feeble Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 А где се налази споменик? Ада http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/126531/Spomenik-Damjanicu-zavijen-u-crno Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Ja ulazi ali slabo otvara (sporo). Ne hakuju verovatno je Ddos u toku. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Ја сам мислио да су ови наши добили дозволу од Кетрин Ештон да склоне споменик и да ће се Шиптари смирити, можда у замену за предају Косова. Али ово богме не одустају, биће белаја... Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Ja ulazi ali slabo otvara (sporo). Ne hakuju verovatno je Ddos u toku. Sada sam uspeo. Kao da ih Kostunica obavestava. Nema nista o ovim napadima. биће белаја... Samo molim Boga da niko ne strada. Dosta je nas narod propatio tamo zadnjih godina. Valjda nece opet http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Ne mogu da udjem na sajt RTS-a . Da ga nisu shipci hakovali. Исто помислих, сатима није радио данас, видим да је сад доступан. Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Ратни командант Шиптара: Од данас је Прешево Велика Албанија Хвала Србији за овај историјски дан за Прешевску долину, рекао за Курир Орхан Реџепи који је дошао да протестује због уклањања споменика. Бесни јер Србија брани своје невине жртве! - Данас је историјски дан за Прешевску долину. За то могу да се захвалим држави Србији. Прешевска долина ће од данас бити саставни део Косова, односно Албаније. Овим речима прокоментарисао је уклањање споменика Орхан Реџепи, некадашњи командант такозване ОВПБМ који је дошао на плато испред општине неколико минута након што су припадници Жандармерије отишли. Како је рекао дошао би раније јер станује 200 метара даље од платоа, али му није било дозвољено. - Доле је свуда била ова, како да кажем, машинерија – казао је. - То је Жандармерија. - Да, Жандармерија. Знао сам да ће да га сруше јос јутрос. У ствари синоћ када су сви објавили лажну вест да смо пристали да га сами уклонимо. Тада ми је све било јасно – тврдио је Орхан. Делујући помало уморно и шокирано бивши први човек ОВПБМ рекао је да се после овог догађаја “зна који су даљи кораци Албанаца”. - Постоји скупштина делегата Албанаца Прешева, Бујановца и Медвеђе. Постоји регулатива постојеће скупштине. Сви делегати имају десну руку коју могу да подигну и дају глас – објаснио је значење “следећег корака” Реџепи. На питања на који начин планира да Прешевску долину припоји Косову, одговорио је: - Оно што сам рекао. Делегати ће да се заузму. Шта хоћете да кажете, да ћете се борити мирним путем или су то неке најаве…? - Мирним путем Ја сам се већ једном латио пушке и нема разлога да то опет урадим – прекинуо је питање Реџепи. Док је он разговарао са новинарком Курира, окупљени демонстранти бесно су га гледали. Један мушкарац који је пролазио аутомобилом поред зауставио се, изашао напоље и почео да виче на њега на албанском језику: -Што дајеш српским новинарима изјаве?! Где си био кад су рушили споменик? Где си био да га браниш? А сада им дајеш изјаве. Реџепи га је на то само погледао и рекао: -Наиван је… Наивац. Он је бивши припадник ОВПБМ, али је дезертирао… И сада мени прича шта треба да радим… Затим је отишао у кафану на тргу и са јос неколико познаника сео за сто поред стола екипе Курира. Док су се напољу скупљали незадовољни Албанци кафана се пунила. Стизали су његови саборци, и грађани Прешева међу којима и дезертер ОВПБМ . Иако су загледали новинаре испод ока, нико од присутних у кафани није рекао ниједну реч све док новинар Курира није кренула ка излазу. Тада је један Албанац мало подигао главу и кроз зубе рекао: - Нек вам је са срећом. Смета му Курир Иако је деловао разочарано Реџепи је ипак одговарао на сва наша питања на српском језику све док није схватио да разговара са новинарком Курира. - А које сте ви телевизије? - Ја сам из Курира. Реџепи се тад одмакао и кратко рекао: - А, Курир. - Да, Курир. Да ли цитате Курир? На то питање је само окренуо главу и наставио да прича са другима (Курир) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Đakovica: Protest zbog spomenika Izvor: Beta Đakovica -- U Đakovici je večeras oko 20 časova održan protest zbog uklanjanja spomenika borcima ilegalne Oslobodilačke vojske Preševa, Medveđe i Bujanovca u Preševu. Foto: Tanjug, Arhiva Jedan deo demonstranata krenuo je zatim prema manastiru Uspenje presvete Bogorodice, koji je spaljen 17. marta 2004. godine, a kasnije obnovljen. Jake snage kosovske policije obezbeđuju manastir u kojem se nalaze četiri monahinje. Demonstranti su se posle protesta udaljili, a objekat obezbeđuju pripadnici KPS. Demonstranti i dalje protestuju u gradu, ali ih oko manastira nema, precizirao je za agenciju Beta koordinator za Đakovicu Đokica Stanojević. Podsetimo, Albanci sa juga Srbije najavili su za sutra u podne protest u Preševu. Takođe, večeras su nepoznate osobe bacile "molotovljeve koktele" na zgradu opštine Kosovska Mitrovica. Smeše se nisu zapalile, tako da u napadu nije bilo povređenih ni materijalne štete. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Што ли имам утисак да ниси пунолетан?Bez provokacija,molicu lepo. .smesko.A to što će ljud da izginu nema veze????Neko mora i da pogine,i ja sam mogao da poginem dole-pa nisam.Zbog cega se plasite toga?Upravo su zbog toga siptari na Kosovu a mi bez Kosova,drugim recima-siptari su bili spremniji da izginu otimajuci nam Kosovo ali mi nismo bili spremni da izginemo da bi Kosovo zadrzali.Kosovo se samo vratiti nece jer ako ga hocemo nazad moracemo da izginemo i da ga vratimo opet.Je' tako?Tako je. javor and Пајко је реаговао/ла на ово 2 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
gavrosaurus Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/286140/Svet-protiv-uklanjanja-spomenika-OVPBM Ambasada Velike Britanje u Beogradu izrazila je danas žaljenje zbog jedonstrane odluke VladeSrbije da se ukloni bespravno podignut spomenik u Preševu, u trenutku kada je, kako je saopštila, povoljno rešenje bilo "na dohvat ruke". Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 http://www.vesti-onl...spomenika-OVPBM "Ambasada Velike Britanje u Beogradu izrazila je danas žaljenje zbog jedonstrane odluke VladeSrbije da se ukloni bespravno podignut spomenik u Preševu, u trenutku kada je, kako je saopštila, povoljno rešenje bilo "na dohvat ruke". Ma da. Opet smo mi krivi. Da spomenik nismo uklonili bilo bi med i mleko sa Kosovom. Gadim ih se koliko su licemerni, podli, zli.... ne mogu da ih slusam vise. Neka se nose sa sve Unijom i NAZO paktom.... ubice jedne i teroristi celog sveta. gavrosaurus and Иван 123 је реаговао/ла на ово 2 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/286140/Svet-protiv-uklanjanja-spomenika-OVPBM Odgovor svetu http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41499_100000003204473_585_n.jpg Срђан Ранђеловић, Иван 123, Благовесник and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Sprečen pokušaj napada na manastir Izvor: Beta, Tanjug Đakovica -- U Đakovici održan protest zbog uklanjanja spomenika OVPBM u Preševu. Deo demonstranata krenuo ka manastiru, ali su ih u toj nameri spečile jake snage KPS-a. Uklanjanje spomenika OVPBM (Foto: Tanjug, Arhiva) Jedan deo demonstranata krenuo je tokom protesta prema manastiru Uspenje presvete Bogorodice, koji je spaljen 17. marta 2004. godine, a kasnije obnovljen. Jake snage kosovske policije obezbeđuju manastir u kojem se nalaze četiri monahinje. Demonstranti su se posle protesta udaljili. Predsednik opštine Đakovica Đokica Stanojević rekao je da su se Albanci okupili oko 20 sati, kao i da je napad na manastor sprečila policija i međunarodne snage bezbednosti. Stanijević je kazao da je deo okupljenih Albanaca krenuo ka manastiru u kome se nalaze četiri monahinje, ali da su ih u pokušaju napada sprečile jake snage kosovske policije i pripadnici Kfora. "Manastir sada obezbeđuju jake snage bezbednosti kosovske policije i Kfora i spolja i unutra", rekao je Stanojević. On je istakao da je situacija posle 22 sata počela da se smiruje i da je oko manastira sada mirno, ali da demonstracije u gradu još traju. Podsetimo, Albanci sa juga Srbije najavili su za sutra u podne protest u Preševu, jer su pripadnici Žandarmerije uklonili spomenik pripadnicima OVPBM u centru Preševa. Takođe, večeras su nepoznate osobe bacile "molotovljeve koktele" na zgradu opštine Kosovska Mitrovica. Smeše se nisu zapalile, tako da u napadu nije bilo povređenih ni materijalne štete. http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ignjatije Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Sta im manastir smeta ? Zar bi opet da ga ruse i maltretiraju monahinje i narod. Gde su sad svetski dusebriznici. Nema ih, povukli se . Sramota. gavrosaurus је реаговао/ла на ово 1 http://www.svedokverni.org/ 555-333 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван 123 Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Па нормално, Срби су "криви" јер су страдали у БиХ, Хрватској и на КиМ. Срби су "криви" јер су бранили Косово, па су нам послали њиховог "милосрдног анђела". Срби су "терористи", Срби су "геноцидан" народ, Срби су "убијали" цивиле. Ма све, ама баш све су Срби, само зато што су православци. Још мало ће и нас да нас окриве и рећиће да смо ми рушили наше манастире на Косову. Од мученике, направили су мучитеље.... Само се подржавају шиптари, а Срби се газе увек. Па и за овај споменик терористима су подржани шиптари. П.С. Бог све види, нико неће проћи не кажњено, свако ће одговарати за своја дела. Пајко, gavrosaurus and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anti Palma Crew Написано Јануар 20, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 20, 2013 Smeše se nisu zapalile, tako da u napadu nije bilo povređenih ni materijalne štete. Ни коктел не знају да направе како треба... Иван 123, Срђан Ранђеловић and Ignjatije је реаговао/ла на ово 3 . .. ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука