Јефимија Крунић Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Ја сам такође била, и заиста су нас "одууували" својим појањем :smile: . Јелина, Срђан Ранђеловић, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 Ако буде снимака, качите.. Биљана је реаговао/ла на ово 1 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 17, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 17, 2013 @@Олимп, Биће доступних снимака сигурно, камера је било - не зна им се број. Олимп је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 18, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 18, 2013 Ево један део са јучерашњег концерта у трајању од 13 минута. Биљана and nana је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
badenac Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Par kritika sa FB.Da li se slazete sa njima?(Napominjem,ovo su pisanja na profilima,licne impresije a ne zvanicne kritike).Pisano je povodom koncerta u Novom Sadu. Tamara Perijevic,dirigentkona hora Sveti Stefan Decanski: "Концерт чувеног и изванредног руског хора Сретенског манастира одржан вечерас у Српском народном позоришту.Згрожена сам чињеницом да обезбеђење није пустило неке студенте Музичке академије да уђу на концерт, који је био "затвореног" типа (???) :-((((((((((((((((((((((((((((((((((((Изостављам осврт на избор репертоара (вечерас искључиво световни?) и друге музичке аспекте. Хвала што су дошли...мада бих и ја , као и многи други више волела да смо их чули на бденију, рецимо у Саборној цркви...ех...Доминантан ми је, по-ко-зна-који-пут, утисак да нема ништа мужевније на свету од звука мушког хора!Никаква војна формација, нити врхунска спортска утакмица... ама ништа баш не може да парира. То је просто тако." Danica Petrovic,muzikolosknja: " Slusala sam ih u crkvi Sv. Aleksandra Nevskog; bogati glasovi, ali gruba interpretacija; nisam osetila nikakvu duhovnu dimenziju, a izbor programa nije imao nikakvu koherentnost, vec samo redjanje numere, za numerom . . .; u moskovskim i petrogradskim crkvama sam slusala, za moj ukus i poimanje duhovne muzike, daleko prihvatljivije interpretacije " ...." Posto sam u Beogradu slusala njihovo izvodjenje duhovne muzike; veceras su vise pevali svetovnih pesama i vidi se da im to boljelezi, vise je nijansiranja, kao da sam drugi ansambl cula?! " Licno zapzanje.Kako je nasa kritika umetnickih dogadjaja u dnevnim listovima na umoru,dobro je sto postoji FB. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 19, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 19, 2013 Згрожена сам чињеницом да обезбеђење није пустило неке студенте Музичке академије да уђу на концерт, који је био "затвореног" типа (???) :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((( Изостављам осврт на избор репертоара (вечерас искључиво световни?) и друге музичке аспекте. Хвала што су дошли...мада бих и ја , као и многи други више волела да смо их чули на бденију, рецимо у Саборној цркви...ех... Slusala sam ih u crkvi Sv. Aleksandra Nevskog; bogati glasovi, ali gruba interpretacija; nisam osetila nikakvu duhovnu dimenziju, a izbor programa nije imao nikakvu koherentnost, vec samo redjanje numere, za numerom . . .; u moskovskim i petrogradskim crkvama sam slusala, za moj ukus i poimanje duhovne muzike, daleko prihvatljivije interpretacije о овоме ваља размислити.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука