Баба Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Пламенац је то. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Rayela Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Cim svestenici prete, meni odmah padnu na pamet Pop Cira i Pop Spira. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
свештеник Александар Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 С том разликом драга Рајела или како се већ зовете,што је наша Црква у Црној Гори заиста угрожена и свештеницима веома тешко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Golub Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 На многаја љета оче Јоване! ''удри врага, не остав му трага...'' "Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо" Архимандрит Софроније Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Децембар 11, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 11, 2012 Ako treba šamarati Crnogorce ,ja sam uvek za ,razlog mi i ne treba ovo je šala naravno,u kojoj ima dosta istine Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рилски Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Ne kaže se džaba ''U svakoj je šali pola šale'' ... Prevashodi istina... الحرية أو الموت Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Децембар 12, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 А пази спиновања црногорских медија, ооо јадо , кукавни Кривокапић "јуначина" ни мање ни више има иза себе целу државу ( добро сад кака је така је ал је држава) и онда пушти да у новине излазе наслови типа " јадан сам ти оће поп да ме туче", или "ау шта дочеках поп ће да ме убије" или типа "поманитали поп крвавијех зуба и иколачених очију иде на мене Кривокапића да ме закоље , државо спасавај!"... Мислим која брука!! Јасна је разлика између правијех и лажних Црногораца у Црну Гору, јербо прави Црногорци српског духа нијесу кукаквице ко овај Кривовјерић, кривомозгић, пардон кривокапић никако да прочитам правилно. marko_13 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest Написано Децембар 12, 2012 Гости Пријави Подели Написано Децембар 12, 2012 Бошњацима не смета црква на Румији 11 уторак дец 2012 Posted by radiosvetigora in Преносимо ≈ Оставите коментар Проф. др Шефкет Крцић Јавни спор пароха Јована Пламенца и предсједика Парламента Ранка Кривокапића, како у свом обраћању по овом питању истиче проф. др Шефкет Крцић, предсједник Матице Бошњака Санџака, могуће је ријешити једним телевизијским дијалогом. – А, ако дође до судског дијалога, онда ће Кривокапић бити поражен и као човјек и као политичар – сматра Крцић. – Поводом медијских прозивки између пароха православне цркве у Бару Јована Пламенца и предсједника парламента Црне Горе Ранка Кривокапића, с обзиром да се у исказима и једног и другог спомињу припадници исламске вјере, желим изнијети став у име Матице Бошњака. Дакле, црква Свете Тројице на Румији је установа православних вјерника, тако да је харам било којег инсана да прогања ову богомољу, која, као таква, ничим не смета ни исламским вјерницима. Са чуђењем пратим како она смета Кривокапићу и његовој атеистичкој партији. О том чину треба да размисле сви припадници бошњачког народа-исламске вјере, који су присталице Кривокапићеве интересне политичке скупине А, пароху Пламенцу и политичару Кривокапићу поручујем да сваки народ и сваку вјеру треба да називају правилно, именом, како би се то и њима узвраћало – истиче др Крцић. Према његовим ријечима Кривокапић овим поступком казује да није истински социјалдемократа, јер да јесте не би се мијешао у ствари богомоља, што јасно говори да његова политичка позиција није социјалдемократска у смислу те ријечи, већ чисто национал-социјалистичка. – Због тога припадници Бошњачког народа треба да напусте Кривокапићево политичко окружење из хигијенских разлога. Кад је у питању парох Пламенац, са духовним увјерењем могу рећи да се ради о врсном интелектуалцу и човјеку. Познајем га још из студентских дана као изврсног астронома и визионара. Његов свјетоназор и унутрашњи позиви су га одвели у свијет духовности гдје већ двије деценије изграђује себе у високог свештеника. Нормално је да он обавља своје повјерене задатке и да штити цркву којом управља, на то га обавезују хришћанска правила. Ако је јавно рекао да ће спор са Кривокапићем ријешити скидањем мантије, то не сматрам пријетњом већ чувањем угледа и чистоће мантије, како је не би окаљао, као и свој свештенички позив, у расправи са човјеком који се дрзнуо да кидише на ту светињу. Даље руке од богомоље Према ријечима Шефкета Крцића, парох Пламенац, као изузетно толерантан свештеник и човјек са политичарем Кривокапићем треба да се разрачуна кроз дијалог на некој од телевизија Црне Горе. – То би му омогућило да снагом свога духа такве иновјерце опомене да удаље своје руке од богомоља које они нису стварали – поручио је Крцић. Н.В. Извор: Дан Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Банатски деран Написано Децембар 18, 2012 Пријави Подели Написано Децембар 18, 2012 Kako su Barani docekali o.Jovana Plamenca!! Благовесник and feeble је реаговао/ла на ово 2 Равно,нигде брда све је равно... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука