Jump to content

Тетоважа: Да или не ???

Препоручена порука

пре 5 минута, Natasa. рече

Ne budimo tako strogi, ljudi se zabavljaju dok ne dođu do nivoa ozbiljne veze.

пре 3 минута, ninaana рече

Verovatno se nadaju da će se ipak promeniti na bolje u braku... Nisu sve žene tako racionalne.

Ма хајде, довољне су 2-3 везе да се скупи довољно искуства и да се у актуелној вези види да од тога (да се неко, драстично, промени) углавном нема ништа....

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, ninaana рече

Verovatno se nadaju da će se ipak promeniti na bolje u braku... Nisu sve žene tako racionalne.

Kad dođe beba biće bolje, uozbiljiće se...a ono brate mili samo se još više zas*** situacija 7896634

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Војвода7 рече

Није, ја мушкарце кривим за све, мушкарац је себи дозволио да га феминизам уништи, постао је килав и неспособан. И тих 50% што кажеш да су жене одговорне, то је опет мушкарац крив, крив зато што се оженио женом која ће бити ''одговорна'' за развод брака.

Која си ти радикална феминисткиња :)) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan ::: рече

Ма хајде, довољне су 2-3 везе да се скупи довољно искуства и да се у актуелној вези види да од тога (да се неко, драстично, промени) углавном нема ништа....

To da, u određenim godinama već se zna gde treba uložiti vreme i emocije. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Војвода7 рече

мушкарац је себи дозволио да га феминизам уништи

Neki Milojko sa Manjače se ne bi složio sa ovim :smeh1:.

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vladan ::: рече

Која си ти радикална феминисткиња :)) 

Па ја сам рекао Парадоксологији да сам ја већи борац за права жена од ње, она се бори да жена буде као мушкарац а ја се борим да жена буде жена.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Војвода7 рече

ја се борим да жена буде жена.

Ti si naš šeČer :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Ne voliš komplimente Saša? :smeh1:

Nemoj si baksuz, lep je dan.

Не можеш бриткој сабљи рећи да је шећер, да ниси трудна завадили би се сигурно...мач би радио..

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Војвода7 рече

Не можеш бриткој сабљи рећи да је шећер, да ниси трудна завадили би се сигурно...мач би радио..

Nemoj sebe da nazivaš britkom sabljom :smeh1:, pusti žene da te hvale po čaršiji :D.

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, obi-wan рече

Nadam se da nije trajna. :(

• Хахаха 1

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, obi-wan рече

Svemoguće oko Sauronovo se postidelo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...