Jump to content

Istraživanja potvrdila lekovitost rakije

Дејан

Препоручена порука

Vidiš zemo Seti se šta sam ti pisao pre neko veče valja po jedna čašica zbog dobrog holesterola sHa_sarcasticlol .

Poslušaj ti svog Zemu.Nemoj ni jednu.Bolje će ti jabukovo sirče pomoći nego rakija.

Problem zemo kod rakije je što jedna čašica zove drugu.Pa neki umjesto čašicu popiju ujutro po flašicu.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

Ima jedna pjesma kod nas:

Joj rakijo, ja te volim jako 

a ti mene u jarak polako.

Od rakije nema bolje žene 

Po tri dana ona ljulja mene.

Ovo da zapjevate kada budete te terapije koristili.

http://www.youtube.com/watch?v=79_k_La8xTc

Подели на овим сајтовима

Problem zemo kod rakije je što jedna čašica zove drugu.Pa neki umjesto čašicu popiju ujutro po flašicu.

Da ovde  svi kažu sipaj mi i drugu nisam na jednoj nizi došao sHa_sarcasticlol .A posle odu na četiri , pa se još ljute kada im nagaze na prste od ruke dok su normalno izlazili iz kafane .

Подели на овим сајтовима

То се одавно зна за умерену употребу вина и сличних пића. Читао сам још пре десетак година.

Али ипак је боље не пити алкохолна пића. Није неопходно, а може да буде штетно.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

То се одавно зна за умерену употребу вина и сличних пића. Читао сам још пре десетак година.

Али ипак је боље не пити алкохолна пића. Није неопходно, а може да буде штетно.

А ти као не пијеш пиво? Или пиво није алкохолно пиће? :D

Подели на овим сајтовима

Знаш како каже наш народ - don't do as I do, do as I say. :)

А ја баш мислим да је грех не пити сва те силне од Бога дане напитке (осим ако немаш неки непуритански разлог за то), али си дужан да пазиш да не претераш. Пијење и алкохолизам су буквално као уживање у неком добром тексту или филму на интернету и седење 24/7 ипред рачунара. Ово прво свакако може да изазове ово друго ако не пазиш, па опет ником (или ретко коме) не пада напамет да те саветује да гасиш компјутер, него да га паметно користиш. И да приметим, далеко нас је више са одређеним степеном зависности од интернета, него од алкохола.  :)

Подели на овим сајтовима

moj komšija kaže da rakija dobro leči dušu  .smesko.

Zato kada dođu pijani kući supruge kukaju i govore ostavi se tog dušmanina koji te ubija.

I kada raspravljaš sa sljedbenicima knjige čini to na najljepši način!( Kuran)

Подели на овим сајтовима

:laugh: :laugh:

Сетих се оне јадиковке једног алкохоличара :" Пијем да је заборавим, ал' после још горе :cmizdrenje:, кад дођем кући, видим је дупло ".  :cmizdrenje: :cmizdrenje: :cmizdrenje:

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...