feeble Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Како јак израз, не треба му дефиниција RYLAH је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 u što vas pogađa ovo toliko? florenntina је реаговао/ла на ово 1 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Накупило се RYLAH and Oglo је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Manje vise da li osecam priziv prosvetnog radnika, ali sam vazda imala odbojnost prema privatnicima i htela da se uljuljkam u drzavni posao . I zabole me za vasu liberalnu kvazirevoluciju. Аха, ОК онда. Ценим искреност. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Зато што је још једно тестерисање по ганглијама причом како су либерали и капиталисти виша раса, а сви који не мисле као форумски либерали који би да буду капиталисти глупи, заостали, мрзитељи свега и свачега, неонацисти... На то се увек сведу овакве теме. Екстра што је текст овакав какав јесте. И стога боље причати о лепшим стварима, него о томе како смо сви који се не слажемо са тим новим комунизмом будале Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 u što vas pogađa ovo toliko? Zato sto je pisao mali alavi drkos koji u pravom kapitalizmu ne bi smeo ovako da se ponasa jer bi popio takvu tuzbu da se ne bi oporavio. Zato sto je Srbija puna takvih alavih drkosa i zato sto mi se vise ide u wc (da ne kazem ono drugo) od ucenjivanja radjanjem. Sta treba, da pustim brkove i testise da mi izrastu, pa da dokazem i da ja vredim nesto! Oglo је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Ма јок, ово је само још један текст кога можеш да прочиташ, да се не сложиш, сложиш или пак потпуно игноришеш. А ти би, Радовановићу, можда могао да послушаш себе и одеш на те друге теме да причаш о лепшим стварима. Зашто својим одговарањем постављаш ове грозне капиталистичке теме на врх? florenntina and Justin Waters је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Ма јок, ово је само још један текст кога можеш да прочиташ, да се не сложиш, сложиш или пак потпуно игноришеш. А ти би, Радовановићу, можда могао да послушаш себе и одеш на те друге теме да причаш о лепшим стварима. Зашто својим одговарањем постављаш ове грозне капиталистичке теме на врх? Зато што сам комуњара, вероватно. Ми заостале антизападно расположене наци комуњаре све радимо како не треба. (Тема и текст душу дали за овакав вид комуникације, инспиративни су крајње ) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Зато што је наш тајни агент... RYLAH је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Друго су разни помоћници помоћника министра... Ne bih ja ni fotelju odbila...pffff, nisam gadljiva uopste .smeha. , pogotovo kad vidim ovakav text dobijem zarku zelju da ga oporezujem i idem od toga na letovanje .smeha. RYLAH је реаговао/ла на ово 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Ne bih ja ni fotelju odbila...pffff, nisam gadljiva uopste .smeha. , pogotovo kad vidim ovakav text dobijem zarku zelju da ga oporezujem i idem od toga na letovanje .smeha. Ваестину... Кад видиш овакве комплексаше, просто ти дође да им лупиш рампу док не плате једно десет иљада евра, па да стварно имају разлога да те пљују док им се смејеш из Емирата из хотела од седам звездица Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Јануар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 И? Сад кад сте се загрејали, да ли има неко неку конкретну замерку на неки конкретан део текста? florenntina је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Ja sam rekla sta mi smeta - obican mali alavi drkos koji bi u pravom kapitalizmu dobio jednu samarcinu tuzbom . http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
uros Написано Јануар 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Ja sam rekla sta mi smeta - obican mali alavi drkos koji bi u pravom kapitalizmu dobio jednu samarcinu tuzbom . Од кога? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 И? Сад кад сте се загрејали, да ли има неко неку конкретну замерку на неки конкретан део текста? Није пристојно упадати људима у разговор. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука