Дуња Написано Мај 2, 2020 Пријави Подели Написано Мај 2, 2020 Milica Bajic and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
виноградар Написано Мај 6, 2020 Пријави Подели Написано Мај 6, 2020 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Шта за духовни живот хришћанина значи св. Причешће јасно је из те речи самога Господа: "Ја сам живи Хлеб који је сишао с неба. Kо једе од овога Хлеба живеће вечно... Ако не једете тела Сина човечијег и не пијете крви његове, живота нећете имати у себи. Kо једе Тело моје и пије Kрв моју има живот вечни и ја ћу га васкрснути у последњи дан. Јер је моје Тело право јело и Kрв моја право пиће." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Децембар 5, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 5, 2021 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Agaton Vuzman Написано Децембар 6, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 6, 2021 Моје две куце мале GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука