zuti car Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 I tako , zamenise Miskovica za Kosovo . Sad ima da ga osude i da pricaju o tome jedno godinu dana , mozda padne jos neki tajkun.U medjuvremenu ce tiho da se prizna nezavisnost Kosova i Metohije od strane aktuelne vlade . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Ima veze sa fingiranjem atentata na Nikolica koji si pomenuo. A ja ti navodim fingiranje atentata na Tadica. E sada sto ti nisi cuo za to nije moj problem, proguglaj malo, nije to bilo toliko davno,pre 7-8 godina ... Aha mislis na ono u Banjluci. Samo sto tad onaj ko je poslao poruku nije pretio samo Tadicu vec i Dodiku, +Irineju, Dacicu i jos nekima. http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2012&mm=01&dd=16&nav_category=16&nav_id=574096 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Evo, u ovom postu je sva nesreca srbije. Imate mladu, obrazovanu osobhu, Ivicu, inteligentnog tipa, ali toliko ideoloski zaslepljenog da je u stanju da brani osobu koja je optuzena za konkretnu stvar, kradju 30 mioliona evra, koju drzavno tuzilastvo goni na osnovu sakupljenih dokaza, indicija itd. A jedini razlog je sto je "drzava" neko ko nije iz Ivici drge politicke opcije. Na osnovu cega TI znash da je ivca IDEOLOSKI ZASLEPLJEn a ne ti? Na osnovu toga sto se ne slaze sa tobom? I kada je ovakva situacija sa obrazovanim ljudima zamislite kakva je tek sa onim drugima. Ovo je pravi razlog zbog cega Srbioja tone. Nisu krivi ni komunisti, ni Tito, ni Milosevic nego ovo. Ideoloska zaslepljenost. Oni drugi nisu ispranog mozga oni glasaju za Tomu i Seselja, t.j tvoji su politicki istomisljenici. Pratio sam glasanje po opstinama, Toma razbija po selima u Krusevca. Tipa ns 500 glasova, DS 15. Eto to su ti Srbi neisprenog mozga, za razliku od Ivice. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Дозволићете да човек може ући у политику на различите начине. Има и оних који су у веру ушли на - благо речено - необичан начин. Људи се мењају; идеје се мењају. Ако је Вучић нешто и погрешио раније, то не мора да буде апсолутно меродавно данас - јер мора се шанса увек дати и дали су му грађани на изборима. Сви смо живели у екстремно смутном времену деведесетих. Сећам се, стајао сам поред Шешеља који је тада био за три главе виши од мене - у то време сав народ је био за ''одбрану'' нечега што је унапред било и договорено и изгубљено, јер наше вође су пре свега били тројанци (Милошевић и Мира Марковић са Туђманом су Титови рођаци који су извршили ђаволски задатак који је Бог премудро допустио). По мени, највећи проблем у Србији је поступање државе према потенцијалним родитељима и родитељима. Систем је такав да живот родитеља буде драматичан, од чега многи одустају - те зато нестајемо у конкретном смислу. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Мало ми је смешно да одговарам Билбији о идеолошкој заслепљености (мислим стварно...), само да кажем да нисам гласао, нити ћу у догледној будућности. Према томе, Вучић за мене није из ”друге политичке опције” јер прва не постоји. Он је једноставно политичар који, као и скоро сви други политичари, никада није урадио ништа корисно. Једино што ми је додатно гадан јер је лично радио неке одвратне ствари у деведесетим, а посредно још више, јер је био на самом врху најгорег и најкрвавијег режима у историји Србије, па ми некако смешно да он некога гони за далеко мање ствари. Grizzly Adams, bora, Avocado and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Пајко Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Невероватно, али да ли и неистинито – Мишковића руши Монсанто?! На наш мејл је стигла једна информација од нама непозантих лица, или је заправо у питању само једно лице, коју узимамо са великом резервом, али ћемо је ипак предочити јавности. Ево те информације: „Поштовани, Пратимо ваш, као и рад свих других патриотских и непатриотских организација у Матици и закључили смо да сте ви људи који би требало да знате следеће: У Србији се догађа продубљивање окупације од стране сила које сте прилично тачно описали у својим текстовима. Део те продубљене окупације је и промена у структури досадашњих моћника у Србији. Окупатори су већ изабрали своје играче и сада преко ове власти уклањају оне који им нису потребни или које хоће да опљачкају или онемогуће. При томе им на руку иде то што су те особе већ у Србији означене као негативни ликови. Један од тих ликова је и Мирослав Мишковић. Прави разлог за његов пад, који ће се ускоро претворити у суноврат, осим ако не испуни све захтеве прогонитеља, је садржан у две ставке. Прво је то што је покуповао велику количину земље са намером да је по скупој цени продаје почев од 2014. године . Страни окупатори, а пре свега Монсанто и још неке фирме, нису расположене да му ту земљу плаћају по тржишној цени. Зато ће га преко садашњих власти натерати да се те земље, као и оних 16 хектара градског земљишта, одрекне, односно да то припадне држави, којом ће управљати типови који су инструирани од Монсанта и екипе. Планира се да та држава 2014. ту земљу отуђи у корист Монсанта, скривеног иза разних „купаца“, и то по врло малој цени. Други разлог је намера Мишковића да се на 5000 хектара врло плодне земље бави производњом органске хране, која постаје све траженија на Западу. Касније би ту производњу ширио и на остатак својег земљишта. Монсанто са том земљом има друге палнове, а можда ће се, опет скривено, и сам бавити производњом органске хране и не жели да у томе има значајног конкурента . Ето о томе се ради. Узгред, погледајте ко је данас постао нови председник Српског пословног клуба „Привредник“, човек који има ексклузивни уговор са Монсантом, и биће вам јасно у којем правцу иду промене у структури моћника у Србији. Ми смо они који пратимо и знамо шта се заиста догађа, а има нас свуда где има и Срба. П.С. Преузмите овај текст , а мејл пребаците у отпад и уништите. Тако је боље за све.“ Ова информација нам се учинила пре свега занимљивом, а да ли је и колико тачна, то заиста не знамо, као што се у Србији и иначе не зна ништа поуздано, све је на „можда јесте, можда није, а можда и јесте и није“. Неке чињенице у њој делују сасвим логично, а опет ко нам може гарантовати да целу причу није смислио неки шаљивџија, користећи чињеницу да је цело ово замешатељство око Мишковића тренутно у жижи јавности? Ако је и спин, досад је најмаштовитији… http://ekopatrioti.rs/neverovatno-ali-da-li-i-neistinito-miskovica-rusi-monsanto/ БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА... Цитат: Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe, da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka... Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu... Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne... Брат Оби Ван Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Мало ми је смешно да одговарам Билбији о идеолошкој заслепљености (мислим стварно...), само да кажем да нисам гласао, нити ћу у догледној будућности. Према томе, Вучић за мене није из ”друге политичке опције” јер прва не постоји. Он је једноставно политичар који, као и скоро сви други политичари, никада није урадио ништа корисно. Једино што ми је додатно гадан јер је лично радио неке одвратне ствари у деведесетим, а посредно још више, јер је био на самом врху најгорег и најкрвавијег режима у историји Србије, па ми некако смешно да он некога гони за далеко мање ствари. Sve je to lako reseno propagandom "Niko nije gori od zute kompanije", i nikad nam nije bilo gore nego pod njima oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Проблем је што међу нашим политичарима ретки су они који су Хришћани. И сад кад дођу избори за кога да гласам? Увек размишљам у којој мери и на који начин је неки од понуђених избора Хришћанин човек. Онда после тога који је заиста патриота или мање декларативни патриота а мало више истински. Онда који је од њих човек. И затим (а ово би требало да ми буде прво) који је од њих способан за ту функцију. Но ја сам само човек и руководим се емотивно при гласању. На крају овде није реч о томе да ли је Вучић Хришћанин, да ли је патриота, да ли је човек и да ли је способан, него о томе да му је Мишковић претио убиством. Какав год да је Вучић ја поздрављам ово што чини, али што би рекао Мићуновић на недавном безбедносном форуму - један човек ништа не значи у борби против организованог криминала и корупције ма колико да он сам ту нешто постигне, јер ако је друштво томе склоно , ништа се ту суштински неће променити ...даље Мићун додаје да је потребно преваспитати друштво да друштву постане неприхватљива корупција ...да појединац почевши од себе пре свега рецимо батали подмићивање службеника... е сад да ли смо радије спремни ми у овој Србији бедној и сиромашној да платимо полицајцу казну од 30 000 динара или да му тутнемо у џеп 2 000 динара да нам прогледа кроз прсте ? То је питање за сваког од нас. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nedeljko Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Мало ми је смешно да одговарам Билбији о идеолошкој заслепљености (мислим стварно...), само да кажем да нисам гласао, нити ћу у догледној будућности. Према томе, Вучић за мене није из ”друге политичке опције” јер прва не постоји. Он је једноставно политичар који, као и скоро сви други политичари, никада није урадио ништа корисно. Једино што ми је додатно гадан јер је лично радио неке одвратне ствари у деведесетим, а посредно још више, јер је био на самом врху најгорег и најкрвавијег режима у историји Србије, па ми некако смешно да он некога гони за далеко мање ствари. Тако бива када човеком у потпуности овлада дух хашке правде - све му је некако смешно............. Баба је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Сви они који оспоравају рад и ауторитет Вучића могу да погледају овај видео - емисије од синоћ. Мислим да је свака примедба лепо демантована: http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1226588/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BA%3A+%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80+%D0%92%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%9B.html ZarkoZ је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Просто је невероватно како једни те исти људи већ двадесет година успевају да изнова залуђују народ потпуно истим форама. Само скину беџ са Шешељевим ликом, ставе наочаре и готово. Озбиљно ћу почети да верујем у тај Хаарп и у парадајз са генима... Аурор, Grizzly Adams, Crveni Baron and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Просто је невероватно како једни те исти људи већ двадесет година успевају да изнова залуђују народ потпуно истим форама. Само скину беџ са Шешељевим ликом, ставе наочаре и готово. Озбиљно ћу почети да верујем у тај Хаарп и у парадајз са генима... Ma kakvi, ti si zaladjen "haskom pravdom" pa si corav da su Vuki i Toki nasi spasioci. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Сви они који оспоравају рад и ауторитет Вучића могу да погледају овај видео - емисије од синоћ. Мислим да је свака примедба лепо демантована: http://www.rts.rs/page/tv/ci/story/17/%D0%A0%D0%A2%D0%A1+1/1226588/%D0%A1%D0%B2%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BA%3A+%D0%90%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B0%D1%80+%D0%92%D1%83%D1%87%D0%B8%D1%9B.html Klasican Vucic... nista demantovao nije, ona klasicna njegova retorika. Nisam ja heroj, ja sam sluga naroda. Nije to bitno da li meni prete ili ne bla bla bla truc, miskovic je to rekao u besu i afektu bla bla bla bla. Na radost vecine gradjana sa drzavom nema nagodbee kad je u pitanju kriminal evo mi smo uapsili opasnoga miskovica teskoga kriminalca bla bla bla. U po 20 marki da nece ga osude. oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ZarkoZ Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 1000 marke kume da hoce!? Da se sredi i Luka Beograd, brodogradiliste je krenulo.....polako.....dobro je da je krenulo- koliko ce se izdrzati to je vec? E upravo to da niko nije iznad i da niko nema privilegije ako je Miskovic ili neko slican njemu! Krao si onda u zatvor! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juan Valdez Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 Сад је све јасно, Мишковићу је сместио Самсунг. Milan Nikolic, drvce, Аурор and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука