Jump to content

Хоћете ли гледати финале "Првог гласа Србије"?

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

ako stignem, idem na slavu

mislim da devojke fenomenalno pevaju, a isto tako i učesnici do finala, zaista su svi izuzetni

ali nisam neki ljubitelj ovakvih šou-ova, jer su najčešće užasno stresni za učesnike, čak dovode i lekarsku ekipu, dokle sve to ide

Danas je era interneta, može lako objavljivati svoje radove na internetu ko želi. Jedino što ovakvi programi daju instant popularnost, po cenu ogromnog stresa, i najboljima eventualnu priliku da snime album/sarađuju sa producentima, i to možda, ali onda slede tezge/splavovi/klubovi. 

Pa ko šta izabere...

Подели на овим сајтовима

Гледаћу...  Супруга "навија" за Сару, ортак "навија" за Невену, а ја навијам за Звезду... Једино је моја љубав вечна... ;)

Не волим да гледам овакав вид програма (наше канале слабо и да гледам, више волим Хистори, НГ, Дискавери, Да Винчи, СНТ...) али заиста су квалитетни гласови, а и оно друго... ;)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Ево линк ко воли нек изволи http://tvsvuda.vektor.net/televizija/prva-tv-uzivo

Јеванђелски говорити значи говорити из душе; било да говориш, било да ћутиш, осећа се вера. И још значи, не наметати се њоме, нити се због чега стидети. Свака реч је на своме месту и тече. А она је таква зато што се преносила с колена на колено, па се и укоренила. Таква вера нас је одржала.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Их бре оче! Ма дајте, каква Сара :) Добро, девојка фино изгледа али мислим да је Мирна апсолутни фаворит!

Ево, моја Драгана добацује да је изнервирана јер је испао Зоја :)

Подели на овим сајтовима

Кад руља ово истера, а пролази она што се ваља по сцени у кожним одеждама (не буним се), јасно ми је колико је сати...

http://www.youtube.com/watch?v=X24wBE0BEEs

Подели на овим сајтовима

• Гости
И моја попадија је плакала што је испао Зоја...  snoozer_11 

Зоја је стварно добар, мени је много готиван лик. 

Сада навијам за Мирну.

Владо, хвала за линк, сада могу да будем на ЖРУ и да пратим Први глас Србије.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...