nenadr Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 hvala ti BOZE Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nenadr Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 0102_laugh stadaradim 0102_laugh 0442_feel Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
suza Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 4chsmu1 4chsmu1 dada kolce kolo2 smil41cb5615a0b72.gif Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Heruvimce (-: Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Smislise vec i naziv za fejsbuk grupu :Spanci,izvinite,nisam 'TEO Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
sqny Написано Септембар 8, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2010 Nisam li rekao.. 4chsmu1 The mark of the immature man is that he wants to die nobly for a cause, while the mark of the mature man is that he wants to live humbly for one In the absence of science, opinion prevails Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ssimke Написано Септембар 9, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2010 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јован Чакарески Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Kolko sam se iznervirao posle ove utakmice. Celu igru vode i na 5 minuta pre kraja poceli da .... Na kraju niko nikog necuva facenew22222222 :P :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: http://www.facebook....jovan.cakareski Love the life you live. Live the life you love. Bob Marley... Административно уређење Цркава по националном кључу је тумор на телу Православља - Александар Поштујмо, господо, и Ничеа и Достојевског, поштујмо једнога као пророка Запада, а другога као пророка Истока, поштујмо их због њиховог генија и због њихове племићске искрености и смелости, поштујмо их обојицу - но у одсудном тренутку станимо уз Достојевског! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest свештеник Иван Написано Септембар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Шташ... тако је то.. кажу да је зато што је лопта округла Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Штета...него јел сте чули? Туча на Ибру између наших и Шиптара. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драган Јашић Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Ма шта да се ради идемо да се боримо за бронзу и то је велики успех ! Сетимо се само где смо били у баскету пре само две године !!!!!!! Напред Дудо и Тео , Крле , Кешељ, Новице и остали жао ми је што ћу некога изоставити али Н А П Р Е Д С Р Б И Ј А ``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити" Свети Николај Српски Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Цвеле1993 Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Kolko sam se iznervirao posle ove utakmice. Celu igru vode i na 5 minuta pre kraja poceli da .... Na kraju niko nikog necuva :P :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Таман сам помислио, није сваки дан Бајрам, кад оно, пустише га наши самог. А после сам се надао чуду, и таман помислих али-уп, ка оно али-ништа. facenew22222222 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Mene je najviše iznervirala ona baraba što se pretvara da ne može da izvede slobodna bacanja ! :mad: . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ulični Muzičar Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 kažu da je bio faul pri onoj blokadi u poslednjoj sekundi (t.j. pola sekunde) [poslednji naš napad] Al' ko ima .... da to sudi ? . www.ulicni-muzicar.blogspot.com [ izvol'te... ] . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Prolece Написано Септембар 11, 2010 Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 Mene je najviše iznervirala ona baraba što se pretvara da ne može da izvede slobodna bacanja ! :mad:Uuu, i mene ,bas! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Септембар 11, 2010 Гости Пријави Подели Написано Септембар 11, 2010 У сваком случају - велики УСПЕХ :mad: напред за бронзу! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука