R.Žiskar Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Мишковићи су у затвору, пардон, притвору, још мало ће бити прашине па ће се чаршија охладити. Шта мислите, ко је следећи на реду и зашто? Мој кандидат: Повезане фирме се „надметале“ за закуп Фиделинке21.11.2012 Пише Иван Нинић На тендеру за закуп имовине Фиделинка теста д.о.о. у стечају из Суботице на коме је победила фирма Агропослови д.о.о. чији је сувласник Чедомир Јовановић, а директор његова супруга Јелена Јовановић, као „конкуренција“ учествовала је и фирма Outsourcing Management Solutions Group д.о.о. регистрована на истој адреси као и Агропослови, која је месец дана раније Либерално-демократској партији уплатила донацију од 7 милиона динара, открива Пиштаљка. Власница ове фирме Татјана Левинскаја је уједно и директорка Јовановићеве фирме SHSF д.о.о, оснивача Агропослова. ЛИНК Срђан Ранђеловић and MS01 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Ko god pobedi na tenderu, to će biti Čeda 4chsmu1 Срђан Ранђеловић је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Величина и медијски значај следећег имена ће бити директно пропорционална значају конкретних ствари (од животне важности) које ће се у то време решавати, а чије ће одвијање бити забашурено `апшењем zuti car, Срђан Ранђеловић, Јадранка-Дервента and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
MS01 Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Mislim da se zestoko zahuktava RAT KRIMINALNIH LJUDI KOJI SU UNISTILI SRBIJU! Bez izuzetka svi politicari su u 'Tom' poslu do guse! Sta ce na kraju biti videcemo, za desetak godina, ako sami sebe istrebe iz politike i biznisa, jer nisu sposobni ni za biznis ni za politiku! Ko je u poslednjih peteset godina u Srbiji video ili osetio dobro delo sposobnog politicara?! NIKO! Jer, takav u Srbiji ne postoji! Ko je u poslednjih sto godina osetio blagodet pravog, normalnog posla koga stvara neko ko je sposoban, uman, i radan?! Koji god radnik ide na posao, sta god da radi oseti napetost, iscrljenost, jer zna da ide na mucenje, a ne na posao! Radila sam u Maxiju, i mucno mi je da pricam sta mi se desilo tamo, mozada jednom kada budem raspolozena...Uglavnom, tamo neradim od oktobra 2008. godine, zato sto sam se te godine HVALA DRAGOM BOGU, UDALA, A NAREDNE POSTALA MAJKA! To je razlog zasto neradim u Maxiju, a o detaljima, svakodnevnici na poslu, u Maxiju cu mozda jednom pisati! Милан Б је реаговао/ла на ово 1 .Bogorodica. MS Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Чим има фирму мора да је криминалац... Silence and коЖељ њацИ је реаговао/ла на ово 2 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Б Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Добро има и светлих примера: http://forum.b92.net/topic/64483-neverovatna-prica-gazda-poklanja-stanove-radnicima/ Не ваља свашта к срцу примати. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Чим има фирму мора да је криминалац... Пааа... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Silence Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Чим има фирму мора да је криминалац... Paaa.......... u Srbiji velika većina Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Paaa.......... u Srbiji velika većina Свашта... Silence је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 "постоје сазнања и да је Мишковић исплаћивао 30 до 50 хиљада евра месечно појединим министрима али да „поред сазнања потребно је да имамо и доказе”. Вучић је нагласио да он има више сазнања које би јавност интересовала али да нико у штампи нема праву информацију. У данашњој штампи објављено је да је Мишковић на платном списку имао и поједине министре као и да је неименовани функционер СПС обећао Мишковићу да неће бити ухапшен". "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Децембар 18, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Чим има фирму мора да је криминалац... Није ваљда тако у тој твојој отаџбини? Па то је страшно. Можемо ли ми из Србије некако да помогнемо? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука