Jump to content

Reggae

Оцени ову тему

Тавита

Препоручена порука

Грешиш, овај, грешиш синко...

Don't worry, be happy је песма Bobby McFerrina... :bla:

Jasno da znam da je to pjesma Mcferrina, zato sam i postavio te linkove, a jedan od njih je i ovaj:

greengrin

http://en.wikipedia.org/wiki/Don't_Worry,_Be_Happy

Tamo tko to hoće i zanima ga to može sve pročitati o toj pjesmi,

ja inače pricipijalno u 90% slučajevo ostavljam iste naslove kao na You Tube radi lakše

identifikacije i sličnih stvari. Ispravljam samo kad se radi o potpunim greškama ili zabunama.

Tu je kako vidiš tim mišljeno na Boba Marleya kao interpreta što također nikako nije pogrešno!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 44
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Цепидлака сам, шта да радим...  :)

E ako ti ime počinje na  O... i ako si iz NS onda zaista i jesi a to obercepidlaka!

A mi se u tom slučaju znamo već dvije godine jer stvarno malo je takvih kao ti!

greengrin

Подели на овим сајтовима

Нисам тај на којег мислиш. Зовем се Младен и из Београда сам... :)

Da vidio sam poslije da imaš u profilu Beograd kao mjesto boravka i dosta si stariji od onog na kojeg sam ja mislio! Četovao sam i s tim na FB, on čak nije znao ni da postoji ovaj Forum OMG, a pri tom svaku nedelju ide u Crkvu na liturgiju. Pravoslavac je znači pa me baš čudi kako nije ništa znao za ovaj forum ŽRU, od mene tek saznao da takvo nešto kao ŽRU uopće postoji. Baš ste se "pretrgali" u reklami, imate takvu konspirativnu stranicu da vas čovjek ni preko Googla ne pronađe, hahaha! Rekao je da će se prijaviti, Forum mu se svidio. Njemu je inače tek 17 godina, ja ga zovem "mladunče od čovjeka", hahaha! Znamo se s panslavističkih Foruma ali cepidlaka je takva da bi se i ti od njega još k čemu priučiti mogao, naročito cepidlači u pravopisu i gramatici. Zato, teško vama kad kad on ovdje dođe i zaregistruje se, fatajte se gramatika i pravopisa jer ovdje će biti lingvistički masakr!

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Alpha Blondy - Jerusalem

ааааааааааааааааааааааа  greengrin

Barouh ata Adonaï

Barouh aba Yeroushalaïm

From the Bible to the Coran

Revelation in Jerusalem

Shalom, salamalekoum

You can see christians, jews and muslims

Living together and praying

confused ! Let's give thanks and praises

Barouh ata Adonaï

Barouh aba Yeroushalaïm

Jerusalem here I'am

Jerusalem je t'aime

Jerusalem here I'am

Jerusalem je t'aime

Israela yakirati

Israela yakirati

Ani ohév otarh

Israela yakirati

From the Bible to the Coran

Revelation time

Shalom, salamalekoum

You can see christians, jews and muslims

Living to gether and praying...

:) ! let's give thanks and praises

Barouh ata adonaï

Barouh aba yeroushalaïm

Jerusalem here I'am

Jerusalem je t'aime

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...
  • 3 years later...

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...