Jump to content

Оштро али истинито: фтв.рс блогпост

Оцени ову тему

uros

Препоручена порука

• Одговори 70
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Зато што је још једно тестерисање по ганглијама причом како су либерали и капиталисти виша раса, а сви који не мисле као форумски либерали који би да буду капиталисти глупи, заостали, мрзитељи свега и свачега, неонацисти... На то се увек сведу овакве теме. Екстра што је текст овакав какав јесте.

И стога боље причати о лепшим стварима, него о томе како смо сви који се не слажемо са тим новим комунизмом будале :)

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

u :)

što vas pogađa ovo toliko?

Zato sto je pisao mali alavi drkos koji u pravom kapitalizmu ne bi smeo ovako da se ponasa jer bi popio takvu tuzbu da se ne bi oporavio.

Zato sto je Srbija puna takvih alavih drkosa i zato sto mi se vise ide u wc (da ne kazem ono drugo) od ucenjivanja radjanjem. Sta treba, da pustim brkove i testise da mi izrastu, pa da dokazem i da ja vredim nesto!

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ма јок, ово је само још један текст кога можеш да прочиташ, да се не сложиш, сложиш или пак потпуно игноришеш.  А ти би, Радовановићу, можда могао да послушаш себе и одеш на те друге теме да причаш о лепшим стварима. Зашто својим одговарањем постављаш ове грозне капиталистичке теме на врх? :)

Подели на овим сајтовима

Ма јок, ово је само још један текст кога можеш да прочиташ, да се не сложиш, сложиш или пак потпуно игноришеш.  А ти би, Радовановићу, можда могао да послушаш себе и одеш на те друге теме да причаш о лепшим стварима. Зашто својим одговарањем постављаш ове грозне капиталистичке теме на врх? :)

Зато што сам комуњара, вероватно. Ми заостале антизападно расположене наци комуњаре све радимо како не треба. ;)

(Тема и текст душу дали за овакав вид комуникације, инспиративни су крајње ;) )

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Друго су разни помоћници помоћника министра...

Ne bih ja ni fotelju odbila...pffff, nisam gadljiva uopste .smeha. , pogotovo kad vidim ovakav text dobijem zarku zelju da ga oporezujem i idem od toga na letovanje .smeha.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ne bih ja ni fotelju odbila...pffff, nisam gadljiva uopste .smeha. , pogotovo kad vidim ovakav text dobijem zarku zelju da ga oporezujem i idem od toga na letovanje .smeha.

Ваестину... Кад видиш овакве комплексаше, просто ти дође да им лупиш рампу док не плате једно десет иљада евра, па да стварно имају разлога да те пљују док им се смејеш из Емирата из хотела од седам звездица :)

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...