Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 15 часа, Иван ♪♫ рече Eee, tooo, nisam znao kako se zove na srpskom, znam samo na engleskom @Војвода7 a de mi samo reci za sta si ovde dao palac dole? пре 12 часа, drvce рече Totalno nevezano za temu: evo tipa koji nije cuo za maramice, ali ima gradijente - samo sljapao poteze&povrsine: https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Frans_Hals_-_Malle_Babbe_(detail)_-_WGA11106.jpg ma dobro, to ja nesto u zadnje vreme gledam po yt kako se radi taj realisticni rendering, pa sam tako otkrio to za maramice Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 1 сат, Иван ♪♫ рече a de mi samo reci za sta si ovde dao palac dole? Па знаш како се зове на енглеском а не знаш како на српском, најрадије бих ставио Под мач, али пошто нема те опције... Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 1 сат, Војвода7 рече Па знаш како се зове на енглеском а не знаш како на српском, најрадије бих ставио Под мач, али пошто нема те опције... reci mi samo u kolikoj si meri ozbiljan, a koliko se salis? Војвода7, Smaragdni kamičak and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 2 часа, Војвода7 рече Па знаш како се зове на енглеском а не знаш како на српском, најрадије бих ставио Под мач, али пошто нема те опције... Možda ne postoji izraz na srpskom. http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 15 минута, Иван ♪♫ рече reci mi samo u kolikoj si meri ozbiljan, a koliko se salis? У толикој мјери да више нико није сигуран да ли сам озбиљан или се зезам, хахах Neša_ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 13 минута, Војвода7 рече У толикој мјери да више нико није сигуран да ли сам озбиљан или се зезам, хахах A kako onda ja da znam u kojoj meri da te zezam? Znaci ozbiljan si? Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 3 часа, Иван ♪♫ рече A kako onda ja da znam u kojoj meri da te zezam? Зезај га максимално. Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 3 часа, Lady Godiva рече Зезај га максимално. el to naredjenje? vidis da je ozbiljan, 'de ozbiljnog coveka da zezam Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 10 часа, Војвода7 рече Па знаш како се зове на енглеском а не знаш како на српском, најрадије бих ставио Под мач, али пошто нема те опције... ovaj, znas kako, to sto sad drzis na avataru, to, ovaj, kako da ti kazem, nije mac... Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 2 минута, Иван ♪♫ рече el to naredjenje? Па зар вама, људима слободарског духа, ико може да наређује? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Па зар вама, људима слободарског духа, ико може да наређује? zavisi s kolikom moci raspolazes Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 On 9.5.2018. at 21:49, Natasa. рече Pretpostavljam da su te usmerili na siguran 'leba i nisu imali predstavu da umetnost može da prehrani porodicu? Pogotovo tattoo umetnost. Moja drugarica uči da tetovira i odmah je decu upisala kao šegrte - računa da je to jedan od retkih sigurnih a fleksibilnih poslova koji postoje. Zanimljivo koliko ove stvari bivaju različite kroz vreme i prostor. Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 12 часа, Иван ♪♫ рече ma dobro, to ja nesto u zadnje vreme gledam po yt kako se radi taj realisticni rendering, pa sam tako otkrio to za maramice There is no tissue... Then you'll see, that it is not the tissue that smudges, it is only yourself. Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 7 минута, Иван ♪♫ рече zavisi s kolikom moci raspolazes Нимало.. значи само савет Војвода7 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Војвода7 Написано Мај 10, 2018 Пријави Подели Написано Мај 10, 2018 пре 14 минута, Иван ♪♫ рече ovaj, znas kako, to sto sad drzis na avataru, to, ovaj, kako da ti kazem, nije mac... Може и ово послужити, не брини Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука