Маша Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Не знам, мени је мало глупо то форсирање. И ја сам за што ранији брак, али данас је то реткост. За то сам да човек уђе у то када заиста жели, када је спреман на жртву. У ствари, мислим да нема генералног одговора, већ се свакој личности посебно приступа. пс што се мене тиче, да сам могла, удала бих се са 13 година, без шале. Сестро, ради се о томе да мушкарац, готово, никад није спреман на жртву. Зато је боље дага нека жена шчепа што пре у брак и да га преваспитава по њеном јер су мушкарци велике мамине мазе и тај комплекс може да се продужи за неколико године. Зат замисли да ти мушкарац има преко 30 године... Има своје бубице да истерује до 40 и кад ће да се посвети жени у потпуности. И за мушкарце важи, ШТО ПРЕ. Мој има 50 година и даље истерује бубице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest ага пије млеко Написано Фебруар 23, 2010 Гости Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 У 27 .znaci kasnim 3.... 0110_hahaha 0110_hahaha "Радуј се малдићу, за младости своје, и нека се весели срце твоје док си млад, и нека те ходи куда те срце твоје води и очи твоје гледају; ал знај да ће те за све то Бог извести на Суд!" Приче Соломонове Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Не знам, мени је мало глупо то форсирање. И ја сам за што ранији брак, али данас је то реткост. За то сам да човек уђе у то када заиста жели, када је спреман на жртву. У ствари, мислим да нема генералног одговора, већ се свакој личности посебно приступа. пс што се мене тиче, да сам могла, удала бих се са 13 година, без шале. Сестро, ради се о томе да мушкарац, готово, никад није спреман на жртву. Зато је боље дага нека жена шчепа што пре у брак и да га преваспитава по њеном јер су мушкарци велике мамине мазе и тај комплекс може да се продужи за неколико године. Зат замисли да ти мушкарац има преко 30 године... Има своје бубице да истерује до 40 и кад ће да се посвети жени у потпуности. И за мушкарце важи, ШТО ПРЕ. Мој има 50 година и даље истерује бубице 0110_hahaha 0110_hahaha БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Не знам, мени је мало глупо то форсирање. И ја сам за што ранији брак, али данас је то реткост. За то сам да човек уђе у то када заиста жели, када је спреман на жртву. У ствари, мислим да нема генералног одговора, већ се свакој личности посебно приступа. пс што се мене тиче, да сам могла, удала бих се са 13 година, без шале. Сестро, ради се о томе да мушкарац, готово, никад није спреман на жртву. Зато је боље дага нека жена шчепа што пре у брак и да га преваспитава по њеном јер су мушкарци велике мамине мазе и тај комплекс може да се продужи за неколико године. Зат замисли да ти мушкарац има преко 30 године... Има своје бубице да истерује до 40 и кад ће да се посвети жени у потпуности. И за мушкарце важи, ШТО ПРЕ. Мој има 50 година и даље истерује бубице 0110_hahaha 0110_hahaha Значи нама женама то је судба клеета https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' /> Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Значи нама женама то је судба клеета 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />Ма не. Ниси га сејо васпитавала од 25-30 и сад ти је касно. Сад га слушај и будиму фина жена и угађај му јер мушкарци то воле. Знам по себи БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Значи нама женама то је судба клеета 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />Ма не. Ниси га сејо васпитавала од 25-30 и сад ти је касно. Сад га слушај и будиму фина жена и угађај му јер мушкарци то воле. Знам по себи Нисмо тад били заједно, већ то јесмо годину, две дана.Ма не жалим се ја, више се шалим, а и они воле да кажу за себе како су вечити дечкићи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Значи нама женама то је судба клеета 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />Ма не. Ниси га сејо васпитавала од 25-30 и сад ти је касно. Сад га слушај и будиму фина жена и угађај му јер мушкарци то воле. Знам по себи Нисмо тад били заједно, већ то јесмо годину, две дана.Ма не жалим се ја, више се шалим, а и они воле да кажу за себе како су вечити дечкићи. Е онда га казни. 0110_hahaha БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Значи нама женама то је судба клеета 0110_hahaha.gif' class='bbc_emoticon' alt=':)' />Ма не. Ниси га сејо васпитавала од 25-30 и сад ти је касно. Сад га слушај и будиму фина жена и угађај му јер мушкарци то воле. Знам по себи Нисмо тад били заједно, већ то јесмо годину, две дана.Ма не жалим се ја, више се шалим, а и они воле да кажу за себе како су вечити дечкићи. Е онда га казни. 0110_hahahaШто, јел тебе жена ''кажњава'' па ти се свидело? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Што, јел тебе жена ''кажњава'' па ти се свидело? 0110_hahaha 0110_hahahaМа не, хвала Богу. Али, ти си рекла да се осећа као дечкић, па сам хтео да те посаветујеш да му то не дозволиш. Да не би касније имала проблема, што си са дечком. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Што, јел тебе жена ''кажњава'' па ти се свидело? 0110_hahaha 0110_hahahaМа не, хвала Богу. Али, ти си рекла да се осећа као дечкић, па сам хтео да те посаветујеш да му то не дозволиш. Да не би касније имала проблема, што си са дечком. Читај боље. ОНИ кажу то за себе, нисам рекла ко. Можда ти? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Читај боље. ОНИ кажу то за себе, нисам рекла ко. Можда ти?Па да, мојој жени још то фали да се осећам као "дечкић". Отишли смо од теме сејо. Поента је да су данашњи мушкарци несналажљиви са женама. То кажем, наравно, не мислећи на све. Раније се излазило да би се причало са друштвом девојкама. Дакле, било је размене мишљења и информација уопште. А задњих 15-ак година се излази где је прегласна музика. Нема разговора, дакле, нема размене информација и осећаања. И када дође до упознавања или контакта уопште, нема се тема за разговор, незна се шта кога "тангира". БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Маша Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Добро си то приметио. Додуше ја не излазим годинама па и не знам како је сад. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Фебруар 23, 2010 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2010 Добро си то приметио. Додуше ја не излазим годинама па и не знам како је сад. Ја јесам. Могу некако да прођем и у 36. г. Музика је, рекох ти, прегласна. Ако ћеш да кажеш нешто мораш да се дереш другом уз уво а и он теби. Том приликом ти пробије уши па је боље да и не разговараш. Кад изађу из локала (било ког) изгледају као зомбији. Приметио сам да много младих људи незна да комуницира са другим особама. Мислим да је због наведеног разлога. Јер не тренирају комуникацију него кад изађу из локала ставе вокмен или пусте музику на неки МП3 или мобилни. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Август 22, 2015 Пријави Подели Написано Август 22, 2015 оно што је сигурно, никако не калкулисати....као, још смо млади.....има времена.....сам још ово да завршим, само да још ово обезбедим....време прође, а ништа се не уради.... ово што се данас дешава са младима је заиста забрињавајуће....велика већиња њих је у четвртој деценији живота сама.... дакле, чим постоје осећања, чим ти особа одговара, ступити у брак....остало све дође временом....све се стигне, све заврши..... Иван ♪♫, Slavko... and Н И Н Е је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука