Jump to content

Концерт хора Сретенског манастира

Препоручена порука

16. јануара 2013. године у храму светог Александра Невског у Београду у 15.00 часова биће одржан концерт Сретенског манастира. Улаз је слободан.

98580.p.jpg

Хор Сретенског манастира је допутовао у Србију како би учествовао у отварању свечаности поводом 1700-годишњице Миланског едикта, која ће бити одржана у Нишу.

Хор ће 16. јануара такође одржати концерт у Новом Саду, а 17. јануара увече у Нишу. Долазак хора организовали су Амбасада Русије у Србији, Српска Православна Црква и влада Србије.

http://www.pravoslavie.ru/srpska/58780.htm

Подели на овим сајтовима

Ovo bih voljela gledati, ja išta! Hoće li biti prenos na nekoj od televizija!? 

I vidjela sam program za cijelu godinu povodom godišnjice Milanskog edikta, ima jako interesantnih dešavanja (na kojima bih takođe voljela biti lično prisutna :) )

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Можда буде преноса на некој од локалних телевизија, јер ове велике су презаузете са серијама confused1

Ваљало би отићи .smesko. 

Подели на овим сајтовима

Феноменалан хор! Имао сам прилике да их слушам више пута у московском Сретењском манастиру. Одлично је што ће они отворити прославу 313-2013.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Ovo bih voljela gledati, ja išta! Hoće li biti prenos na nekoj od televizija!? 

I vidjela sam program za cijelu godinu povodom godišnjice Milanskog edikta, ima jako interesantnih dešavanja (na kojima bih takođe voljela biti lično prisutna :) )

Gde moze da se vidi taj program?

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Gde moze da se vidi taj program?

Bilo u novinama Blic! E sad, od kojeg dana, to ti ne bih znala reći dok ne dođem kući pa pogledam! :)

• Волим 1

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

купила сам њихов ЦД у храму св Саве . акатист Господу Исусу Христу.....феноменалан је....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Предивно!

Скидање песама: http://poiskm.ru/artist/107123-Hor-Sretenskogo-monastirya

"Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином".

Достојевски

Подели на овим сајтовима

Ах, старим, нисам видела. Средићемо! Да ли је неко био на концерту?

И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи;

https://www.facebook.com/pravoslavni

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...