Jump to content

Путин поручио Американцима: Доста, оставите Србе на миру!

Оцени ову тему

Anti Palma Crew

Препоручена порука

Кад ми објасниш да нема везе ..  ја ћу ти на јако леп и фин начин објаснити да смо урадили много од свог дела посла.. поготову као појединци.. пошто ''колективитет'' народни очито не постоји тј. не признајемо да постоји ..читај ''да нам је наметнут'' А правити се да не видимо да смо под специјалним условима.. је још гора будалаштина од оне прве ..недостатка осећаја сопствене одговорности

Нисам сигуран да сам разумео...

Бог воли тебе и мене али ако ја теби украдем ауто, је ли ме нећеш покушати зауставити у томе? Мислим ово не могу да схватим. Да ли овде препоручујеш да као народ окренемо образ на све што нам се ради?

Нама се више ништа не "ради". Све је урађено. Завршено. Окретали ми образ не окретали. Има других ствари које ми сада можемо да урадимо, а не радимо зато што "не дамо Косово" итд. Шта има да "не даш" нешто што ти је већ одузето?

Да употребим твоју аналогију - ако су ти украли ауто и полиција не може да га пронађе нећеш ваљда да стојиш до краја живота на улици и вичеш "не дам свој ауто!". Шта имаш од тога? Не, него иди ради па заради за нови и бољи ауто.

брале! хашиш фантазија???

ајде раздвој домаће и белосветске политичаре и њихове добре или погрешне одлуке од невиног народа који не жели рат и који увек највише испашта

Па раздвајам. Зар ја на свакој теми не пишем да су политичари криви за све?

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Замислите ви сада ситуацију да ми направимо од Србије отворену, економски напредну државу попут Сингапура. Да се по градовима подигну огромни солитери, фирме, окреће се лова... Како би се осећали Албанци са Косова које ће очигледно још дуго бити мафијашка рупа? Да ли би неко уопште слушао оне билмезе попут Чанка?

То је начин да се побеђује и људи придобију. Албанци би сами тражили да се врате у такву Србију. Онда би Тачи и његови зликовци били у проблему.

800px-Singapore_Skyline.jpg

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Нама се више ништа не "ради". Све је урађено. Завршено. Окретали ми образ не окретали. Има других ствари које ми сада можемо да урадимо, а не радимо зато што "не дамо Косово" итд. Шта има да "не даш" нешто што ти је већ одузето?

Да употребим твоју аналогију - ако су ти украли ауто и полиција не може да га пронађе нећеш ваљда да стојиш до краја живота на улици и вичеш "не дам свој ауто!". Шта имаш од тога? Не, него иди ради па заради за нови и бољи ауто.

Па раздвајам. Зар ја на свакој теми не пишем да су политичари криви за све?

Али макар нећеш рећи жени кад те пита ди је ауто: Ја и неки билмез се мало кошкали око аута и он одвезао. То мени смета, што релативизујеш ствари.

Подели на овим сајтовима

Звонко,није у овој теми реч о индивидуалним спосособностима појединца у условима либералниог капитализма и слободног тржишта... .smesko.

Ово је спољно-политичка тема која тебе не оптерећује ,нити занима...Просто људи хоће да кажу да им се обезвређује свака логика , шта још Србија треба да уради,да би је бар за тренутак оставили на миру,докле понижавања, где су нам бре границе,шта је следеће на реду,ако је Косово већ изгубљено...

Ево,нека нас оставе на миру, и Србија ће ући на велика врата,у ту светску тржишну пијацу,да разбуца сва та .....

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Али макар нећеш рећи жени кад те пита ди је ауто: Ја и неки билмез се мало кошкали око аута и он одвезао. То мени смета, што релативизујеш ствари.

Па рећи ћу жени и то је то. Ако јој сваки дан понављам и она ће да ме остави... :)

Не релативизујем брате ништа. Мени је дете рођено под НАТО бомбама - дословно. У болници без струје која се тресе од детонација. Два дана после тога сам морао да их оставим јер сам био мобилисан и нисам их видео скоро три месеца. Значи, имам сваки разлог да будем гневан, вероватно више од многих других овде.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Звонко,није у овој теми реч о индивидуалним спосособностима појединца у условима либералниог капитализма и слободног тржишта... .smesko.

Ово је спољно-политичка тема која тебе не оптерећује ,нити занима...Просто људи хоће да кажу да им се обезвређује свака логика , шта још Србија треба да уради,да би је бар за тренутак оставили на миру,докле понижавања, где су нам бре границе,шта је следеће на реду,ако је Косово већ изгубљено...

Ево,нека нас оставе на миру, и Србија ће ући на велика врата,у ту светску тржишну пијацу,да разбуца сва та .....

Па нико нас и не дира, то је завршено. Санкције су давно укинуте. Нама више нико не брани да кренемо на тржиште и правимо паре.

Проблем су само наши политиканти који изборе добијају на "Косово је Србија!", па после не смеју народу да кажу где су границе. Али ево и то ће морати ускоро.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Па нико нас и не дира, то је завршено. Санкције су давно укинуте. Нама више нико не брани да кренемо на тржиште и правимо паре.

Овде би свако морао да се насмеје... на ово ''нико нас не дира'' .. Па брате распарчавање Србије не престаје ..зар то није ''својеврстан рат'' ...ми смо у рату који није престао... али ајде неки на то жмуре... Ми имамо услов за улазак у ЕУ, да дамо део територије... 15 % Коме је то тражено... Бугарској?? Румунији? ... Бугарска је напредовала у Евроинтеграцијама исто колико и Танзанија... па је ипак у Европи...

Разумем и твоју патњу... коју си поменуо и несрећу коју си доживео и ти и твоја породица.. Али ми је блиска (и лично) и туга и несрећа Срба са Косова и Метохије.. тамошњих Монаха и Монахиња.. Владика , свештеника... 

Оваква европа са Хагом.. то је ђубриште људскости... Србија не престаје д ае уситњава и то генерише Европа.. Рашка област, Војводина.. иде и даље,,, то је рат брате..

ако то не видимо онда жмуримо ... није то никакав завера то су чињенице..а ти помињеш ''нема санкција''... нема ..али има избеглица.. перко 500 000 ..за нас рат није престао....Ако то не видимо или не желимо да видимо..за то сам рекао да је то  горе од ''не видети своју одговорност која евидентно постоји...''

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Ма које распарчавање? Нема више распарчавања. Нама нико не тражи да "дамо део територије", тај део нам је већ одузет. Нема шта да "дајемо".

Има избеглица, изгубили смо два рата. И шта сад... Хајде да кукамо.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ма које распарчавање? Нема више распарчавања. Нама нико не тражи да "дамо део територије", тај део нам је већ одузет. Нема шта да "дајемо".

Има избеглица, изгубили смо два рата. И шта сад... Хајде да кукамо.

То пријатељу није истина... и то је дезертерско размишљање.. и то су глупости... зашто нас онда приморавају за улазак у ЕУ да признамо постојеће стање.. Но добро.. Рашка област и Војводина још ''нису одузете'' али је тај део приче у току.. тако да ни сте стране ово твоје ''размишљање'' није тачно ..али ајде де..  И на крају ..ко кука.. ? Срби на Косову и Метохији? Нисам приметио.. Србијанци... Не бих реко... Београдчићи ..што би реко Таса... можебити... али нисам сигуран... 

الحرية أو الموت

Подели на овим сајтовима

Па ко нас приморава да улазимо у ЕУ? Они људи кажу - "ако хоћете у ЕУ, то је услов".  Ако нећемо, кажемо "хвала, не" и нема проблема.

Рашку област и Војводину "одузеће" нам људи попут Бошка Обрадовића који маше песницама и виче "Војводина нам не треба!". Финска и Норвешка немају никакав интерес ту, осим ако - не дај Боже, молим те Господе - не почнемо опет да се убијамо па морају да дођу да нас раздвајају.

Али разумем - мени је поремећен мозак па не видим да се у ствари читав свет уротио против нас јер Немачкој и Холандији много требају Нови Пазар и Суботица. Мрачне силе из читавог света окупљају се сваке суботе у Њу Јорку и планирају како да нам отму Футог и Сенту. Сад је вероватно и Ртањ актуелан због краја света итд.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

То пријатељу није истина... и то је дезертерско размишљање.. и то су глупости... зашто нас онда приморавају за улазак у ЕУ да признамо постојеће стање.. Но добро.. Рашка област и Војводина још ''нису одузете'' али је тај део приче у току.. тако да ни сте стране ово твоје ''размишљање'' није тачно ..али ајде де..  И на крају ..ко кука.. ? Срби на Косову и Метохији? Нисам приметио.. Србијанци... Не бих реко... Београдчићи ..што би реко Таса... можебити... али нисам сигуран... 

Ko kuka? Pa ti i ljudi sa tebi slicnim politickim nacinom misljenja. Evo kukas kako nas teraju da priznamo postojece stanje. Sto je pre svega neistina i besmislica. Niko nas ne tera ni na sta. Niko nas ne tera u EU integracije pa ni na priznavanje bilo cega. Ekonomija bi mogla da nam dozivi napredak i bez ulaska u EU (dodusa sa njom mnogo brze) tako da nema tu nikakvog teranja i primoravanja.

A sto se tice priznavanja realnog stanaj to nije dezertersko razmisljanje nego pre svega racionalno sto u ovim krajevima manjka kao vode u sahari. Svako ko ima 5 grama razuma prvo priznaje postojece stanje kakvo jeste pa ona gleda sta ce. Eto Zvonko je izneo vema konrketno i pragmaticno resenje kako bi kosovo za koju deceniju ponovo moglo biti u sastavu Srbije. Naravno preduslov toga je da priznamo da sada nije u satavu i da jos neko vreme nece biti. Isto kao sto bolesnik koji hoce ponovo da bude zdrav mora prvo da shvati da je bolestana i da neko vreme nece biti zdrav. Tako prosto ali opet za nekoga tako komplikovano.

Подели на овим сајтовима

Па све је ово кукање. Од рата је прошло скоро 15 година ми још увек понављамо "мама, ударио ме Пера"... А 15 година после Другог светског рата Немачка је већ поново била у врху Европе по економији. Из пепела.

Е то је та разлика између њих и нас. И за то можемо само себе да кривимо. Амери су криви што су нас бомбардовали, али ми смо криви што од тада нисмо урадили апсолутно ништа.

Ја сам мислио да се тим антизападњаштвом и теоријама завере баве само маторе комуњаре, а оно млади људи па види шта пишу... Ко вас бре учи такве глупости? Боли Амере и Немце дупе шта ћемо ми да признамо или нећемо да признамо. Знате ли ви какве су то силе и шта све имају? Пета авенија у Њу Јорку где се продају женске гаће има већи промет него Србија, Вол Стрит има већи промет него цела јужна Европа. Не дозволите да вас лажу и пале безвезе. Не верујте тим барабама на власти. То су највећи зликовци српског народа - почев од Милошевића па до ових сад. То што су они упропастили није могао ни један непријатељ. И још увек упропаштавају.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Ја сам мислио да се тим антизападњаштвом и теоријама завере баве само маторе комуњаре, а оно млади људи па види шта пишу... Ко вас бре учи такве глупости? Боли Амере и Немце дупе шта ћемо ми да признамо или нећемо да признамо. Знате ли ви какве су то силе и шта све имају? Пета авенија у Њу Јорку где се продају женске гаће има већи промет него Србија, Вол Стрит има већи промет него цела јужна Европа. Не дозволите да вас лажу и пале безвезе. Не верујте тим барабама на власти. То су највећи зликовци српског народа - почев од Милошевића па до ових сад. То што су они упропастили није могао ни један непријатељ. И још увек упропаштавају.

Да си мислио не би писао. Ако си ти обневидео због толике продаје женских гаћа по разноразним петим авенијама и вол стритовима нису и они на које су, ево пре неки дан, те силе које те опчинише - пуцале из разноразног пешадијског наоружања - тек да знамо шта све имају...........

И тако гледају Срби на своје рањене и просто не верују - мора да је у питању антизападњаштво и теорија завере. 

И да Милошевић је крив што американци не умеју да препознају кола хитне помоћи па га изрешетају за сваки случај - можда је то неко замаскирано српско војно оклопно возило.

И стварно - ко то трује српску омладину таквим глупостима ? Па нису Американци и Немци ти који радо прибегавају сили на Косову и Метохији - то су Јапанци, Кинези и Руси..........

Подели на овим сајтовима

треба да се боримо и играмо кварно

Кварна игра подразумева у случају шиптара производњу и продају дроге  како би се зарадиле паре за лобирање у вези државе.

Ти би да продајеш дрогу и трујеш туђу децу само зато да би опстао у игри? Шта би још кварно радио, шта је твоја препорука?

Дај, подучите нас ви који овако мислите, да не живимо више у митовима него да будемо део стварности...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Замислите ви сада ситуацију да ми направимо од Србије отворену, економски напредну државу попут Сингапура. Да се по градовима подигну огромни солитери, фирме, окреће се лова... Како би се осећали Албанци са Косова које ће очигледно још дуго бити мафијашка рупа? Да ли би неко уопште слушао оне билмезе попут Чанка?

То је начин да се побеђује и људи придобију. Албанци би сами тражили да се врате у такву Србију. Онда би Тачи и његови зликовци били у проблему.

Замишљамо. И...?

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...