PowerCat Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 јесте али баш мислим да је то поента за овог човека није важно што је она "крива" , за њега она је само скренула, хтео је да је врати и у томе је био истрајан у молитви он је хтео њих двоје није чал ни морао да уложи напор да јој опрости, питање је дал јој је и замерио он је воли, и пати што нису заједно Мене је задивила његова молитва и храброст И опет , како је Богз све могуће Њему Слава! Chim je zapocheto pravdanjem shto se ozhenio u kasnim godinama, eto ti unapred osmishljenog smera toka misli... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Zabavan prizor kompletnog deshavanja teme. Na tome je bio akcenat. Ne vidim potrebu da se stane na ichiju stranu. Па овде се нико није ни сврставао на било чију страну,већ смо се дивили њиховом заједничком подухвату,док ти ниси улетела клизећим стартом,фудбалски речено... Но ,пошто је прича оставила трага и на мени,ја ти опраштам ,баш као овај лик из приче... :0104cheesy: Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Pa dobro, sigurno ima i neka priča o vernoj ženi i nevernom mužu ima i slucaj neverna zena i neveran muz sa hepi endom. nekad razmisljam kako je i ta tzv. "ljubav" i "povredjena ljubav" takodje maslo onog rogatog, njegov vecni cilj je kako zavaditi i useliti mrznju i antipatiju. naime ta povredjena osecanja....sve ja to razumem...ali prava ljubav je ipak nesto visa od toga. u ovom konkretnom slucaju i muz i zena su imali "putera na glavi", onda je krenula da udara nesreca u nihove zivote i od onog suzivota koji su imali, jer su neuspesne "veze" i muza i zene izasli na videlo, vratili su se jedno drugom kao da su se tek upoznali. toliki nivo brige i takvu pozrtvovanosti za svoju drugu polovinu posle toga jos nisam video. i onda covek se zapita sta je ustvari ljubav i koliko ona rusi sva "pravila" i "pravde"... Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јадранка-Дервента Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Ne verujem, ja sam još uvek ateista, a mislio sam na neku konkretnu devojku. А јел ове на ЖРУ нису конкретне? Господе, буди милостив мени грешној. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Па овде се нико није ни сврставао на било чију страну,већ смо се дивили њиховом заједничком подухвату,док ти ниси улетела клизећим стартом,фудбалски речено... Но ,пошто је прича оставила трага и на мени,ја ти опраштам ,баш као овај лик из приче... :0104cheesy: To je tvoja lichna percepcija da je bilo uklizavanja...navukao vas Martirije...xaxxaxaaxxaxaxaxaxa Oprostichesh mi, znam, ali mi nechesh zaboraviti!!!! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 To je tvoja lichna percepcija da je bilo uklizavanja...navukao vas Martirije...xaxxaxaaxxaxaxaxaxa Oprostichesh mi, znam, ali mi nechesh zaboraviti!!!! zoske ne oprasta hahahahah PowerCat је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 zoske ne oprasta hahahahah Sam je rekao...prvo depilira shamarima, pa oprosti...KAO.... axxaxaxaxaxaxax Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Зосима Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Само да се надовежем на Драгишу...постоји она ,по мени скроз погрешна и дебилна изрека,од љубави до мржње граница је танка,или тако некако... Скроз бзв,ако заиста волиш,онда волиш безусловно,и зашто бих мрзео неког ,па и да ме остави,ако говорим о правој љубави,а не повређеној сујети... Биљана, Драшко, Лидија Миленковић and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато" Гандалф Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
PowerCat Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Само да се надовежем на Драгишу...постоји она ,по мени скроз погрешна и дебилна изрека,од љубави до мржње граница је танка,или тако некако... Скроз бзв,ако заиста волиш,онда волиш безусловно,и зашто бих мрзео неког ,па и да ме остави,ако говорим о правој љубави,а не повређеној сујети... Bezuslovna ljubav postoji samo u odnosu roditelj - dete. U pravoj ljubavi ne postoji ni donja, ni gornja krajnost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 9, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Поента ове приче из текста не сад да сагледавамо ко је ко крив, већ да схватимо ово: да су ово двоје, обоје пали и да је међу њима била увек та мала искра обостране искрене љубави која је на крају победила. Љубав је пробудила веру, а вера наду и све је ово утицало да се разбукта мужевњева молитва са јаком , јаком вером да ће му Господ помоћи , која је касније утицало на жену. Лична молитва према ближњем и те како утиче када је неко у таквој ситуацији. Жена је то непосредно осетила и појавило се покајање у њој, а и обострано покајање. Муж се у старту покајао и чекао је тренутак када ће то жена да учини, што је и десило. Он је такву и прихватио, као покајницу која је горела док се није његова молитва појавила. Такође и ово, муж је осетио да у њој постоји љубав и да ће је то изменити, веровао у то и поред свега он је прихватио као да је ничега било, јер је видео њено покајање, њену веру и љубав која се искрено појавила, зато је и желео да све то прође у заборав, јер му то што је она учинила - покајнички, довољно било да види добре ствари, а лоше да заборави, што верујем да је у самом старту, те његове молитве ка Господу , већ на све заборавио! Ово ми слично причи о блудноме сину и ако је ово случај мужа и жене, поука је слична ако не иста! DankaM, Лидија Миленковић, Биљана and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 ... одговорио им је да је сам гурнуо жену у то, јер је био превише посвећен послу, друштву..., а њу и децу је запостављао. Успела је да га убеди... .smesko. -Владимир- and Таша је реаговао/ла на ово 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Децембар 9, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 9, 2012 Успела је да га убеди... .smesko. Дуњечка, за тебе и Ташу, која је дала амин твом посту - bleh . :bla: Таша and Дуња је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
коЖељ њацИ Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Никад не бих урадио ово што је урадио човек из приче. Банатски деран and Иван 123 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Valjalo bi da stoji upozorenje na pocetku: //////\\\\\\//////\\\\\\//////\\\\\\//////\\\\\\ NIJE ZA MLADJE OD 30 GODINA \\\\\\//////\\\\\\//////\\\\\\//////\\\\\\////// Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 10, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 10, 2012 Bezuslovna ljubav postoji samo u odnosu roditelj - dete. U pravoj ljubavi ne postoji ni donja, ni gornja krajnost. Generaliyacija nije nikada dobra,ne vole svi roditelji svoju decu.Sigurno da je takav oblik ljubavi u većem procentu zastupljen izmedju roditelja i deteta. Dugousko је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука