Grizzly Adams Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Деки, боље се извини сестрама него да завршиш мученички... Анастасија је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Кугуарси су били добра група. Таша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Деки, боље се извини сестрама него да завршиш мученички... što da se izvinjavam kad ću da se proslavim Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Beogradjanke(ko god da su i odakle god da su) su jeftine(bez obzira koliko se skupo prodavale) zato što su beogradski splavovi svetski poznati i nalaze se u gradu Beogradu... Beograđanki koje odlaze na takve splavove ima veoma malo, a to su uglavnom maloletne umišljene devojčice, i neostvarene žene.Tako da neke Beograđanke jesu jeftine,kao što verovatno jesu i neke Amreikanke,Nemice ili Mađarice... Ja sam Beograđanka, mnogo volim svoj grad i ljude u njemu,i znam da jedna određena vrsta ljudi ( hvala Bogu ne SVI Beograđani već jedan prilično mali procenat) odlazi na takve splavove i to po pravilu maloletnici željni provoda i galame pa sve dok ne odrastu.Dakle ja sam jeftina jer sam Beograđanka taj rad a? “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 da a ja sam ustaša zato što sam hrvat...taj rad... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Ti si rekao ( a i vodeteljka) " Beograđanke su jeftine".Ne neke već Beograđanke.Kad kažem " Hrvati su ustaše",ne mislim na pojedine već na sve.Čista logika.Pa ti sad vidi kako si se odrazio. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Српкиње су лепе и јефтине,шта мислите због чега је БГ најбољи град за провод... ustvari sam se ovako izrazio...obzirom da smatram da ne komuniciram sa teletabisima nemam ni nameru bilo kakva dodatna pojašnjenja da pišem... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 što da se izvinjavam kad ću da se proslavim Не знам само како ће тропар да звучи, с` обзиром на врсту страдања... Јадранка-Дервента and Таша је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 ustvari sam se ovako izrazio...obzirom da smatram da ne komuniciram sa teletabisima nemam ni nameru bilo kakva dodatna pojašnjenja da pišem... Uuuu još gore si se odrazio, ček da vidim kojom mukom da te mučim sad gringrin Znači Srpkinje su lepe i jeftine al Beograđanke prednjače verovatno u onom drugom. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 U stvari Beograđanke su ovo 4869 Beograđanke RULES! http://www.youtube.com/watch?v=h5QBWqsBZZg “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Колико пута треба поновити да те сплаварке нису ништа јефтиније од њихових "колегиница" из других земаља? Можда им је само стил јефтинији, укус лошији, а и то не обавезно. А ни ми мушки нисмо претерано "скупи", да се не лажемо. Уосталом, те сплаварке су само манифестација ширег стања. Ако то стање икад прође, нестаће и оне. Млађони, GeniusAtWork and Анастасија је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Анастасија Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 To ti pričam.Jeftine žene Beogradske a još jeftiniji muškarci Beogradski.Al nekako su uvek žene prve na udaru.Moral je čuudooo. “There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.” Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Београђанке су најлепше! Мораш бата Деки да вежбаш одговоре на та трик питања. Одем ја једном да купим жени неку одећу на поклон у радњи где је из оправданих разлога углавном само женски свет и продавачица ме пита "а какво тело има ваша жена?", ја одговорим као из топа "савршено!"... Да видиш само реакцију присутних дама. Анастасија, Таша, Juan Valdez and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Niti su naši generali ružniji od ostalih generala... Šta kažeš Anastasija,7 000 000 pregleda :P Млађони and Анастасија је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 21, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 21, 2012 Колико пута треба поновити да те сплаварке нису ништа јефтиније од њихових "колегиница" из других земаља? Можда им је само стил јефтинији, укус лошији, а и то не обавезно. А ни ми мушки нисмо претерано "скупи", да се не лажемо. Уосталом, те сплаварке су само манифестација ширег стања. Ако то стање икад прође, нестаће и оне. Колегинице из други земаља имају још нижи гард а разлика је само у томе што су примања виша за неколико стотина еврића. БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука