Mironosica Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 a mogu i da pisem o muzickoj skoli gde prfesorke daju deci "komade" da ih sami nauce dete koje ide u drugi razred nize muzicke skole NE MOZE samo da savlada komad moze da ga iztaktira ,ali da odsvira bez greske za sledeci cas moze samo ako je ekstremno talentovan ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 mozda je najbolje da se povucem sa teme jer mi se bljuje od naseg skolstva ! није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 a sto se ne bavis naucno istrazivackim radom ? tu nema dece i ne vaspitavas nikog ako si vec odabrala da budes nastavnik ,profesor ,zasto izbegavas da budes i pedagog i da ti kazem i ja mogu profesru da kazem more mars bre kakav si ti profesor kad kazes : Vase dete stalno pita i trazi pojasnjenje ,ja ne mogu ceo cas da potrosim objasnjavajuci mu kako se radi taj zadatak ,kasnim sa planom i programom . a kad ja odem kod pedagoga i trazim poseban vid nastave za moje dete ,jer po nastavnicinom remeti cas jer trazi objasnjenje ,onda se odmah nadje resenje nemoj Katarina da preterujes nisi ni svesna koliko nastavnici uticu na decu sa svojim ponasanjem i opet napominjem ne mislim da su deca zlatna ali isto tako mislim da profesori ne rade svoj posao bas najbolje najlakse je kad imas male vojnike koji ne traze nista i samo cute ,a ti do mile volje ispunjavas plan i program верујем да је Катарина "одабрала" да буде наставник јер између осталог није било огромног избора занимања за једног биолога ни ја нисам лудо хтео да будем наставник, ал друге нема, то је и последица студирања онога што волиш разумем те Тања, али времена су се јако променила од када смо ми били ђаци (предпостављам да смо близу у годинама) мене је наставница клавира избацила са приватног часа зато што сам режао на њу ал сам наставио код ње јер знам да сам правично избачен (са плаћеног часа) као и са многих других после у гимназији чак и са курса код професорке са факултета (исто избачен са плаћеног часа) нисам глас реко, које још да се буним данас ем што немам право као наставник да избацим дете, ем ми се спочитава ако подижем глас или дам кеца, или нешто урадим мало чвршће по питању васпитања директорка нам је пре годину дана на седници рекла отприлике "молим вас, нема подизања гласа на децу, нема викања, ...............а родитељ сме да нас псује и ово и оно ал ми само да климамо главом и све ок" "муштерија је увек у праву" то је исто навела мени је то језиво, додуше њој се свиђа да нам тако школа изгледа колегиници ,која је на часу рекла ученици "немој да зеваш" директорка је замерила ту изјаву деци се свашта допушта, наставницима се све више одузима право да децу изгрде, санкционишу Има разних наставника, али ми нисмо смели да писнемо кад смо били ђаци, били смо много дисциплинованији, више смо радили, мање кукали RYLAH, Милан Б and Иван ♪♫ је реаговао/ла на ово 3 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 a mogu i da pisem o muzickoj skoli gde prfesorke daju deci "komade" da ih sami nauce dete koje ide u drugi razred nize muzicke skole NE MOZE samo da savlada komad moze da ga iztaktira ,ali da odsvira bez greske za sledeci cas moze samo ako je ekstremno talentovan ! то је тачно ја радим у музичкој и јесте да дете не може само да савлада комад у другом ниже, али треба му помоћи да научи како да самостално то ради "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 @@Драшко, Drasko razumem ja da je vama tesko ali deca nisu kriva sto je sve pogresno postavljeno није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Mironosica Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 ја радим у музичкој и јесте да дете не може само да савлада комад у другом ниже, али треба му помоћи да научи како да самостално то ради naravno da ne moze ali to se od nje trazi i onda ona ne valja sto nije to uradila није битно ко сам ја, већ ко си ти ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 мене је наставница клавира избацила са приватног часа зато што сам режао на њу LOL :laugh: koji ste to komad vežbali kad si se toliko naljutio RYLAH and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 12, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 pošto vidim da mnogi kritikuju- što jeste realno- da dodam i jednu dobru stvar- cela priča oko reforme je uglavnom na papiru ili na seminarima a u praksi većinu boli uvo šta i kako radiš - što je(osim za lenjivce) super i za one koji žele da rade i znaju to da izvedu tj. imaju entuzijazma pa ako si ok profesor slobodno možeš da eksperimentišeš i zezaš se sa decom-u najpozitivnijem smislu reči jer u ovom slučaju važi- reforma, to sam JA DankaM, malina :), ivona and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 мене је наставница клавира избацила са приватног часа зато што сам режао на њу ?! XD Juan Valdez је реаговао/ла на ово 1 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 a sto se ne bavis naucno istrazivackim radom ? tu nema dece i ne vaspitavas nikogako si vec odabrala da budes nastavnik ,profesor ,zasto izbegavas da budes i pedagog i da ti kazem i ja mogu profesru da kazem more mars bre kakav si ti profesor kad kazes : Vase dete stalno pita i trazi pojasnjenje ,ja ne mogu ceo cas da potrosim objasnjavajuci mu kako se radi taj zadatak ,kasnim sa planom i programom . a kad ja odem kod pedagoga i trazim poseban vid nastave za moje dete ,jer po nastavnicinom remeti cas jer trazi objasnjenje ,onda se odmah nadje resenje nemoj Katarina da preterujes nisi ni svesna koliko nastavnici uticu na decu sa svojim ponasanjem i opet napominjem ne mislim da su deca zlatna ali isto tako mislim da profesori ne rade svoj posao bas najbolje najlakse je kad imas male vojnike koji ne traze nista i samo cute ,a ti do mile volje ispunjavas plan i program Kad je prepodne skola, popodne se bavim svojim radom, kad je poslepodne skola onda se prepodne bavim naucnim radom...i tako ceo dan, sa vrlo malo slobodnog vremena. Ne vaspitavam nikog, hahhahahahahhahahhahahaha, sve mi dolaze fino vaspitana deca. Nisu oni krivi, oni su olicenje svoje kuce. Cuj izabrala... http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ivona Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 pošto vidim da mnogi kritikuju- što jeste realno- da dodam i jednu dobru stvar- cela priča oko reforme je uglavnom na papiru ili na seminarima a u praksi većinu boli uvo šta i kako radiš - što je(osim za lenjivce) super i za one koji žele da rade i znaju to da izvedu tj. imaju entuzijazma pa ako si ok profesor slobodno možeš da eksperimentišeš i zezaš se sa decom-u najpozitivnijem smislu reči jer u ovom slučaju važi- reforma, to sam JA clap e ovo je prava definicija promene iliti reforme i ako njena motivacija dolazi iz čiste ljubavi kako prema deci,tako i prema svom poslu. w.a.mozart је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Децембар 13, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2012 @@w.a.mozart, ти си у праву за слободу рада на часу, само што сувише полазиш од своје тачке. Цео систем је суноврат којем се одупиру само они који имају снаге. А гаји се баш тупост, послушност, бирократски ниво, снисхођење, безличност... и то већ има своје завидне резултате у просветном кадру. И успут се убијају у појам они који сметају. Баш на тим семинарима, које смо већ помињали, људи или послушно ћуте и слушају глупости, или чак устану у одбрану предавача када неко има неку опаску. Баш као пуњене ћурке навикле да само климају главама и беспоговорно прихватају све што се каже. Ово поводом тога што хоћу да ти нагласим да не верујем да баш никако не примећујеш наказности политике школства, ти само имаш добар одбрамбени механизам. Драшко, obi-wan and w.a.mozart је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Децембар 14, 2012 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Jelina, u pravu si a što se tiče seminara - klimaju glavom jer im je bitno da se što pre završe i da uzmu sertifikate o broju sati pa da idu kući da uživaju u dokolici -retko se zaista uključe u rad sa predavačem a ako se i kojim čudom to desi, ne traje dugo... drugačije je na seminarima koje drže ljudi iz inostranstva, npr. za strane jezike Јелина је реаговао/ла на ово 1 Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 Па таквог треба одмах избацити из школе. У школу треба да долазе само они који желе да нешто науче. drugačije je na seminarima koje drže ljudi iz inostranstva, npr. za strane jezike А хоћемо ли ми икада да урадимо нешто како треба? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јелина Написано Децембар 14, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2012 drugačije je na seminarima koje drže ljudi iz inostranstva, npr. za strane jezike Да, о томе смо и причали овде: да ли ћемо ми икада ишта да урадимо како треба. А ћуте људи и на седницама у школи, и ту једва чекају да прође и да што пре оду кући... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука