Jump to content

Istraživanja potvrdila lekovitost rakije

Дејан

Препоручена порука

Zato kada dođu pijani kući suprge kukaju i govore ostavi se tog dušmanina koji te ubija.
sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol sHa_sarcasticlol    Gde se ovo ga seti .

Alkohol je veliko zlo ali samo kontrola i uzdržavanje u svemu je dobra osobina . Stalno se sećam kako je moj otac govorio jedna i dosta i ja sam otprilike na toj razini . Da sam mogao to da primenim na cigarete puno bi mi bilo bolje nego što mi je sada .

Подели на овим сајтовима

Eeeee, kad je moj djed znao za ova istraživanja! :D :D :D 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ауууу, куд ме напомениште а ја се трудим да игноришем ову грозоту у стомаку.

Данас колегица на послу донијела неку вишњевачу, да попијемо поводом славе, узела сам један гутљај, толико је јака да ништа горе, у животу нисам попила. Сад се питам да ли овај алкохол разједа вишак холестерола, или нешто друго, али мени никако не прија.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Da ovde  svi kažu sipaj mi i drugu nisam na jednoj nizi došao sHa_sarcasticlol .A posle odu na četiri , pa se još ljute kada im nagaze na prste od ruke dok su normalno izlazili iz kafane .

Ti su dobri , ja u komsiluku imam drustvo "jogi letaca" . Rakija tako blagotvorno deluje na njih da prosto "lebde" , jedini problem je sto ne smeju da naparve nagli pokret glavom jer odmah padnu .

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...