emilija Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 ahahhaha ovde sve mushke domacice procvetale k'o lale u prolece:)))))))))) Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 ја сам одувек био за то да женске цепају дрва за смедеревац а мушки праве ручак Срђан Ранђеловић, Silence , verum est in beer and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 On 26. 12. 2012. at 22:43, Manolis рече ја сам одувек био за то да женске цепају дрва за смедеревац а мушки праве ручак И да иду у војску а мушкарци ће се потрудити да рађају децу ... па ако им не успе ником ништа , хехехехе... Manolis, Јадранка-Дервента and Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 On 26. 12. 2012. at 22:38, emilija рече ahahhaha ovde sve mushke domacice procvetale k'o lale u prolece:)))))))))) За све што је на дугме нема проблема... Silence , Crveni Baron, Срђан Ранђеловић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 On 26. 12. 2012. at 23:39, Жељко рече И да иду у војску а мушкарци ће се потрудити да рађају децу ... па ако им не успе ником ништа , хехехехе... Има онај американац што је родио, ја гледо на телевизији Silence , feeble, Crveni Baron and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 26, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 26, 2012 On 26. 12. 2012. at 23:41, Manolis рече Има онај американац што је родио, ја гледо на телевизији Ма пусти ти американце ја говорим о нормалним људима. verum est in beer, Manolis, Срђан Ранђеловић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Manolis Написано Децембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 On 26. 12. 2012. at 23:59, Жељко рече Ма пусти ти американце ја говорим о нормалним људима. Crveni Baron and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 ^^^^^^^ Толико о нормалним људима... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 Шалу на страну, ја мислим да мушкарци, они који се посвете кувању, кувају боље од жена. Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Децембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 On 27. 12. 2012. at 0:56, Rebetis рече Шалу на страну, ја мислим да мушкарци, они који се посвете кувању, кувају боље од жена. То и моја жена каже... Срђан Ранђеловић, Juan Valdez and Silence је реаговао/ла на ово 3 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 27, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 27, 2012 On 27. 12. 2012. at 1:03, Милан Ракић рече То и моја жена каже... Скуваш једном нешто добро и после си награбусио. Срђан Ранђеловић, Grizzly Adams, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Моја жена пита да ли овај апарат може да се користи само за мешање теста, јер је чула на га неке жене користе да замесе тесто за кифлице, погачице, штрудле, итд? Још два питања. Да ли апарат од 900г може да направи мањи хлеб? И да ли се тих девесто грама односи на готов хлеб или на количину брашна пре печења? И још једно важно питање: да ли су марке Горење и Бауер добре? Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 Помозите. Хитно је. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Написано Фебруар 3, 2013 Пријави Подели Написано Фебруар 3, 2013 On 5. 6. 2010. at 15:46, Neverovatni Vlada рече Kupili smo neki dan još jedno čudo što u kuhinji pravi malu decu. Posle sokovnika, nekih super blendera, mesoreznica i ko zna čega još, na red je došla i mini pekara. Zaista sam oduševljen. Nakon prvog leba koji smo napravili, setio sam se razloga zašto se vojsci nikad ne daje svežeg leba. Možda jeste cifra za nekog (ovi aparati se kreću od 5-10.000 din) ali zaista je mnogo dobra stvarčica. Uskoro rušim zid i spajam kuhinju sa sobom, pošto više nemamo gde da držimo te kuhinjske spravice. 0102_laugh Znaci, ti i soba postajete jedno? :p Иван 123 је реаговао/ла на ово 1 Заиста, заиста вам кажем да што год заиштете од Оца у име Моје, даће вам. (Јн 16,23) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука