Срђан Ранђеловић Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 16. јануара 2013. године у храму светог Александра Невског у Београду у 15.00 часова биће одржан концерт Сретенског манастира. Улаз је слободан. Хор Сретенског манастира је допутовао у Србију како би учествовао у отварању свечаности поводом 1700-годишњице Миланског едикта, која ће бити одржана у Нишу. Хор ће 16. јануара такође одржати концерт у Новом Саду, а 17. јануара увече у Нишу. Долазак хора организовали су Амбасада Русије у Србији, Српска Православна Црква и влада Србије. http://www.pravoslavie.ru/srpska/58780.htm Биљана, obi-wan, nana and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Ovo bih voljela gledati, ja išta! Hoće li biti prenos na nekoj od televizija!? I vidjela sam program za cijelu godinu povodom godišnjice Milanskog edikta, ima jako interesantnih dešavanja (na kojima bih takođe voljela biti lično prisutna ) Ignjatije, Јелина, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Можда буде преноса на некој од локалних телевизија, јер ове велике су презаузете са серијама Ваљало би отићи .smesko. Биљана and Јелина је реаговао/ла на ово 2 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 http://youtu.be/ToyRVhFw5l4 Срђан Ранђеловић, nana, Биљана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Биљана, JESSY, Ignjatije and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Срђан Ранђеловић, Биљана, мирођија and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Е, моја црква srcee , дођите ако можете. JESSY је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Феноменалан хор! Имао сам прилике да их слушам више пута у московском Сретењском манастиру. Одлично је што ће они отворити прославу 313-2013. Срђан Ранђеловић, Јелина, Биљана and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јануар 15, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 15, 2013 Ovo bih voljela gledati, ja išta! Hoće li biti prenos na nekoj od televizija!? I vidjela sam program za cijelu godinu povodom godišnjice Milanskog edikta, ima jako interesantnih dešavanja (na kojima bih takođe voljela biti lično prisutna ) Gde moze da se vidi taj program? "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Gde moze da se vidi taj program? Bilo u novinama Blic! E sad, od kojeg dana, to ti ne bih znala reći dok ne dođem kući pa pogledam! obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 купила сам њихов ЦД у храму св Саве . акатист Господу Исусу Христу.....феноменалан је.... мирођија, Срђан Ранђеловић and Биљана је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
мирођија Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Више ме је тај хор привео Христосу него многи... једноставно, некога разумеш... Биљана, Срђан Ранђеловић and Олимп је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Олимп Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Предивно! Скидање песама: http://poiskm.ru/artist/107123-Hor-Sretenskogo-monastirya Срђан Ранђеловић, мирођија, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Покаткад ми Бог даје тренутке савршеног мира. У тим тренуцима ја љубим и верујем да и мене љубе. У тим тренуцима ја сам формулисао своје Вјерују сасвим просто. Ево њега: "ја верујем да нема ништа љупкије,дубље,симпатичније и савршеније од Христа. Са суревњивом љубављу говорим себи: не само нема Њему слична,него и не може бити." Ја шта више изјављујем:када би ми неко могао доказати да је Христос ван истине,и када би збиља истина искључивала Христа, ја бих претпоставио да останем са Христом,а не са истином". Достојевски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Оливера Г. Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Ах, старим, нисам видела. Средићемо! Да ли је неко био на концерту? мирођија је реаговао/ла на ово 1 И повика снажним гласом, говорећи: Паде, паде Вавилон велики, и постаде станиште демонима и тамница свакоме духу нечистоме, и тамница свију птица нечистих и мрских; јер се жестоким вином блуда њезина напојише сви народи; https://www.facebook.com/pravoslavni Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Јануар 16, 2013 Пријави Подели Написано Јануар 16, 2013 Била сам ја, храм је био препун, концерт одличан. мирођија, Биљана, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука