavu mislim da devojke fenomenalno pevaju, a isto tako i učesnici do finala, zaista su svi izuzetni ali nisam neki ljubitelj ovakvih šou-ova, jer su najčešće užasno stresni za učesnike, čak dovode i lekarsku ekipu, dokle sve to ide Danas je era interneta, može lako objavljivati svoje radove na internetu ko želi. Jedino što ovakvi programi daju instant popularnost, po cenu ogromnog stresa, i najboljima eventualnu priliku da snime album/sarađuju sa producentima, i to možda, ali onda slede tezge/splavovi/klubovi. Pa ko šta izabere... Лидија Миленковић and Dimitrijević Saša је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Гледаћу... Супруга "навија" за Сару, ортак "навија" за Невену, а ја навијам за Звезду... Једино је моја љубав вечна... Не волим да гледам овакав вид програма (наше канале слабо и да гледам, више волим Хистори, НГ, Дискавери, Да Винчи, СНТ...) али заиста су квалитетни гласови, а и оно друго... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јесењин Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Не видим поенту у гледању телевизије уопште. Мада, морам признати понекад има нешто интересантно, али Први глас Србије је чист промашај... : ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
keka Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 gledacu! mada moji favoriti su ispali :/ "Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јер. Агапије Написано Јануар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Гледаћу, наравно. Мој фаворит - Сара. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Владо М Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Ево линк ко воли нек изволи http://tvsvuda.vektor.net/televizija/prva-tv-uzivo Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Их бре оче! Ма дајте, каква Сара Добро, девојка фино изгледа али мислим да је Мирна апсолутни фаворит! Ево, моја Драгана добацује да је изнервирана јер је испао Зоја Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest јер. Агапије Написано Јануар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 И моја попадија је плакала што је испао Зоја... snoozer_11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Кад су ми земљака избацили, престао сам да гледам. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Кад руља ово истера, а пролази она што се ваља по сцени у кожним одеждама (не буним се), јасно ми је колико је сати... http://www.youtube.com/watch?v=X24wBE0BEEs Ljubičasta, Anti Palma Crew and blue је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 више волим Хистори Јеси гледао Croatian Kings Након те серије, мислим да је боље гледати ПГС који иначе не пратим.. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko121288 Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Не.Не пратим те шоу-е, по мени је то губљење времена. Скоро и не палим ТВ. Иван 123 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јануар 20, 2013 Гости Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 И моја попадија је плакала што је испао Зоја... snoozer_11 Зоја је стварно добар, мени је много готиван лик. Сада навијам за Мирну. Владо, хвала за линк, сада могу да будем на ЖРУ и да пратим Први глас Србије. Владо М and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука