JESSY Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 тешко ми је да одмерим меру колико ко може да прими. да, да то је јако важно...иначе може бити контрапродуктивно.... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Наравно да је тешко, нико нам није ни обећао лежерност, чак је речено... узак и трновит пут... управо бих га тако и описао. Много пажње, могу рећи и потребног бдења, како би одмерио ситуацију и људе. Не примају сви исто речи и наша дела. Бар неко моје искуство. Наравно да чујем често како бити добар није добро за мене :.mislise. парадокс или шта је? Како ако не својим добрим примером "објаснити" неком коме је то можда успавано у срцу. Никола Поповић and DYNABLASTER је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Hm mučim me jedno. Biti dobar danas u današnjem svetu jeste nešto precenjeno i gotovo i ne postoji. Postoji ali veoma malo istinitih dobrih dela. Svi se kriju iza maske dobrih ljudi koja zaista jeste samo maska koja prekriva užasan svet pohlepe i cinizma. . Ali da li vi u svetu oko vas možete slobodno da pričate odnosno propovedate da je biti dobar zaista uredu? Možda je ovo pitanje glupo ali stičem utisak da ako se malo razlikuješ u pogledu stavova i mišljenja nisi uredu. Naš forum jeste oaza mira da li vi u vašem okruženju širem naravno, možete preneti na ljude taj mir a da pritom oni vas ne posmatraju kao da ste poludeli? :) А ти? Дали си добар? Дајеш милостињу и себи оставиш таман толико колико да се прехраниш... Мислим да не...чим имаш рачунар и интернет... глупо је покретати оваку тему...позивати се на "доброту" а сам ниси такав. Жедни је реаговао/ла на ово 1 „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Davno sam ja poludeo, tako da me baš briga... ИгорМ, Жедни, Silence and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Živi kako god neko ume ali velika nevolja nastaje kad nema više nigde osećaj pripadnosti. коЖељ њацИ , Никола Поповић, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Ja ne zivim zivotom kakav mnogi pripovedaju ovde na forumu. Gresan sam kol'ko sam tezak - i kada bih pricao drugacije lagao bih. I da sam 90 % savrsheniji idalje sam gresan. Sudim - sabijam. Povremeno se napijam. Nekad jurim zenske jer mi se svidjaju samo fizicki. Povremeno i popusim marihuanu. Neke stvari nisam ni svestan koje radim da su gresne - verovatno. No dobro, ljudi smo, gresni smo svi koliko smo teski, svi imaju odredjene mane i vrline....a ko 'oce da mi sudi - izvol'te Јефимија Крунић, Silence , JESSY and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 moj odgovor je da, ponekad i gorim Јанко, Ignjatije, Драшко and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DYNABLASTER Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Tiha voda breg roni. Oglo је реаговао/ла на ово 1 Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija. cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 moj odgovor je da, ponekad i gorim Ако живим "горим", онда сам бољи Не лажем и Бог ме чује п.с. шта је "горе" ? Никола Поповић је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Ако живим "горим", онда сам бољи Не лажем и Бог ме чује п.с. шта је "горе" ? Uvijek je gore ono što mi vidimo u sebi nego kod drugih Жедни and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Uvijek je gore ono što mi vidimo u sebi nego kod drugih ЈЕс! Ми смо најгори!!!! "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ИгорМ Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 А ти? Дали си добар? Дајеш милостињу и себи оставиш таман толико колико да се прехраниш... Мислим да не...чим имаш рачунар и интернет... глупо је покретати оваку тему...позивати се на "доброту" а сам ниси такав. Мислим да у Србији није тешко да живиш и да ти једва остане, тек да се прехраниш а о оно мало ако дамо сиротињи свесни да им ни то не може помоћи а више нисмо у могућности (или јесмо али да одкинемо са друге стране). Верујем да нису мерила ни рачунар ни интернет, сложићеш се, а такође ни изговор, како би добрим делима тежили ка добром и љубављу прожетом, односу једних према другима. За данашње прилике, одрицањем од свега световног (чак и онога што нам може користити), мислим да би прешли у аскетски начин живота и то је дефинитивно један пут ка монашком начину живота. Никола Поповић, JESSY and Жедни је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 ЈЕс! Ми смо најгори!!!! šta da se radi, neko mora "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лазар Нешић Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 ponekad i gorim Ovako li? feeble and JESSY је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Oglo Написано Октобар 3, 2013 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2013 Ovako li? Jok, više kao ne zanima me Лазар Нешић, nana, Ignjatije and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Kakvi su da su, moji su" Džizs Apokrifno jev. po Oglu -taj njihov svijet će te ubiti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука